Please wait...
HomeForumPosts by Fugitive88

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Fugitive88

ClixSense Задачи » Post #2822

Thu May 21, 2015 09:30 in Bulgarian

Отличен+лош, слаб, отличен+слаб, отличен, отличен, лош

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2409

Sat Jan 18, 2014 06:17 in Bulgarian

bosegilias wrote: Хм ... :) *тези* с не българските знамена също са българи и повярвай ми хич , ама грам дори , не се чувствам привилегирован ( като един от тях ) .Относно задачите все пак е нормално , едни имат време и желание , други не . . . и те така ;)

Да ти кажа честно, тук в България изобщо не е до време и желание, а до наличие на задачи, които много ама много рядко ги има в сравнение с другите страни, предполагам това е искал да каже колегата относно привилегиите.

buldan75 - Годишни Статистики » Post #18

Tue Jan 07, 2014 07:40 in Bulgarian

Доста мотивираща статистика наистина браво :clap: Но бих искал да помоля да споделиш ако можеш и колко си инвестирал в реклама през 2013 година, така мисля че статистиката ще стане още по пълна :)

ClixSense Оферти » Post #714

Tue Dec 31, 2013 06:16 in Bulgarian

respekt wrote: Аз пък до сега не съм имал проблеми с SR. Когато не ми се плати нещо дали е клип или някоя друга оферта им пиша и до ден ми е платена.
А за задачите да това е ново при crowdflower и поне аз мисля че е направено само за някой задачи както беше с тази японската за 21 цента. Напревено е за да може повече хора да я правят а не примерно 100 или 1000 човека да я правят в 10 сайта, не е ли така. И това ти го засичат по акаунта в crowd или по точно по IP-то ти.

Весело посрещане на новата 2014 г. ;)

Ами, да но не виждам каква е разликата дали ще направиш примерно 40 бройки (ако това е лимита) в един сайт, или по 10 бройки от 4 различни сайта, като лимита така или иначе ти го хващат от всички сайтове. Така, че според мен това е малко безсмислено.

Daily Checklist Bonus » Post #408

Thu Dec 26, 2013 12:25 in Bulgarian

Хайде и аз да се похваля с последния си коледен бонус :xthumbup:

Похвали се. » Post #883

Sun Dec 01, 2013 08:02 in Bulgarian

И аз да се похваля със заработката си от 1000 $ в :clixsense: . Когато се захванах със сайта дори не съм и предполагал, че е възможно да се изкарат толкова пари от интернет, но явно съм грешил. Да живее :clixsense: :)

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #163

Thu Nov 28, 2013 04:07 in Bulgarian

buldan75 wrote:
leleni wrote: Здравейте,
Пуснах диспут в PEYPAL и ето какъв беше отгвора:

Unfortunately, we are denying your claim because your purchase was for a
virtual, digital, or intangible item, which is not covered under PayPal
Purchase Protection. We only cover claims involving physical items that
can be shipped and tracked.

We encourage you to work directly with your seller to resolve the problem.
You'll find their contact information on the Transaction Details page.

За съжаление диспутът ти е приключен неблагоприятно за теб.
В последно време PayPal са започнали доста да изпращат това съобщение за виртуална услуга, която не влиза в техните условия на "Purchase Protection".

Хмм, това вече не е добра новина, доста неблагоприятно за интернет потребителите, по този начин не може да си сигурен за почти нищо закупено онлайн( визирам реклами и подобни виртуални услуги ).

Daily Checklist Bonus » Post #375

Fri Nov 15, 2013 14:06 in Bulgarian

Днес ударихме големия бонус :) :clixsense:

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #156

Thu Nov 07, 2013 08:23 in Bulgarian

house83 wrote: Здравейте , имам 1 въпрос. При превод от PayPal към кредитна карта , в PayPal като изпише Completed веднага ли трябва да се отразят парите в картата или на следващия ден. Преди 2 дни пуснах превод към картата си , в PayPal пише , че са преведени , но в картата все още ги няма. Някой да е имал същия проблем ?
Възможно е и от банката все още да не са ги отразили - утре ще разбера :)

Здравей, аз вече 2 пъти тегля пари от PayPal към картата си, и двата пъти ми отне 3 дни да достигнат в сметката ми след надписа Completed. Но имай предвид че това са 3 работни дни, което значи, че ако поискаш плащане в петък, както аз направих 1 ия път, ще го получиш чак сряда.

Проблем с Рекламите » Post #4

Mon Oct 28, 2013 09:59 in Bulgarian

house83 wrote: buldan75 , трябва да се мисли нещо за рекламите. Много намаляха и новите реферали бързо се отказват. Трудно се навиват за по 4-5 реклами на ден , защото в повечето сайтове предлагат по 15-20 (а и повече). 1 кампания с промоция на рекламите ще е добре , за да се привлекат рекламодатели ;)

Дам и аз го забелязвам това явление напоследък, преди правех по 6, 7 и до 9 цента съм стигал от реклами, а последните няколко седмици трудно стигам и 5 цента, страшно много намаляха изведнъж.

