Please wait...
HomeForumPosts by toni222

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by toni222

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2500

Wed Feb 26, 2014 23:44 in Bulgarian

Хора, да Ви покажа какво получих днес на пощата си:
-
FEDERAL бюро за разследване.
Главната квартира на ФБР във Вашингтон, DC
J. Edgar Hoover Building, 935 Pennsylvania Avenue,
NW Washington, DC 20535-0001 USA
www.fbi.gov


ВНИМАНИЕ: БЕНЕФИЦИЕНТ
Този е-мейл е бил издаден към Вас, за да Ви информирам, че официално сме завършили разследване на Международния плащане, в който е издаден до вас от международна лотария Company. С помощта на нашите новоразработени технологии (International Мониторинг Network System), ние открихме, че вашия е-мейл адрес е избрана автоматично от онлайн гласуването System, това е законно сте спечелили сумата от $ 2.4million USD от Lottery Company извън САЩ на Америка. По време на нашето разследване, ние открихме, че вашата електронна поща спечели пари от онлайн гласуването система и ние не са дали разрешение печеливша да се обърне към вас чрез INTERNATIONAL CERTIFIED BANK ПРОЕКТ.

Обикновено, тя ще отнеме до пет работни дни за INTERNATIONAL CERTIFIED BANK ПРОЕКТ чрез вашата местна банка. Ние успешно са уведомени това дружество на ваше име, че средствата трябва да бъдат съставени от регистрирана банка в света спечелена, така че да ви позволи да осребри чека незабавно, без никакво отлагане, отсега нататък обявения размер на $ 2.4million USD е бил депозиран с МВФ . Ние са завършили това разследване и вие сте тук от одобрен да получи награда печели като сме проверили цялата сделка да бъде безопасна и 100% без риск, което се дължи на факта, че средствата са били депозирани с МВФ ще бъде необходим за покриване следната сметки директно на лотария Agent в начисляване на тази сделка, която се намира в Котону, Бенин република. Според нашите открития, от вас се иска да плащат за следното,

(1) (МВФ INTERNATIONAL CLEARANCE СЕРТИФИКАТ) Депозит Fee е
(2) Такса Доставка на (Това е таксата за доставка Проверка на касиера да
домашния си адрес)

Общата сума за всичко е 98,00 $ Ние се опитахме възможно най-добрите ни за да покаже, че тази $ 98.00 трябва да бъде приспадната от вашата печеливша награда, но ние открихме, че средствата, които вече са били депозирани от МВФ и не могат да бъдат достъпни от всеки, освен от вас победител, затова ще се наложи да плати необходимата такса за агента по-отговорен за това си сделка, за да продължи с тази сделка, ще се наложи да се свържете с брокера в заряд (г-н Марк Ben) чрез електронна поща. Моля погледнете по-долу, за да намерите необходимата информация за контакти:

За връзка Агент ИМЕ: Г-н Марк Ben
E-MAIL: )
ТЕЛЕФОН: +
Вие ще се изисква да електронната поща му със следната информация:

Пълно име:
АДРЕС:
CITY:
СЪСТОЯНИЕ:
ZIP CODE:
DIRECT Телефон за контакти:
Професия:

Вие също така ще се изисква да поискат Western Union или Money Gram подробности за това как да изпрати необходимите $ 98,00, за да веднага превозвате награда от $ 2.4million USD чрез INTERNATIONAL CERTIFIED BANK ПРОЕКТ от IMF, също така да включва следния код сделка, за да може той да незабавно да идентифицира тази сделка: EA2948-910.

Това писмо ще служи като доказателство, че Федералното бюро за разследване ви упълномощава да плати дължимите $ 98.00 САМО за г-н Марк Бен информация, в която той трябва да изпрати до вас,

С уважение,
За и от името на
Федералното бюро за разследване
Mr.James B. Comey младши
Изпълнителен директор
"
Имам чувството, че съм белязана да получавам такива емейли......

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2497

Tue Feb 25, 2014 13:28 in Bulgarian

jpopov wrote:
toni222 wrote: Това съобщение го получих на личната си поща, в пей пал акаунта не видях такова съобщение..... Затова реших да Ви питам дали някой е получавал такова съобщение.. Ще чакам за още нмнения по въпроса, но на този етап не смятам да предпремам някакви действия...
Да попитам мога ли да копирам тук емейла от който ми е пратено съобщението????

