Please wait...
HomeForumPosts by witze

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by witze

Offers tapasztalatok, egyenlegek, segitsegek » Post #229

Sun Nov 20, 2016 10:02 in Hungarian

Sziasztok! Már nagyon régóta ilyen a Toluna űrlapja a felméréseknél. De nyugi, az angol nyelvű fórumon is problémáztak már ennek ügyébe :) Nem tudom, van-e/lesz-e megoldás. Én már beletörődtem, hogy ilyen :D

Lot of Unexpected error message today.. » Post #6

Mon Oct 17, 2016 14:04 in General Talk

Same here :(

Kerdesek. stb. » Post #675

Mon Oct 03, 2016 12:02 in Hungarian

Futtasd végig a vírusirtódat, mert nálam is minden ok az oldallal. Ajánlom még a Malwarebytes Anti-Malware-t. Nem vírusirtó, de nagyon jó kis progi. Rengeteg rosszaságot kigyomlál ;)

Kerdesek. stb. » Post #608

Thu May 26, 2016 03:27 in Hungarian

Szia!

Négy begépelés (2 óra) után ad egy centet. Egyébként működik meg minden, már többször is próbáltam.

Kerdesek. stb. » Post #596

Wed Apr 27, 2016 10:31 in Hungarian

Engem is blokkoltak. 8 napja várok a válaszra. Igyekeztem őszintén válaszolni a kérdőívekre. Lehet, hogy valamikor valami nem stimmelt és ki is tiltottak. Sajnálom, tényleg szívesen töltögetném a továbbiakban is a kérdőíveket/felméréseket.

Kerdesek. stb. » Post #530

Mon Jul 20, 2015 04:32 in Hungarian

Szia!

Nem tudom, mi lehet(ett). Én ma lekattintottam a fix hirdetéseimet.

Magyarok kifizetései! » Post #605

Thu May 14, 2015 11:41 in Hungarian

Tudom, hogy ez régebbi :D De csak most volt elég időm és energiám felrakni.

Offers tapasztalatok, egyenlegek, segitsegek » Post #183

Fri May 01, 2015 08:45 in Hungarian

Sziasztok!

Most több szolgáltatónál is elérhető a paysafecard ajánlata. Csak egy egyszerű regisztráció és rögtön kapja is az ember érte a jutalmat. Érdemes megnéznetek, melyik szolgáltatónál fizetnek érte többet :D

Survey gondok » Post #13

Mon Jan 12, 2015 14:17 in Hungarian

Én meg csak szimplán lekéstem róla. Villogott a ClixAddon, de mire rákattintottam, volt-nincs kérdőív. Egyébként én se tartozom abba a korosztályba :lol:

Payments » Post #2

Fri Jan 02, 2015 11:30 in Hungarian

Szuper, gratula!

Legközelebb inkább ide posztold a jó hírt, mert ha mindenki össze-vissza új topikokat nyit, átláthatatlan lesz a fórum. Köszi és szép napot :)

Kerdesek. stb. » Post #430

Tue Nov 25, 2014 02:13 in Hungarian

Szia!

Szerintem nem megúszható a dolog fizetés nélkül. Hiszen ennek ez a lényege.

Offers tapasztalatok, egyenlegek, segitsegek » Post #163

Sun Nov 16, 2014 03:56 in Hungarian

Ort wrote: Sziasztok!

Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van-e a kérdőíveknél jóváírási idő?
Kitöltöttem egy 2 és féldolláros kérdőívet, mely az Ipsosé volt, a végén megköszönte a kitöltést majd nem írta jóvá. Az Ipsos úgytudom a megbízható cégek közé tartozik. Köszönöm előre is válaszotok!

Szia!

