Please wait...
HomeForumPosts by Darkko365

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Darkko365

Rainforest Task » Post #3138

Wed Oct 19, 2016 16:27 in Ex-Yugoslavia

nesovan wrote: Dobijem hit od 3 koraka, a cekam 7-8 minuta da se podigne masina :x

edit: Dobijate li vi GitHub zadatke u poslednje vreme? Ja cak nisam dobio ni novo potpisivanje onog ugovora...

Ja, ako se ne pojavi browser momentalno po otvaranju hita, restartujem na restart job a ako ni tad neće refresh cele strane.

Rainforest Task » Post #3116

Wed Oct 19, 2016 04:15 in Ex-Yugoslavia

Mora ovaj job disagreement da vam ispričam. Posao je inače neki koji prvi put vidim. Neke knjige koje se kastomizuju za poklon ali se radi na tabletu pa je malo nezgodno (ustvari mnogo nezgodno). Nas je četvorica. Ja jedini odradio do kraja a smešno mi je što su ostala trojica svi "padali" na različitim koracima. Prvi se vrlo rano pogubio, nije našao dugme na koje treba da se klikne. Drugi je potrajao malko duže, kaže: I don't understand this step. Pošteno. I treći samo kaže no. :) A ni moje kretanje miša nije baš lepo za oko zbog skrolovanja, sve živo išarano. Sad ću da napišem tamo da sam ispratio isntrukcije i to je to.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3610

Tue Oct 18, 2016 11:38 in Ex-Yugoslavia

Ma pitanje da li kod ovog taska to ima veze. Jedan ID sam imao preko 350 a submitovao sam i ispod 30 sec a evo ovaj najnoviji completed na 20 taskova.

Rainforest Task » Post #3067

Mon Oct 17, 2016 11:14 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
chmi wrote: 5 zadataka od 6h do sada i naravno opet job disagreement. Poceo sam da svaki put kada treba nesto da proverim da to zaokruzim kursorom. Ona se lepo vidi na screenshot-u

Hvala puno za ideju, sjajna je! :)

Ja sam imala tri neslaganja odmah na pocetku cim je to krenulo. Jedan gde smo svi troje u pravu, meni je prebacilo na sledecu stranu i vidi se, njima nije i isto se vidi.
Drugi mi se isto vidi da jesam na toj strani sa tim dugmetom u mejlu. Ovaj drugi nije ni dobio mejl, a ovaj treci ne zna ni sam sta je radio, a ni sta je prijavio. :D
Treci nisam ni pogledala, muka mi je i da ga gledam.

Ja otkad sam pročitao da im je bitna interakcija prilikom testiranja, sve plešem mišem po stranici i kad treba i kad ne treba. :D

Rainforest Task » Post #3047

Sun Oct 16, 2016 06:34 in Ex-Yugoslavia

Jeste logično da se iskopira samo mejl. Svi znamo kako izgleda validan mejl format. A opet s druge strane, kog đavola uopšte stavlja te zagrade? Čini mi se da se one nigde ne pominju u bilo kakvim pravilima i instrukcijama.

Rainforest Task » Post #3043

Sun Oct 16, 2016 04:51 in Ex-Yugoslavia

Imao sam sad job disagreement a vi mi recite da li sam ja pogrešio. Kod one situacije gde treba da se odradi forgot my password, mejl je dat u vitičastim zagradama. Ja, logično, nisam kopirao zagrade nego samo mejl ali druga dvojica kopirala sa zagradama i naravno nisu mogli dalje. Je l' trebalo sa zagradama da odradim?

Rainforest Task » Post #2967

Thu Oct 13, 2016 10:51 in Ex-Yugoslavia

Isti slučaj. Sad ovaj car ne razlikuje mikroskop i lupu. Kaže klikni na dugme sa mikroskopom. Kakav crni mikroskop, čoveče, imaš li neki razred škole... :D Mora da prijavljujem, otkud znam šta mu se mota po glavi.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3515

Fri Oct 07, 2016 02:51 in Ex-Yugoslavia

Darkko365 wrote:
CicoSreckovic wrote: Pisalo je u zadatku da je okvirno potrebno oko 40min. da se uradi.

Ja se izglupirao brzopleto. Uradio sam sve po propisu ali naravno isteklo je vreme pa sam kod uneo kad mi se refrešovao zadatak. Valjda ne budu neke konsekvence.

Zasad sve OK, još mi leg'o bonus od $1.5. :D

Rainforest Task » Post #2820

Thu Oct 06, 2016 14:42 in Ex-Yugoslavia

Evo ga sad hoće ali trening...