"Уважаеми Лоялни" - от това ме навежда на мисълта, че може би е измамааааааа....

Порових в акаунта си в ПП, и никъде не видях опция за смяна на езика, който е английски. Оставам с впечатлението че мейла ти е пратен на чист развален български. Не вярвам след като нямат поддръжка на сайта си на БГ, да изпращат мейли на БГ. Другия вариант е просто ти да си го превела с Гугъл-а, и оттам да идва "разваления" български, което от своя страна обезсмисля поста ми :roll:

Във връзка с твоя отговор ме кара да се замисля, как е точно :roll: . Имам впредвид, че ми е пуснато автоматично да се превежда, аз не сам го превеждала в Гугъл - а.
Сега още повече започвам да си мисля, че е измама..., защото подобни емейли аз си ги превеждам в Гугъл -а, а този ми излезе точно така както съм го копирала по - горе...
Сега го отворих пак, но излесе така без да се преведе този път и затова пак го копирам:

"Вашият годишен данък се изчислява


Dear Costumer,

Your yearly tax was calculated. We'll send you a confirmation email as soon as you pay this tax.
Please pay this tax before 28 February, 2014 to avoid the punishment.

Here's the calculated tax:

Tax amount: $19.82 USDPay with PayPal
PTC Paypal would like you to use PayPal - the safer, easier way to pay and get paid online. Click the Pay Now to continue.

VisaMasterCardDiscoverAmerican Express

Yours sincerely,

PayPalHelp Centre | Resolution Centre | Security Centre
Please do not reply to this email because we are not monitoring this inbox. To get in touch with us, log in to your account and click "Contact Us" at the bottom of any page.

Copyright © 2014 PayPal. All rights reserved.

PayPal (Europe) S.à r.l.et Cie, S.C.A.
Société en Commandite par Actions
Registered office: 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg
RCS Luxemburg B 118 349 "

P.S. Благодаря на всички за бързите отговори! :)
( може и още мнения по казуса ;) )

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2494

Tue Feb 25, 2014 09:10 in Bulgarian

Това съобщение го получих на личната си поща, в пей пал акаунта не видях такова съобщение..... Затова реших да Ви питам дали някой е получавал такова съобщение.. Ще чакам за още нмнения по въпроса, но на този етап не смятам да предпремам някакви действия...
Да попитам мога ли да копирам тук емейла от който ми е пратено съобщението????

"Уважаеми Лоялни" - от това ме навежда на мисълта, че може би е измамааааааа....

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2490

Mon Feb 24, 2014 23:27 in Bulgarian

Здравейте, всички! Незнам дали е тук мястото, но имам едно питане свързано пей пал, получих следното съобщение:

"Вашият годишен данък се изчислява


Уважаеми Лоялни,

Вашият годишен данък се изчислява. Ние ще Ви изпратим имейл с потвърждение, веднага щом се плати този данък.
Моля плащат този данък, преди 28-ми февруари 2014 г. Да избегне наказанието.

Ето изчислява данъка:

Данъчен размер: $ 19.82 USDПлати с PayPal
PTC Paypal бих искал да използвате PayPal - за по-безопасен, по-лесен начин да се плащат и да се плаща онлайн. Щракнете върху плащат сега за да продължите.

ВизаМастъркардОткривамАмерикан Експрес

С уважение,

PayPal"
Та въпроса ми е Вие получавали ли сте такова съобщение??????

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2290

Fri Nov 29, 2013 23:24 in Bulgarian

И аз съм на мнението, че сайта " отива в канала" . И тук идва въпроса за мен тия прословути 5$ и нещо да ги прежаля или да правя разни гимнастики да си ги получа. И ако направя гимнастиката както казва tatyana1, какво ще стигне ( остане) до мен.... :?: :!:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2284

Fri Nov 29, 2013 05:03 in Bulgarian

georgikatzarski wrote: Удобен вариант е да си направиш регистрация в EGO pay - това е електронна банка на Payza, чрез нея може да си прехвърлиш или теглиш в Payza. Предполагам имаш профил в Payza, на мен все още не ми се е налагало да ползвам EGO pay, но в този случай това е добър вариант.