Biztos, hogy teljesen kitöltötted és nem csak kirostáltak a felmérésből? Illetve a végén nem irányítottak vissza a ClixSense-re? Mert ezek mondjuk okot adhatnak, miért is nem kaptál jóváírást. Szokott néhány ajánlatnál jóváírási idő lenni, de ez kevéssé jellemző. Általában azonnal ott a számládon a pénz. Bocsi, más ötletem most sajnos nincs :(

Offers tapasztalatok, egyenlegek, segitsegek » Post #162

Sun Nov 16, 2014 03:49 in Hungarian

annetta50 wrote: Kérdésem:
Hol lehet megtekinteni a videókat, valamint mit kérdeznek a surveys felmérésekben?
Várom segítségeteket és köszönöm

Szia!

A videókat néhány cégnél (pl.: Matomy) lehet megtekinteni, ha éppen van! Ezeket a cégeket/ajánlatokat pedig az Offers menüben találod meg.
A kérdőívekben (Surveys) pedig mindig mást kérdeznek. Kifoghatsz olyan kérdőívet, amelyben a ciderekről kérdeznek, de kaphatsz olyat is, melynél gyógyszerszedési szokásaidról érdeklődnek. Tehát abszolút változó! S sajnos ez sem olyan, amit minden nap találsz a ClixSense-n! De érdemes gyakran nézni, van-e elérhető ;)

Kerdesek. stb. » Post #427

Thu Nov 13, 2014 12:30 in Hungarian

szinuhe wrote: Jó darabig velem is ezt csinálta, aztán egyszer csak hagyta magát :D
Nézd meg azért, hogy mindent kitöltöttél e ?
Ha minden adatot kitöltöttél, akkor egyébként se izgulj miatta, így is kapsz felmérést, ha beleesel a nekik megfelelő statisztikai vizsgálódási körbe.

Köszi a segítséget! Persze, hogy mindent kitöltöttem (a Toluna-s és a ClixSense-s profilt is)! De azért rákérdeztem, mert én a buksisimogatáshoz vagyok hozzászokva (Tuluna: Ön sikeresen beállította profilját! Hamarosan új kérdőívet küldünk Önnek.) :D

Kerdesek. stb. » Post #425

Tue Nov 11, 2014 13:44 in Hungarian

witze wrote: Sziasztok!

Lehet, hogy volt már téma a kérdésem itt a fórumon, de azért még egyszer megkérdezném. A Surveys menüben a Toluna-s profil kitöltésénél ti is elakadtok? Mármint a kitöltés után csak egy Save és egy Cancel gomb marad. Hiába nyomod meg a mentés gombot, semmi se történik. Ez azt jelenti, hogy kész? Vagy hibás a dolog? Az angol fórumon másnak azt írták ugyanerre a problémára, hogy próbálja meg máskor a mentést. Én is így tettem, de bármikor próbálom, nem működik a gomb. Valakinek valami ötlete van esetleg? Köszi!

Valaki? :?

Kerdesek. stb. » Post #419

Tue Nov 04, 2014 03:32 in Hungarian

Sziasztok!

Lehet, hogy volt már téma a kérdésem itt a fórumon, de azért még egyszer megkérdezném. A Surveys menüben a Toluna-s profil kitöltésénél ti is elakadtok? Mármint a kitöltés után csak egy Save és egy Cancel gomb marad. Hiába nyomod meg a mentés gombot, semmi se történik. Ez azt jelenti, hogy kész? Vagy hibás a dolog? Az angol fórumon másnak azt írták ugyanerre a problémára, hogy próbálja meg máskor a mentést. Én is így tettem, de bármikor próbálom, nem működik a gomb. Valakinek valami ötlete van esetleg? Köszi!

Offers tapasztalatok, egyenlegek, segitsegek » Post #157

Sat Nov 01, 2014 15:04 in Hungarian

latattila79 wrote: Hát engem is csak hülyít a surveys!
Tolunás már régen nem volt!
A 83 centesre pedig mindíg azt írja, hogy sorry.......!

Jó lenne egy kis pénzt keresni!
A profil be van állítva, lehet nem kellett volna!

Talán lesz jobb is!

