Please wait...
HomeForumPosts by any9

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by any9

Payment#7 » Post #1

Fri Dec 06, 2013 14:39 in Payment Proofs

Thank you Clixsense :)

My Payment #5 » Post #1

Tue Oct 15, 2013 13:45 in Payment Proofs

Thank you Clixsense

Реферали » Post #690

Thu Sep 12, 2013 10:47 in Bulgarian

Дам. Писах и никакъв отговор.... По този начин не мисля, че хората ще останат доволни, но като гледам как за 3 месеца напред всичко е заето, явно собственика на сайта не го интересува много кой е доволен и кой не... Сега като чета поста на buldan75 се сещам, че съм пуснала линк към друг сайт за 18-ти септември, но не ми дойде уведомителен мейл кога ще ми се пусне линка.... Така, че май по-напредвам с късмета :D Въпреки всичко и въпреки брой реферали - 31 до тук, аз съм най-доволна от тази моя кампания. Сега съм пуснала в алтернативния сайт на топ10птс, с по-малък брой реферали и следователно по-ефтино, да видим от там какъв ще ми е късмета :) Ще пиша като стане 10-ти декември как ми е кампанията :)
Успех на всички и благодаря за отзивчивостта :)

Реферали » Post #688

Mon Sep 09, 2013 04:33 in Bulgarian

lia1407 да ти кажа и аз съм най-доволна от рекламата в топ10птс, от там за сега имам най-много реферали - 30 станаха. От зеления сайт не съм стигала тази бройка, а съм пускала реклама за 38$. Лошото е, че се чака около 2 месеца, за да ти дойде реда и ако сте каръци като мен, резултатите не са добри :D Но все пак аз продължавам да държа на качеството, пък да видим какво ще стане :) Надявам се и аз да дойде още някой и друг ;) Но 30 ми се струва много малко, доста е далеч от 50...
Fugitive88 ти ме амбицира да пиша, за да видя дали ще ми отговорят. Ще се пробвам и ще пиша какви са резултатите :)
Благодаря ви много за отговорите :)

Реферали » Post #685

Sun Sep 08, 2013 19:39 in Bulgarian

Здравейте!
Днес най-накрая ми дойде деня за рекламата ми в топ10пст. Та да споделя до момента резултатите и да ви попитам за съвет. От месеци чакане до момента имам само 26 реферала, а остават още към 3ч., едва ли ще събера минимума, който дава сайта - 50 реферала. Естествено моя късмет е такъв и до някъде съм се примирила, от всички видове реклами, които пускам хващам много по- малко от минимума... освен всичко това, днес имаше проблеми със кликсенс за известен период от време - при мен не зареждаше изобщо... както и да е, с моя късмет е нормално :)) Та да се върна на въпроса ми. Чудя се дали да пиша на съпорта на топ10птс, че нямам минимума от реферали, който са посочили в сайта. Някой с подобен проблем би ли споделил има ли смисъл да пиша или да не си губя времето? Дали компенсират по някакъв начин неизпълнената бройка реферали? Естествено на 1-во място за мен не е бройката, а качеството на рефералите, но все пак като предлагат нещо би трябвало поне да се доближи до посоченото в сайта.
Благодаря предварително! :)

My Payment#4 » Post #1

Fri Aug 16, 2013 04:30 in Payment Proofs

Thank you Clixsense

Реферали » Post #527

Tue Jul 23, 2013 11:58 in Bulgarian

Благодаря много за помощта на Miro773 и lia1407, определено научих доста неща и то само от вашите последни постове :) Аз 1-вата реклама я пуснах 1х5000 и 5х1000 с идеята да видя кой вариант е по-печеливш и резултата беше абсолютно еднакъв... Като чета не мога да повярвам, че от 1000 реклами си хванал 7 реферала, но това е явно от опита, който се надявам тепърва и аз да придобия :) Четох и назад из коментарите и определено всеки съветва за реклама от 70$ и може би трябва да се замисля за нея, но за сега ги карам поред :) И определено е много голяма краста с тези реклами, аз пуснах веднъж и от тогава само ме сърбят ръцете да си купувам още и още реклами.... по скоро крастата е това, че имам реферали :lol: Направих още една кампания с малко брой реклами, като този път пуснах на грида и мисля да се поспра и да чакам тази от топ10птс /чак за 8-ми септември е/, да чета и да се ограмотявам :)
Много Ви благодаря, че споделихте с мен опита си! Успех!