Нямам регисрация в Payza, това ми мина през ума да направя. Ще изчакам и за дтруги мнения.
Благодаря ти.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2281

Fri Nov 29, 2013 01:52 in Bulgarian

Здравейте.
Първо да Ви се похваля вече съм Премиум член.
Имам питане относно един друг сайт и по – кокретно е свързано с тегленето на парите. До скоро имаше опцията да се тегли чрез пей пал, но сега вече не ми излиза като начин на разплащане. Излизат ми Perfect Money, EGO pay и Solid Trust pay , та въпроса ми как да процедирам оттук насетне, не съм запозната с тези начини на плащане. Писах им, но отговор не съм получила още. Даже не се надявам да получа. Дайте съвет как да постъпя. Незнам дали мога да назова името на сайта, за да можете по конкретно да ме упътите.
Благодаря Ви предварително!
:)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #103

Sat Jun 08, 2013 03:41 in Bulgarian

Здравейте. Да Ви се похваля оправих нещата с пей пал. Да видим сега като реша да правя нещо дали ще има проблеми ( надявам се не). :) Успех на всички :)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #94

Thu May 30, 2013 05:28 in Bulgarian

Здравей те от мен, да споделя до къде я докарах с моя пейпал. Първоначално, нали не ми беше приета картата, пак ходих до банката, та като обясних ми казаха, че по принцип имало такава вероятно пейпал да не приемат картата. И направихме виртуална карта, та днес пейпал прие картата(виртуалната), та да видим сега какво ще стане нататък, че ми омръзна да ходя до банката.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #85

Tue May 14, 2013 01:19 in Bulgarian

buldan75 wrote: @toni222 Ще трябва да се обърнеш пак към банката си. На времето, аз имах подобен проблем с ОББ. Оказа се, че техните дебитни карти не могат да правят Интернет плащания. Трябваше да се подава молба и да ти издадат друг вид карта - аз ги зарязах. Уточнявам, че това бе преди 4 години.
Определено проблема не е в PayPal, така че ще трябва да разговаряш с твоите хора ;)

Сега ще погледна пак. Но се питам защо не ми показва опцията при избор на карта дебетна или кредитна. Излиза ми само за кредитна

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #82

Mon May 13, 2013 21:20 in Bulgarian

Там е въпроса,че не е празна. Има 50лв.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #79

Mon May 13, 2013 06:25 in Bulgarian

На каръка, кога му е вървяло. Сега съм в следната ситуация: Интернет банкирането мина "ОК", регистрацията в Pay Pal до един момент беше добре, но като си въведа номера на картата ми изписва следното:" This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card" В превод(от гугъл)" Тази кредитна карта е бил отказан от банката, издала кредитната Ви карта. За подробности относно защо вашата карта е било отказано, моля свържете се с отдела за издателя на кредитната Ви карта е услуга. Или, може да искате да опитате да добавите различна кредитна карта."
Какво да правя сега??? Да уточня, не ми излиза да избера, че картата е дебитна. :(

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #77

Sun May 12, 2013 16:10 in Bulgarian

Благодара ти за бързия отговор. Пуснах си заявка за интрнет банкиране към банката и тия дни ще отида да си подпиша договора. И после ще дойде ред на Pay Pal регистацията. Може пак да имам питане, ама като дойде ред, то ще се чуе хихих :D :)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #75

Fri May 10, 2013 15:21 in Bulgarian

Здравейте, имам питане. Искам да си направя Pay Pal акаунт, но да питам преди да направя някой гаф. Да кажа първо,че имам сметка в МКБ УНИОНБАНК, картата ми е Виса електрон. Сметката ми е в лева, трябва ли да е във валута ($ или евро). Жената от банката ми каза за комисион от 5 евро от Pay Pal при теглене или при пазаруване( може и аз да не сам разбрала правилно). Чудя се какво да правя, С тази карта ли да си правя акаунт или да ходя в др банка. И да питам ако си направя Pay Pal , ще мога ли от интернет банкирането да си разбера вапросния код, без да ходя до банката да искам извлечение за кода. Благодаря Ви предварително. :)

Реферали » Post #245

Mon Feb 04, 2013 12:03 in Bulgarian

Здравейте. Аз съм нова в тази сфера ( от около 20-на дни) и вече се за мислям да се се откажа. Има неща които не разбирам. Основното, което правя е да си кликам и ако мога да направя някоя елементарна задача.
Въпросът ми е има ли смисъм да продалжавам? До къде ще стигна с това темпо? Винаги ли е така? Изчетох доста от постовете свързани с рефералите, но пак ми е мъгла. В неото чат-пат за рефералите разбрах, т.е купих си ги. :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 18, 2022 08:48:45 PST