Please wait...
HomeForumPosts by dilijana

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by dilijana

Hitno-pomoc sa taskovima » Post #1

Thu Dec 10, 2015 04:29 in Ex-Yugoslavia

Danima prelistavam Forum i ne uspevam da nađem odgovor na ono što mi je problem. Već nekoliko puta propuštam ponuđene taskove zato što ne mogu da uđem gde treba. Registrovala sam se na CF i to je ok. Tu imam jedan e-mail. Na CS mi je prijavljen isti e-mail. Na FB imam nekoliko naloga sa različitim e-mailovima. Situacija: Nisam logovana na FB, kliknem na Job Title i treba da se prijavim na CF. Ukucam mail za CF Account i kliknem na jedino dostupno dugme Sign in with FB acc… Dobijem poruku
Email invalid business email
Ako ne ukucam mail za CF, nego odmah kliknem na FB, prijavi me na FB, traži mail za CF i, kada ga unesem, dobijem opet istu poruku o grešci.
Molim nekoga od vas da napiše šta, u stvari treba raditi i šta gde kucati. Mogu li isti e-mailovi ili treba da budu različiti? Da li je, možda, u pitanju neko FB podešavanje? Molim vas, moj engleski nije ni približno dovoljno dobar da bih pisala ovo nekom support-u.

Problem taskovi » Post #11

Thu Dec 03, 2015 08:01 in Ex-Yugoslavia

I ja se nadam da ce neko uskoro dobiti i objaviti resenje za taj problem, posto ga imam i ja. Danas sam prvi put dobila zadatak, ali naravno, pojavio se problem sa logovanjem. Volela bih da neko napise sta se desava kad se klikne na zadatak, gde se loguje i kako, da li se prethodno napravi nalog na CF i kako, posto sam se ja registrovala, dobila potvrdni mejl, ali kada pokusam da se logujem na CF, javlja mi da mejl ne postoji. Prijavljivanje za zadatak, ukljucujuci FB, naravno, ide u krug.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2021 05:42:23 PST