scadx wrote:arkadaşlar demin para çekme talebi oluşturdum ama payoneer hesabımı bilmiyorum sisteme kayıtlı hesabı nasıl bulabilirim?
Farukkaragoz wrote:Sürekli aynı şeyleri yaşadığımızı söylüyoruz. Aynı sorun yüzünden yüzlerce kişi zamanını emeğini harcayarak doldurduğu anketlerin ödülünü alamadığı için şikayet yazıyor ama kimseye ne ödeme yapılıyor ne de çözüm bulunuyor. Onlarca yüzlerce belki binlerce dolar zararda olmamıza rağmen kmse de şu sorunu çözelim demiyor. İşte bu bilmem kaçınca kez zamanımı emeğimi harcadığım anketin ödül vermemesi ile ilgili bi örnek daha https://imgur.com/a/yOIWyhr
isitan wrote:Umarım site yönetimi bu forumu okuyordum.Bugun 17 centlik bir anket vardı içerik yazmıyorum.Etik olmaz diyen arkadaşlar oldu! Ya Allah aşkına iki markanın reklamı var onlarca soru yetmedi sonunda din diyanet ahlak töre vs.ya asıl ahlaksızlık böyle anket yapmak be 17 cent nedir ya başlamışsın bıraksan bir türlü yapsam bir türlü! Ysense bu konuda duyarlı olmalısınız
Turkpasscenter wrote:Yasak kime göre neye göre? Zaten kimse demiyor illa her anketten para kazanacağız diye. Ama bu demek değildir ki neredeyse katıldığımız her 10 anketin 9'undan atılacağımızı sineye çekeceğim. Bunu puanı 109 olan bir üye olarak yazıyorum. Ysense sunduğu anketlerde bizlere karşı ne kadar dürüst davranıyor da bize dürüstlüklerden bahsediyorsun? Sadece 2 gün önce karşılaştığım bir anketten bahsedeyim sana. Yabancı dil öğrenimiyle ilgili bir anket geldi. Halihazırda yeni bir yabancı dil öğrendiğim için ''önümüzdeki 6 ay içinde'' çevrimiçi veya çevrimdışı yeni bir yabancı dil öğrenmeyeceğim şıkkını işaretledim ve şaak diye anketten atıldı. Yani arkadaş bu nedir, bizimle dalga mı geçiyorlar? Yazık günah değil mi, bunun neresini savunabilirsin? Asıl etik bulmamanız gereken konu bu olmalıdır. Ne yani dürüstlüğü bırakıp illa yalan cevap mı verseydik? Kardeşim soracaksan hangi yabancı ve nasıl, hangi platformda öğrendiğimi vs bunları sor. Neden beni böyle saçma sapan bir sebeple beni anketten atıyorsun? Neredeyse 10 gündür anketlerden 1 cent bile kazanamadım. O yüzden anket içerikleri hakkında bilgi verilmesini destekliyorum.
mehmetlords wrote:serkang wrote:Legacy12343 wrote:oisitan wrote:Bu başlıkta paylaşılan anketin lütfen içeriği hakkında bilgi verelim, içerik bilgisi vermeden sadece günlük haftalık kazanç paylaşımı olacaksa ayrı bir başlık açılsın oradan iletişim kuralım.Maalesef forum bu konuda kısır
Çok haklısın.Buranın amacı o zaten ben paylasim yapacağım zaman hatirladiklarimi yazıyorum.
Anketlerin içerikleri ile ilgili bilgi vermek yasak. Ayrıca isteğini etik bulmuyorum , her anket kabul edelim ki bize uygun olamaz . Sonuçta bu sistemin amacı müşteri isteklerini bakarak ürünler üretmek. Verdiğimiz cevaplar üreticileri bir nevi yönlendiriyor. İyi kötü bir çoğumuz için burası ek gelir alanı , bu sistemin çökmemesi adına dürüst cevaplar vermeye özen gösterelim lütfen.
katılıyorum. anketlerin içeriği ile ilgili bilgi vermek (gerek site el değiştirmeden önce gerek şuan) yasak. ama arkadaşlar bilmiyorlar. günümüzde zaten hangi yasağa uyuyoruz ki. sitede vpn de yasak. ama anketlerle uğraşmayanların büyük bir çoğunluğu vpn ile abd ülkesinden girip tr deki 3 dolarlık oyunu 20 dolara yapıyor ve ban yiyene kadar bu şekilde para kazanıyor. ban yiyince. tekrar hesap aç, teli sıfırla, ağ ayarlarını sıfırlayarak 0 dan bir mail ile geri geliyorlar siteye
Legacy12343 wrote:oisitan wrote:Bu başlıkta paylaşılan anketin lütfen içeriği hakkında bilgi verelim, içerik bilgisi vermeden sadece günlük haftalık kazanç paylaşımı olacaksa ayrı bir başlık açılsın oradan iletişim kuralım.Maalesef forum bu konuda kısır
Çok haklısın.Buranın amacı o zaten ben paylasim yapacağım zaman hatirladiklarimi yazıyorum.
xLia wrote:2,008,088,968 Completed 22 March 2021 03:58:52 PST 21m YourSurveys 25745314 $0.86 (Beko)
CagriBey wrote:serkang wrote:
sorunu hepsine 50 yazarak çözdüm
Bir rivayete göre Türkiye'deki çay neslinin sonunu serkang ve evi getiricek.![]()