Rainforest Task » Post #2818

Thu Oct 06, 2016 14:32 in Ex-Yugoslavia

Iskaču mi preassigned kao pleve ali džabe kad je svaki something bad happened. :x

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3513

Wed Oct 05, 2016 13:50 in Ex-Yugoslavia

CicoSreckovic wrote: Pisalo je u zadatku da je okvirno potrebno oko 40min. da se uradi.

Ja se izglupirao brzopleto. Uradio sam sve po propisu ali naravno isteklo je vreme pa sam kod uneo kad mi se refrešovao zadatak. Valjda ne budu neke konsekvence.

Rainforest Task » Post #2691

Fri Sep 30, 2016 08:35 in Ex-Yugoslavia

Ja sam par puta tako zabrljao i ništa. U notes napišem sve lepo, zašto sam morao da refreshujem ceo task i šta se dogodilo (email već iskorišćen ili šta je već u pitanju) i to je to.

Rainforest Task » Post #2660

Wed Sep 28, 2016 14:19 in Ex-Yugoslavia

Valjda nije opomena nego čisto informativno. Ja imam zasad 2 komada. Jedan gde sam se ja ulogovao bez problema i uradio test do kraja a druga dvojica nisu mogli da se uloguju. Tu su svi u pravu. :D Ovaj drugi slučaj, kad malo bolje pogledam, moguće i da je trebalo da fejlujem test iako mi se tako nije činilo u tom momentu. U svakom slučaju zanimljivo je videti kako drugi razmišljaju plus se vidi kako snimaju kretanje miša i kliktanje. Pada mi na pamet da napišem nešto pomeranjem miša. :D

Rainforest Task » Post #2643

Tue Sep 27, 2016 03:54 in Ex-Yugoslavia

Znači nisam prolupao. Inače kad kažem adresa mislim na fizičku adresu, ono kad se popunjava ime, prezime pa adresa. To je počelo da se dešava kad su dodali da nudi adrese kako kreneš da unosiš. U svakom slučaju mora da se pazi, to je zaključak. :)

Rainforest Task » Post #2640

Tue Sep 27, 2016 03:06 in Ex-Yugoslavia

Da li i vama guta slova kad se kopipejstuje adresa kod grickalica? Mora ručno da se popravlja, svaki put se štrecnem kad vidim. :D

Rainforest Task » Post #2602

Thu Sep 22, 2016 12:13 in Ex-Yugoslavia

Ja sam odradio do kraja ali sam napisao u notes da se sajt čoljavo :D učitava ali je moguće pratiti instrukcije.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3338

Thu Sep 22, 2016 02:57 in Ex-Yugoslavia

Sve to stoji ali ja i dalje ne vidim šta sam uradio protiv pravila. Sve sam odgovorio po instrukcijama. Kad ima slika odradim pošteno, kad nema štikliram image is broken. No nema veze.

Taskovi - pomoc, saveti, ID » Post #3335

Wed Sep 21, 2016 11:15 in Ex-Yugoslavia

Ja ću da radim dok me ne izbaci pošto ionako ne ulazi u statistiku. Za svaki broken image pišem ticket pa šta bude. A neće biti ništa jer se ne sećam kad su mi poslednji put nešto prihvatili od žalbi a 99% ih je bilo očigledno.

Naravno da sam expelled u međuvremenu :D a odgovor na žalbu je sledeći

Quote:Thanks for writing in. We have read your ticket.
We prefer that any unusual issue you encounter in a job be reported through our support ticket system. Instead of answering the questions and clicking Submit & Continue, please click on Help, File a ticket to explain the situation, then use the Give up option to leave the job. This will prevent you from being expelled or flagged or possibly banned. Please keep this in mind when working on our jobs.
To read more about this topic, please visit our Tumblr Blog post:
Should I Cheat a Broken Job? And How to do the... - CrowdFlower Community
To respond to this ticket, click Reply, type REOPEN TICKET, type your message and click Send.
Sincerely,
The Community Support Team

O kakvom varanju pričaju kad postoji opcija da se klikne na broken image kad nema slike? Znači treba da budem vidovit, procenim kad će da me pokradu i onda pre nego da odgovorimna pitanje, pošaljem tiket. Ima smisla.

Rainforest Task » Post #2400

Tue Sep 13, 2016 02:56 in Ex-Yugoslavia

Ja koliko sam primetio, sad mi ekstenzija automatski refrešuje hit ako ne uspe da ga otvori iz prve? Baš je fino ovako, nema da mu mislim. :D

Ustvari moguće i da ne refrešuje već ugasi neuspeli tab a otvori novi dobar. Nisam siguran.

Rainforest Task » Post #2348

Sat Sep 10, 2016 04:06 in Ex-Yugoslavia

Hoće ekstenzija sama da se apdejtuje? Meni i dalje stara i radi uobičajeno.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 20, 2022 09:08:00 PST