Процесори за Разплащане и как да си служим с тях » Post #147

Mon Oct 28, 2013 05:47 in Bulgarian

trooper111 wrote: Благодаря за отговора, lia 1404. Но все пак не ми стана ясно по какъв начин мога да вкарам средства в PayPal акаунта си. Питам конкретно за следното: ако съм решил да инвестирам в конкретен сайт нали трябва да добавя тези пари в сайта именно от PayPal акаунта си. Затова е необходимо преди това да съм го захранил със съответните средства.

Не е нужно да си го захранил, достатъчно е да имаш свързана карта към своя PayPal, и така когато поискаш да вкараш пари примерно в Clixsense, PayPal ще ти ги дръпне директно от картата, без да се налага да имаш наличност в самия Pay Pal акаунт.

ClixSense Задачи » Post #1431

Mon Oct 28, 2013 05:42 in Bulgarian

roshafff wrote: Здравейте,
Знае ли някой защо има толкова малко задачи и винаги ли е било така?
Аз започнах да решавам преди около месец, но на последък наистина са много малко.
Проблема с плащането е ясен, но ще се радвам ако някой от по-запознатите сподели на какво се дължи факта, че нямаме повече от 4-5 задачи?
Дали е наша вината (например ниска успеваемост), или при всички е така?
И има ли шанс скоро да се появят повече задачи?
Благодаря Ви предварително!

Това е коментирано много пъти в тази тема, просто задачите се отпускат по демографски признак, което значи, че този който пуска задачата решава за кои райони да я пусне, и понеже България е малка и сравнително бедна държава, много малко от рекламодателите решават да пускат задачи тук.
Имало е моменти с повече задачи, но като цяло никога не можем да се сравняваме по задачи с развитите страни като например, Англия, Америка, Канада и т.н.
Това е общо взето надявам се съм отговорил удовлетворително на въпроса ти.

Реферали » Post #725

Sun Oct 20, 2013 02:36 in Bulgarian

Аз също миналата година за проба бях инвестирал там 10$ от които хванах 2 реферала, също неактивни.

ClixSense Задачи » Post #1412

Thu Oct 17, 2013 04:07 in Bulgarian

carrieand wrote: Не мога да разбера какво става вече с тасковете. Преди около час имаше таск да определиш езика в канала на youtube, направих 3 със 100 % успеваемост и изведнъж ми изписа, че нямало да ми дадат да продължа. Гледам, че имаше още около 800 налични, че ако не бяха и повече.

После направих точно 10 за мобилния симулатор, пак с кръгло 100 % успеваемост и изведнъж:

Uh oh! You've been flagged.
You've been flagged by our quality control mechanisms. We won't let you continue on this task, but you are welcome to start a different task. If you think you were flagged by mistake, please visit Help in your toolbar, and then click on Get Support.

Find more to do on the Task Listing Page.

Защо така? Пиша им на crowdflower и никога отговор няма.

Според мен просто системата за флагване на crowdflower, просто не е усъвършенствана, и мене са ме флагвали доста пъти и то нечестно, понеже съм спазвал точно инструкциите, но честно казано не се надявайте много на отговор, и съпорта им поне за сега е под всякаква критика.

Похвали се. » Post #831

Wed Oct 02, 2013 04:03 in Bulgarian

buldan75 wrote: Добре де,
Не мога да разбера как ClixSense разпознава дамите? :roll: Определено има афинитет към тях!
Сега разбирам защо темата му е в синьо :lol: :lol: :lol:

Честито на всички дами за хубавите печалби и с апел към господата да не се предаваме! Не знам дали :clixsense: разпознава слабия пол, но ми се струва, че мъжете сме по-мързеливи и май оставяме играта на ClixGrid на заден план?!? :ugeek:

Може би си прав, понеже аз лично от 2 3 месеца насам, цъкам сапо 20 квадратчета, колкото се изискват за бонуса, просто ми се струва, прекалено много загуба на време, а честно казано се печели много рядко, освен ако не си с голям късмет, но едва ли има и такива късметлии.

Промени в SIGNUP комисионните » Post #16

Wed Oct 02, 2013 03:51 in Bulgarian

respekt wrote:
Fugitive88 wrote:
respekt wrote: А аз защо не съм получил никакви комисионни. Нали за всички реферали трябва да ти изплатят? Защото аз имам един реферал който се е регнал към мен когато бях още стандартен потребител и доколкото четох снощи трябва да изплатят за всички реферали нали които са направили 10 долара или 5 при премиум. Моя реферал е направил над 30 долара вече откакто се е регистрирал.

Ами щом вече си взел комисионна, от него няма да ти даде пак, това важи за такива, от които все още не си взел от старите комисионни.