Nekem Tulunás eddig kétszer volt. De csak az egyik sikerált sajna, de az legalább 1$-t hozott :thumbup: Én főleg a Surveys menüpontban található YourSurveys-el, illetve az Offers-eknél a különféle cégek kérdőíveivel szoktam keresni. De ne hidd, hogy ez nagyon gyakori (mármint a kérdőív)! Nézd ezeket gyakran és akkor előbb-utóbb biztosan elcsípsz majd egy kérdőívet :)

Offers tapasztalatok, egyenlegek, segitsegek » Post #155

Wed Oct 29, 2014 10:51 in Hungarian

Sziasztok!

Nem tudom, itt kell-e dicsekedni :D Ma két kérdőívet is elkaptam és az egyik kerek 1$-os volt!

Kerdesek. stb. » Post #415

Sun Oct 12, 2014 07:10 in Hungarian

gitta08 wrote: Sziasztok!
hogyan érdemes csinálni a taskokat? engem mindig alulértékel olyan hibák miatt, hogy pl. egy szerző nevét nem Dr.-nak írom (kimásolva az oldalról), ők pedig a jelző nélkül gondolták írni...
Nagyon nehéz kitalálni, hogy hogyan gondolkodik a feladat adója, vagy tényleg hülye vagyok?
Sajnos a prémium tagság óta kevesebb a hirdetés, nem fizet jobban, nincs survey, se semmi...
Ennyi pénzt az utcán is találnék, ha ezt az időt sétálással tölteném.
Kezdek elszomorodni, mert megy a figyelő a toolbarban, de nem lát semmit a 17 dolláromért, amit ki is vehettem volna...
:?

Szia!

Szerintem érdemes a taskokat csinálni. Egész szépen lehet vele keresni, ha belejön az ember (én még csak kísérletezgetek vele, de mások a fórumon ipari méretekben csinálják).
Azt viszont nem tudom, hogy nálad miért van kevesebb hirdetés. Nekem sok van. Kérdőív viszont valóban nem gyakori, de néha-néha el lehet azért csípni olyat is :) Illetve csináld meg az ingyenes offereket (ahol még hitelkártya se kell a teljesítéshez). Hajrá, ne add fel :)

Kerdesek. stb. » Post #413

Thu Oct 09, 2014 13:39 in Hungarian

szitad91 wrote: Sziasztok!
Új vagyok még ebben az egészben. Segítséget kérnék.
1.Hogyan tudok referáltakat magam alá szedni? Technikailag értem, hogy elküldöm a saját linkem és ha azzal regisztrálnak akkor az én referáltjam lesznek. De ti hol szeditek őket össze? Saját oldal, fórum, emailt küldtök az ismerősöknek vagy mi a bevált módszer?
2.Jól sejtem, hogy referáltak nélkül elég lassan lehet ebből pénzt összeszedni? Egy survey kérdőívet sikerült elcsípnem a minap, kaptam is érte 0.89 dollárt ami szép haladás volt a szokásoshoz képest, de azóta se voltam egyre se alkalmas pedig nézem naponta többször.
3. Royalty radio... megnyitom de semmi, hallgatom sokáig, de nem jön a captcha. Hol kellene jönnie, lehet csak én nem veszem észre? A leírás szerint 30mpenként jön és 4X kell megcsinálni hogy jóváírják a zsozsit érte. Másnak ilyen probléma?
Köszönöm a válaszokat

Szia!

Sajnos én se vagyok nagy refszerző mester :( Én általában hirdetni szoktam. Aztán vagy jön ref és beválik, vagy nem. De hátha valaki itt a fórumon profibb és elárulja a titkot :)
Pénz keresni az ajánlatokkal (Offers), kérdőívekkel (Surveys) és a feladatokkal (Tasks) tudsz a rendszeres kattolás mellett. Ja és van ugye a grid, ahol nyerhetsz pár dollárt. Ha megveszed a premium tagságot, akkor több hirdetést kaphatsz.
A rádiós feladatál nem 30 másodpercenként, hanem 30 percenként jön elő a captcha (a rádió oldalán). Azaz két órán keresztül kell zenét hallgatnod. Utána pedig itt az oldalon kattintani, hogy teljesítetted az ajánlatot.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 18, 2022 15:45:01 PST