Please wait...
HomeForumPosts by PascalRadu19

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by PascalRadu19

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1719

Thu Dec 19, 2013 05:25 in Romanian

ioan17 wrote: "CONGRATULATIONS Ioan!

You have just earned a $5.00 BONUS for completing $50 in tasks.

Each time you earn $50 in tasks you get a $5.00 bonus, so keep up the good work!"

Al III-lea!

:xthumbup: :clixsense: :xthumbup:

Foarte interesantă chestia asta , căci mă apropii şi eu de 50$ , dar sunt curios , 50$ doar pe un task sau pe toate taskurile rezolvate de când am cont ? :D

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1573

Fri Jun 28, 2013 11:47 in Romanian

Simplu,azi am făcut şi eu 150 de taskuri , 2 minute dura unul ... poate de asta ... se pot face si mai multe , depinde de gradul lor de dificultate. Frumos azi , m-am făcut cu ceva bănuţi.

Venitul zilnic » Post #218

Fri Jun 21, 2013 05:34 in Romanian

improv3 wrote: Eu in 4 zile am facut 8 dolari numai din task-uri...am doar un referal.Acum task-uri nu mai am, stau si ma uit pe pereti...astept sa apara task-uri si ma bag iar.

Imi place despre tine :)) aşa fac si eu :))

Intrebari/Probleme » Post #1223

Fri Jun 21, 2013 03:34 in Romanian

Deja mi s-a acrit de treaba asta , de 3 sapt. ma chinui sa scot niste bani pe card , mi-a dat pe paypal Completed la plata de 33 de dolari pe care am cerut-o , acum am auzit de la un prieten ca trebuie sa mai astept pana la 3 zile , dar eu tot am incercat să vad daca imi vin mai devreme nestiind ca la fiecare incercare imi ia bani , aveam ieri -0.25 bani in card si azi imi spune : "Cardul nu este valid" trebuie sa ma duc sa intreb pe domnisoara de la banca sau sa mai pun o suma de 5-10 lei iarasi ca sa imi functioneze cardul din nou , ca plata aia ma dispera nu mai vine odata...

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #1018

Thu Jun 06, 2013 12:38 in Romanian

shpritz wrote: La 150 de click-uri te-ai saturat....

Chances (Left/Total) 50 50
Clicks (Today/Total) 0 22,540
Winnings (Today/Total) $0.00 $9.25

Excelent , se pare că ai cam dat în fiecare zi şi ai si un avantaj în calitate de membru premium.
Eu m-am descurcat destul de bine la CLIXGRID, de 3 luni în care m-am apucat serios de făcut bani din PTC am reuşit cam aşa :

Chances (Left/Total) 0 25
Clicks (Today/Total) 25 2,680
Winnings (Today/Total) $0.00 $1.50

Venitul zilnic » Post #215

Thu Jun 06, 2013 12:34 in Romanian

aecrim00 wrote:
Excellenzo wrote:
baltykt wrote: fara referali completand task, facand click-uri ,merita efortul si orele petrecute pe site?

nu :D

eu fara referali si fara upgrade fac $0.03 pe zi in conditiile in care petrec nu mai mult de 2 min zilnic. Rar faca clixgridul, taskuri nici atat. cam in 3 luni de zile am facut $8 pt cashout. zic ca pana la urma se merita in cazul meu. asa sa stai toata ziua sa astepti sa apara o reclama si sa completezi taskuri si clixgrid si toate celelalte nu se merita.

Da , 0.02 sau 0.03 fac şi eu fără UPGRADE şi referali , dar uite , vezi , dacă completezi vreo 20 de taskuri ai deja luaţi minim un dolar , plus ce mai iei în una din zile de pe clixgrid dacă ai noroc + bonusul zilnic dacă faci tot ceea ce ţi se cere(asta însemnând 15 clixgrid , vizitarea forumului , 10 taskuri şi clickurile ) se merită ... am făcut în acest ritm pe care ţi l-am spus 8 dolari în mai puţin de o lună , pentru mine taskurile sunt baza , dacă am prin unul greu nu mai îmi iese nimic :))

