Please wait...
HomeForumPosts by hladnakahva

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by hladnakahva

Dobrodošli na forum zemalja bivše Jugoslavije. » Post #349

Tue Mar 03, 2015 15:41 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svim ljudima ovdje sa Balkana

Drago mi je kada vidim da ima i forum na našem jeziku, gdje ljudi mogu podijeliti iskustva, uspjehe, neuspjehe i sve ostalo :thumbup:

Inače, nova sam ovdje i imam jedno VAŽNO pitanje.
Ovako, situacija je sljedeća : Otvorila sam PayPal račun, poslala zahtjev za VERIFIKACIJU sa PayPal računa(preko interneta, naravno) i naravno sve je išlo po planu. Ali kada sam otišla u banku po papir na kojem mi piše PP CODE, žena koja radi tu mi je rekla da NIKAKO nisam smjela upisati broj svoje kartice(na koju primam platu) igdje na internetu i da je to jako OPASNO. Predložila mi je da odmah mijenjam karticu na koju primam platu, ali ako to učinim, ne znam da li će mi PayPal i dalje biti verifikovan. Znam da kod neverifikovanog PP računa ne možete dizati novac! Moram priznati da poslije njenih riječi i nisam baš ostala ravnodušna prema internet poslovanju i da me to i uplašilo. Ljudi, molim vas da mi napišete svoje iskustvo.
Kako ste vi verifikovali vašu karticu? Da li se verifikacija može učiniti u banci, a ne samo preko interneta gdje vi morate kucati broj svoje debitne kartice i tako dovoditi sebe u opasnost?
Molim vas da mi napišete svoje iskustvo(bilo ono lijepo ili ružno), da znam u šta sam se uvalila!
Unaprijed sam zahvalna.
:roll:

RadioLoyalty » Post #7

Tue Mar 03, 2015 15:35 in Ex-Yugoslavia

Pozz ovim ljudinama ovdje :D

Ehh ovako nova sam, znači ako može malo pomoći, upute, bila bih zahvalna!
Najprije želim da pitam iskusne(ako ih ima), koliko vremena DNEVNO sveukupno potrošite na ovom sajtu(uključujući reklame, taskove, survey i ostalo)?
Ima li kakvog hajra od ovoga???
Imate li kakav savjet za početnike?
-Unaprijed hvala! :thumbup:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 4, 2021 23:12:53 PST