Реферали » Post #522

Sat Jul 20, 2013 12:11 in Bulgarian

Здравейте! От скоро се занимавам с разучаване как и къде е най-ефективно да си пускам реклама, но явно не се справям както тряба. Първия ми опит от зеления сайт беше с микро реклама от 17$ от която хванах 6 реферала, от които вече 3-ма са неактивни, а 1 е под съмнение. Сега съм решила да си купя от 36$, но искам да ви попитам какво ще ме посъветвате, дали да е микро или мини, много се чудя от коя ще има по-голям ефект? Също така ако може за съвет на какви порции да я пускам. Предната я пуснах наведнъж 5000 - 3 реферала и 5х1000 - и от тук 3 реферала и съвсем се обърках и не можах да преценя кое е по ефективното. Иначе си дебнех нещата, които са обяснени във форума :) Дали някой би имал доброто желание да сподели с мен опита си или е различно и да се пробвам с различен брой? Благодаря ви много :)

my payment #3 » Post #1

Sat Jul 06, 2013 13:17 in Payment Proofs

Thank you!

Реферали » Post #502

Thu Jul 04, 2013 02:37 in Bulgarian

Здравейте! На път съм да пусна една реклама в топ10птс, но искам да попитам за рефералите от там. Всеки пише, че наистина получава бройката, която е обявена, но незнам защо имам съмнения относно активността на рефералите след това. Някой с опит от този сайт, може ли да сподели дали и колко от рефералите му са активни? Благодаря предварително :)

My payment #2 » Post #1

Sat Jun 29, 2013 07:53 in Payment Proofs

Thank you Clixsense

ClixSense Оферти » Post #238

Wed Jun 26, 2013 12:45 in Bulgarian

Разбрах. Много благодаря :)

ClixSense Оферти » Post #236

Wed Jun 26, 2013 09:09 in Bulgarian

И при мен така. Направих 2 оферти от SuperRewards - и все още не ми е платено. Едната беше само да се регистрирам, а другата да инсталирам някакъв тулбар - 7Zip... Е инсталирах го и няма пари от нея. Някакви идеи защо така и към кой да се обърна за 6-те цента :)

My first payment proof » Post #1

Thu Jun 20, 2013 02:48 in Payment Proofs

Hello. This is my first payment. Thank you clixsense

ClixSense Задачи » Post #894

Mon Jun 17, 2013 10:54 in Bulgarian

paula2012 wrote: Освен критерия "от коя държава си", до колкото съм забелязал, когато си правил дадена задача и ти е изписало надписа "Accuracy too low", задачата спираш да я виждаш. Предполагам за това не я вижда твоя реферал(ако е от същата държава от която си ти).

Еми от една държава сме, реферала ми не е прави задачата и въпреки това я нямаше. След като имаш lol accuracy, виждаш задачата, но не те пуска на нея. Нямам представа защо така се получи. Единствената разлика мужду нас е, че аз съм премиум акаунт, а реферала ми не е. Може ли да е заради това?

ClixSense Задачи » Post #889

Sat Jun 15, 2013 18:17 in Bulgarian

Благодаря за отговора, определено съм от нахалните :D
Имам и още едно питане. Има ли някакъв критерий, по който се определя кой какви задачи да вижда? Питам защото днес имаше една много готина задачка и като се опитах да я обясня на един мой реферал, се оказа, че той не я вижда или по точно, че той я няма... А аз все си мислех, че задачите са едни и всеки ги вижда, явно не е така?

ClixSense Задачи » Post #885

Sat Jun 15, 2013 09:30 in Bulgarian

al1968 wrote: И при мен е така! Но...аз пък съм много "нахална"- като не ми отвори втора задача и ми изпише,че е почти свършила, аз след около минута отново се пробвам и ме пуска. Случвало ми се е да отварям задачи с по една бройка и да правя по две-три една след друга без проблем!
А въпросната регистрация е нож с две остриета за хора,които правят задачи в различни сайтове, не само в кликса. Защото / така,както ми се случи с последната италиакска за интернет адресите/ - направих я два пъти за проба в зеления, а след това реших да си хващам бонусчето в кликса и ме отрязаха на общо 50 бройки изпълнени задачи, макар че имаше още поне 2000 броя от нея! В същото време вече два месеца си "дундурикам" една бърза и лесна вече за мен и от нея имам повече от 1000 броя направени и не ме спират изобщо- когато я има.
Но...важно е да имаме задачи и да ги правим! Нали това е идеята! Много се радвам за новите колеги , които правят задачи! Успех на всички!

По тази тема да попитам, че и аз съм нова в задачите и доста неща не са ми още ясни, и мен вчера ме спрая на 50 направени на тази за фейса, много е лесна :) Та ме спря и ми изписа, че я правя и в друг сайт и съм изчерпала възможностите за тази задача. Ако я правя само тук например, дали ще ме пусне повече от 50 пъти или просто си е толкова максимума? Другото, което ми направи впечатление и не го разбрах е за същата задача - появи се 2 пъти. На едното място не ме пускаше, тъй като нали я бях направила 50 пъти, а на друготе ме пусна. Някой може ли да ми обясни защо така се получи? Е аз се зарадвах и не се оплаквам, просто ми е интересно защо стана така и защо от една задача има 2 възможности да се решава

Daily Checklist Bonus » Post #196

Mon Jun 10, 2013 15:13 in Bulgarian

И аз да се похваля. Първия ми дневен бонус - $0.0543 :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2022 17:15:04 PST