Please wait...
HomeForumPosts by white-cloud

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by white-cloud

Katalog » Post #55

Tue Mar 22, 2016 18:50 in Indonesian

gak boleh pake teks warna merah? kok gitu ya?
Padahal itu juga bukan pure warna merah, tapi coklat.


Lagian moderator sebelah juga biasa pake warna itu

Katalog » Post #53

Mon Mar 21, 2016 02:37 in Indonesian

moderator, kenapa posting² gue diedit tanpa alasan ya?
Lagian knpa jg diedit klw isinya gak berubah :?:

caranya bagaimana klo mau cashaot » Post #8

Fri Mar 04, 2016 02:29 in Indonesian

defarha wrote:
kosemtu wrote: punya saya sudah1650 kok blum bisa gan

apanya yang 1650 mas??? :o :o :o
gak tau tuh... salah liat kali dia :lol:

caranya bagaimana klo mau cashaot » Post #4

Tue Feb 23, 2016 22:21 in Indonesian

kosemtu wrote: punya saya sudah1650 kok blum bisa gan

Apanya yg 1650? :shock: balance/saldo situ aja msih $0.26 (update 4 maret)

kumpulkan minimal $8 (premium $6) untuk cashout/payout.

practicing my English » Post #19

Tue Feb 23, 2016 22:00 in General Talk

valerie wrote: No, I don't use a spell checker.

@Valerie: Are you an English teacher?
I mean you typed the sentence structure correctly.
Well done!

caranya bagaimana klo mau cashaot » Post #2

Wed Feb 17, 2016 03:15 in Indonesian

Februono wrote: Buat yg senior - senior..mau tanya neh sapa yg tau gimana cara buat cashout soalnya di sebelah kanan balance tak ada tulisannya ..yg ada malah how to will paid...mohon bimbingannya ...makasih

Meskipun gue bukan senior di sini, tapi gue coba bantu aja.
Prtama cashout gak bakalan ada kalau saldo belum mencapai minimum jumlah cashout.
Dan klw saldo sdh memenuhi syarat untk po, klik account summary dan perhatikan jumlah saldo, di sebelah balance akan jelas tertulis cashout
That's all


more info, click this faq About Cashout

Joey Alexander in Grammy Award » Post #3

Wed Feb 17, 2016 02:27 in General Talk

charez wrote: He will surely find a sponsor from the leader industry to make him an album or similar, after that. We will surely see him again :)
Actually he already had music album :)
His first album released last year when he was just 11 years old. That's what brought him to the Grammy Stage.
But anyway, I agree with you that new sponsors will come to him
because he's a great young pianist. He's just brought a fresh look of Jazz.

Joey Alexander in Grammy Award » Post #1

Tue Feb 16, 2016 03:45 in General Talk

He's just 12 years old but this incredible kid receives standing ovation from all of the audience.
Thumbs up, Very proud of him, Joey Alexander from Indonesia :thumbup:
Amazing child in Grammy Award

Twitter Demographics – 860707 » Post #7

Tue Feb 16, 2016 01:41 in Indonesian

Tarpius wrote: tipsnya satu >> klo g bisa mending g usah ;) . Task yg selain bahasa inggris yg "bisa digarap" plg task yg pke bhs jerman. Task jepang yg skrng bnyak unfairnya. mending lewatin aja.

ternyata gitu ya, simpel bgt tipsnya. Kirain master Tarpius pake trik dan jurus apa gitu spya bisa completing translate tasks 8-) tapi trnyta simpel bgt caranya.
Ok deh, gue bakalan ambil tipsnya. Makasih ya udah ngasih tau.
btw, gue baru tau klw task jepang itu unfair. Kirain cma task artikel aja yg unfair, soalnya di task artikel bnyk link yg error.



@Tarpius, thanks for the tips :)

Twitter Demographics – 860707 » Post #4

Mon Feb 15, 2016 07:33 in Indonesian

@Tarpius, klw bsa kasih tips donk spya bsa mengerjakan task translate.
Kita kan gak ngerti semua bhsa asing, terutama yg huruf kanji.
Apalagi tulisan di task translate gak bisa di 'copas' jadinya gak bisa dipindah ke translate engines yg lain.

Boleh ksih tau gak, tips & triknya spya bisa dpt high accuracy dari task itu.
Makasih.

Gan yang udah senior tanya donk masuk ya » Post #3

Tue Feb 02, 2016 20:33 in Indonesian

Jangan pernah memberikan data pribadi kepada pihak ketiga yang mengaku sebagai official resmi.

Happy Birthday ClixSense! » Post #8

Tue Feb 02, 2016 17:48 in General Talk

Just wanna say:
HAPPY BIRTHDAY :clixsense:

tentang survey samplicio.us » Post #19

Tue Feb 02, 2016 03:25 in Indonesian

Tak disangka-sangka, tak diduga, beberapa menit yang lalu aku baru saja berhasil menyelesaikan survey Samplicio, dan saldo bertambah lagi.
sungguh senang sekali :)

My bad luck » Post #15

Tue Feb 02, 2016 01:39 in General Talk

Super_Dude wrote: I click ads but I don't earn pretty much
I play ClixGrid but I never win
I get more then 28 Surveys per day but I won't quality for them
I Complete offers but I don't get paid for them
And u know i hate Completing tasks
Unfortunately I'm deciding to leave clixsense

You just joined 10 days and immediately give up so easily? Oh, come on... Don't be so weak!!
you're not the only person who had problem here.
The difference is that others do not give up, others continue to try and work.

So,, keep trying do your best.
Do not assume you will never receive anything.
Even in offline job, there's no one can get instant big results in the first day.

Task selesai tapi saldo tidak bertambah » Post #1

Mon Feb 01, 2016 00:59 in Indonesian

Ini gimana ya, sudah selesai mengerjakan beberapa task tapi saldo tidak bertambah. Ada yang pernah mengalami seperti ini?

Won 10$ in Clixgrid! » Post #7

Sat Jan 23, 2016 06:47 in General Talk

Most congrats! Not everyone can win grid $10 especially win more than once, so lucky!

Final Piala Jenderal Sudirman » Post #1

Fri Jan 22, 2016 20:36 in Indonesian

Hasil final: Mitra Kukar 2 - 1 Semen Padang

World Economy and Share Markets 2016 » Post #5

Thu Jan 21, 2016 20:36 in General Talk

It's rather hard to predict the economy this year. Maybe this year will a little bit fluctuate because we all know last year economy. But I think this year will change, especially now there's AEC in the ASEAN region. it will change the look of market in ASEAN and other part of Asia. Although not much, but it will give effect to worldwide economic.

more surveys & extended ads » Post #4

Thu Jan 21, 2016 03:03 in General Talk

ashish0121 wrote: Dear sir / mam



Thank you forum, please provide more surveys & extended ads in my account. :clap: :clap: :clap: :clap:
:clixsense: :clixsense: :clixsense: :lol: :lol: :lol:


another same post again? :shock:
Why u not ask surveys to doraemon, he has magic pocket for u :lol: (joking)

Quote of the day » Post #2356

Wed Jan 20, 2016 22:35 in General Talk

Don't live for the past
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 24, 2022 08:28:16 PST