Intrebari/Probleme » Post #1198

Thu Jun 06, 2013 12:19 in Romanian

rlutia66 wrote:
PascalRadu19 wrote: Nuştiu dacă e locul potrivit unde se poate posta , nu am găsit secţiunea cu întrebări legate de PAYPAL , deşi parcă ştiu eu că era , în fine , sper să nu fac ceva greşit.
Mi-am făcut acum 3 zile card VISA Electron la Banca Transilvania (acesta fiind cel mai bun după datele pe care le-am citit de pe anumite forumuri din România...) , acum întrebarea este ... după ce primesc cardul , trebuie să îl ataşez la contul de PayPal , iar de aici mă cam împotmolesc ... vreau să ştiu dinainte fără să mă consult/să cer ajutorul enervantelor de la bancă ... trebuie să pun o sumă de 10 lei din câte am înţeles pe card , apoi să ridic limitele cardului , apoi dau WithdrawFunds , îmi ia 2 EURO din cont , dar mi-i bagă apoi înapoi , în 2 zile îmi vin banii pe card . Vreau să ştiu dacă este aşa şi mai exact cum ridic acele limite (doar de pe siteul Paypal nu?), am nevoie de nişte explicaţii deşi cred că cam în acest fel trebuie să fie desfăşurătorul :))

Te-ai documentat destul de bine. Daca ti-e sila de cele de la ghiseu, nu stiu dar banuiesc ca si BT are internet banking si ar fi bine sa ai acces sa vezi detaliile tranzactiilor facute pe cont pentru ca in aceste detalii, pentru tranzactia in care Paypal trage cei 2 euro vei vedea un cod pe care il introduci pe site-ul paypal pentru confirmarea ca e vorba de un card al tau.
Daca nu au net, asta e, trebuie sa merg la banca sa ceri un extras de cont ca sa vezi acel cod

Ridicarea limtelor , daca ai nevoie, se face simplu pentru incasari. La plati eu nu am optiune sa o modific iar cei de la suport Paypal mi-au spus ca asta e determinata de banca cu care am contul si care impune sau nu limitele de lucru si daca acestea se pot modifica.

Am înţeles , să văd dacă îmi cer să măresc limitele , deşi am auzit de la un prieten că i-a cerut ,dar nu i-a dat mare bătaie de cap , da, au Internet Banking , eu zic că am făcut o alegere bună , acum să văd dacă sunt şi prompţi :)
Oricum după ce rezolv toate chestiile alea o să mă doară-n în paişpe într-un fel , mă duc doar la bancomat , scot banii :D
Mulţumesc de informaţii rlutia

Intrebari/Probleme » Post #1193

Thu Jun 06, 2013 05:48 in Romanian

Nuştiu dacă e locul potrivit unde se poate posta , nu am găsit secţiunea cu întrebări legate de PAYPAL , deşi parcă ştiu eu că era , în fine , sper să nu fac ceva greşit.
Mi-am făcut acum 3 zile card VISA Electron la Banca Transilvania (acesta fiind cel mai bun după datele pe care le-am citit de pe anumite forumuri din România...) , acum întrebarea este ... după ce primesc cardul , trebuie să îl ataşez la contul de PayPal , iar de aici mă cam împotmolesc ... vreau să ştiu dinainte fără să mă consult/să cer ajutorul enervantelor de la bancă ... trebuie să pun o sumă de 10 lei din câte am înţeles pe card , apoi să ridic limitele cardului , apoi dau WithdrawFunds , îmi ia 2 EURO din cont , dar mi-i bagă apoi înapoi , în 2 zile îmi vin banii pe card . Vreau să ştiu dacă este aşa şi mai exact cum ridic acele limite (doar de pe siteul Paypal nu?), am nevoie de nişte explicaţii deşi cred că cam în acest fel trebuie să fie desfăşurătorul :))

Taskuri - Probleme si sfaturi » Post #1470

Sat May 18, 2013 16:05 in Romanian

Mi se par foarte grele taskurile în germană , de obice acelea cu categorii , cu tweets , complicate, cele mai bune au fost cele franceze şi încă unul mai simplu englez , mi-am luat 5 dolari pe ele şi uite aşa am reuşit să îmi iau prima plată care a venit aproape instant :D

Intrebari/Probleme » Post #1161

Fri May 17, 2013 16:28 in Romanian

Am o nelămurire , aveam doua id-uri de paypal , iar înainte să dau cashout , am schimbat emailul şi am văzut că mi l-au schimbat imediat , cam ciudat , la alt PTC mi l-au schimbat în două zile , acum intrebarea este dacă o să mai primesc banii , îi am la Pending Payout, dar am primit un e-mail din care nu prea am înţeles prea multe , dar m-a neliniştit (am şters emailu...) . Banii ar trebui să vină azi cred , ei au spus după-amiaza , ceea ce ar însemna ora 00:00 la noi nu ? aştept răspuns :D

--Castiguri la Clixgrid-- » Post #799

Mon Jan 14, 2013 15:25 in Romanian

Am câştigat şi eu 0.10 prima şi prima oara cand am dat cele 25 de clickuri :D
Sper să câştig cât mai mult , am vreo 200 de clickuri până acum , din câte am văzut nu se câştigă aşa uşor şi desigur trebuie noroc.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 18, 2022 07:55:13 PST