Не съм имал досега комисионна от моя реферал, защото направи един долар от кликове преди аз да стана премиум и затова питам нали сега казаха че трябва да изплащят за стари реферали.

Ами явно няма да изплащат, понеже и аз имам реферали, минали 5$, но не съм взел комисионна от тях, само първата от 50 цента си стои. А за твоя реферал не си взел, понеже не си бил премиум, но той е покрил критерия и явно е отчетено в системата им като достигната.

buldan75 съгласен съм с теб, това най-добре ще си проличи с времето, а относно това, че който е стигнал 1 $ от кликове ще продължи да клика не е съвсем така, точно повечето мои реферали, от които съм взел комисионна са кликали до 1,2 $ максимум и са се отказали, даже вече са неактивни, може би имам само 2 или 3 ма максимум които са продължили да кликат до близо 5$.

Промени в SIGNUP комисионните » Post #11

Tue Oct 01, 2013 10:43 in Bulgarian

respekt wrote: А аз защо не съм получил никакви комисионни. Нали за всички реферали трябва да ти изплатят? Защото аз имам един реферал който се е регнал към мен когато бях още стандартен потребител и доколкото четох снощи трябва да изплатят за всички реферали нали които са направили 10 долара или 5 при премиум. Моя реферал е направил над 30 долара вече откакто се е регистрирал.

Ами щом вече си взел комисионна, от него няма да ти даде пак, това важи за такива, от които все още не си взел от старите комисионни.

Промени в SIGNUP комисионните » Post #7

Tue Oct 01, 2013 04:33 in Bulgarian

buldan75 wrote:
lia1407 wrote: ...И сега към buldan75, ако вече сме си получили комисионната от .50$ ще получим ли и останалите .50$ при достигане на новите лимити?
Не, няма да получим втора комисионна или допълнение към първата. ;)

@Fugitive88 Получих $10 комисионна от реферали, които не бяха кредитирани до сега. Когато погледнах техните статистики се оказа, че те почти не са кликали на реклами, докато в същото време изпълняват оферти и задачи.

Истината е, че наистина ще получаваме много трудно комисионната от хората, които само кликат, докато в същото време ще получаваме по-бързо и то двойна такава, от хората които правят задачи и оферти.

Много съм доволен и от премахването на ограничението за $100, защото ако някой от рефералите ни реши да използва ClixSense, като рекламна платформа, то ние достигаме този лимит за около година.

btw: Днес имам още една signup комисионна и наистина се усеща, като пристигне в баланса ни :D

Да така е, съгласен съм с теб, че така ще се усеща много повече комисионната, и наистина е добре отпадането на лимита, но в крайна сметка ако трябва да сме честни, съм почти сигурен, че както при мен така и при повечето хора, които промотират, не са много рефералите, от които са изкарали над 5$, винаги булшинството са такива, които най-вече кликат, и такива в повечето случаи правят не повече от 1,2 $, следователно едва ли ще се вземе комисионна от тях. Но както и да е, аз лично съм доволен само от второто подобрение за лимитите, но дано е за добро :)

Промени в SIGNUP комисионните » Post #4

Tue Oct 01, 2013 01:20 in Bulgarian

lia1407 wrote: Аз съм много доволна от премахването на ограничението от $100 за комисионните от покупките на нашите реферали за Premium потребителите. Fugitive88 и от това съм доволна виж, че влизат офертите, задачите и кликовете според мен ще става даже по-бързо от колкото долар от собствени кликове, всички знаем, че от задачи и оферти се правят бързо 5$ т.е. може да се направят и за един два дни.

:clixsense: от мене 100% ДА за промените :clap: :thumbup: :$ :geek: :ugeek:

Момичета и момчета ще станем богати :D

И сега към buldan75, ако вече сме си получили комисионната от .50$ ще получим ли и останалите .50$ при достигане на новите лимити?

Ами, така е може да стане по-бързо, но за активните реферали, които правят задачи и оферти и то доста, а ако трябва да съм честен от всичките ми над 400 реферала, имам сигурно едвам 20 30 такива, останалите само клкат от време на време, а с кликове ще им трябва година за да стигнат 5$, което значи че до тогава най вероятно ще са се отказали, и не само че няма да се възползваме от новата комисионна, но ще загубим и старата понеже вече на 1$ няма да има такава, според, мен определено с старата система, ще спечелиш много повече 0,50 $ комисионни, от колкото сега, но щом мислите, че е по добре така ок, всеки си има право на мнение :)

Промени в SIGNUP комисионните » Post #2

Mon Sep 30, 2013 23:51 in Bulgarian

Според мен, по добре да беше останала старата структура, понеже така макар и с двойна комисионна, мног по малко от рефералите ще покриват критерия. Това според мен е лош ход на кликсенс по мое лично мнение.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 17, 2022 23:15:33 PST