Please wait...
HomeForumPosts by jpopov

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by jpopov

Реферали » Post #906

Tue May 13, 2014 23:33 in Bulgarian

От средата на декември до средата на януари имах пусната месечна реклама в ПроГрид-а за 12$. Дойдоха 15 реферала, само един остана активен, досега общо съм си върнал 6,8$. Лошото е, че уцелих период с много празници и активността беше много ниска.

плащане » Post #2

Tue Apr 29, 2014 14:44 in Bulgarian

Отиваш на Account Summary -> и там на "My Account Details" най-отдолу има Balance, и до сумата е Cashout.

ClixSense Оферти » Post #892

Mon Apr 28, 2014 13:15 in Bulgarian

jivko56 wrote: в Матобо определено ми дава че има клип но като ми се появи стой бял екран сякаш нямам някакъв кодек или програмата за пускане(плеър)Моля ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да каже какво трябва да се направи пробвах с интернет експлолер но и с него нищо а ми изписва че има ама прозорчето което излиза е бяло.

При мен така се получава като съм с Мозила, но аз на Мозилата имам проблеми с флаша и знам че проблема си е при мен. С Хром ми отваря клиповете веднага, така че пробвай и с Хром.

ClixSense Оферти » Post #882

Sun Apr 27, 2014 02:53 in Bulgarian

jivko56 wrote: гледах няколко клипа на матобу но не ми платиха нищо сега нямам клипове от матобу съм изгледал 100-200 клипа не знам точно колко като нито едно не ми е платено.

Предполагам че говориш за клиповете на Matomy, които се пускат от банера който е точно над статистиката за "Daily Checklist Binus" в My Account. Като стартираш видеото, долу в ляво на прозореца пише "Video was not completed yet....". Когато изгледаш клипа, този надпис трябва да се промени изписвайки ти че вече е зачетен клипа, мисля че слагат и зелена отметка пред надписа. Изписват нещо от рода на "Video complited", или "Video approuved", или нещо такова :lol: . Ако ти излиза надписа че клипа е зачетен, не виждам причина да не ти платят. Пробвай с друг браузер. При мен например на Мозила не ми излиза нищо от банера, мога да ги гледам само през Хром.

Обаче няма смисъл да пишеш на съпорта им за проблема с клиповете, отговора който ще получиш вече е публикуван на предната страница в този форум. Там ти обясняват че нищо не може да се направи в твоя случай, че имали някакви си защити и разни такива глупости.

ClixSense Оферти » Post #863

Wed Apr 23, 2014 12:55 in Bulgarian

С Матоми е малко странна работата. Банера за който казва angelhris, там наистина пускат видео, изкарват го на матомски прозорец, обаче като го изгледаш си пише че клипа все още не е верифициран. Странното е, че на нормалната им секция с офертите няма налични видеота, докато от банера все се появяват различни клипове. Но пък angelhris казва че преди са му ги плащали ??? И не знам за какви защити говорят, ама през Мозила не ми излиза нищо от банера, обаче през Хром си тръгват клиповете на споменатия вече матомски прозорец. Но това вече е проблем в моя телевизор :lol:

А за бройката сме го дискутирали, че плащат по цент на клип, нищо че пише че са необходими три клипа. Или поне за някои клипове е така.

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #308

Tue Apr 22, 2014 10:39 in Bulgarian

davidluiz4 wrote: Пробвах някаква безплатна версия на Pluffin browser,но пак излиза същият проблем с флаша :|

Така е, безплатната версия не поддържа флаш. Трябва платена версия ;) За съжаление друго решение не мога да ти препоръчам. А можеш да пробваш и както казва durtapianica с приложението 4Shared да кракнеш Puffin. Тъкмо ще кажеш дали става, за да знаят и останалите с този проблем ;)

Нещо става » Post #2

Sun Apr 20, 2014 11:58 in Bulgarian

Зеления си работи без проблем. За другите цветове нямам си и на идея кои са сайтовете, но тук по принцип не е прието да се обсъждат другите сайтове, освен ако няма някаква връзка с ClixSense ;)

Моята първа година в ClixSense/My first year here! » Post #3

Sun Apr 20, 2014 03:56 in Bulgarian

Браво :clap:

Малко ми е тъпо че Поморийски ни напусна, интересно ми е каква щеше да е реакцията му на твоя пост :lol:

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #302

Sat Apr 19, 2014 15:57 in Bulgarian

По принцип може! Стандартния отговор на екипа на сайта е, че програмата е насочена към компютри и те не носят отговорност за проблеми с Android устройства. Но много често се получава така, че на някои телефони не се разпознава флаша и рекламата не се зачита. Пробваш, и ако работи, си добре. Ако на твоето устройство не става, можеш да пробваш с инсталация на Puffin Browser, но те май сега го направих платен.

ClixSense Оферти » Post #853

Sat Apr 19, 2014 15:19 in Bulgarian

angelhris wrote: При мен все още го има радиото,но проблема с видео клиповете си остава същия-гледаш ги до края и не ти ги плащат, днес пак им писах и все още не са ми отговорили на нито един тикет,а вече станаха 4.Да видим дали ще го оправят или ще продължават да лъжат хората.

Къде ги хващаш тези клипове :o :o :o Аз от Коледа насам един клип нямам. Явно не съм бил послушен и Дядо Коледа си го връща сега :lol: А преди имах доволно количество клипове :roll:

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2593

Sat Apr 19, 2014 15:08 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:

на следващия ден (след онзи ми пост) се случи още по фрапантен случай а именно нещата се повториха, но този път си я оставих с останалите реклами и около 2 часа по късно вместо да са си 4 бяха 3. Няколко пъти преглеждах какво съм кликал в историята с мисълта, че съм кликнал някоя от тях, но Уви нямах кликана реклама за 0,01$ през деня а тя се беше изпарила някъде (незнайно за мен къде) от тогава всяка сутрин първата ми работа е да си ги кликна тия 4 "задължителни" и после останалите....... Да сле живи и здрави останалото с времето си ;)

Поздрави и Успех на всички: Динчев

Сега се сещам че и такъв случай имах миналата година. Цял ден не си кликах гарантираните реклами, нищо че много пъти влизах в сайта. И когато вечерта реших да ги мина, след доста рефреши така и не се появиха. През 10 минути проверявах и все липсваха. Появиха се няколко часа по-късно, точно преди да си легна, така че ми се размина. Помислих че са имали някакъв проблем в системата или нещо такова и затова даже не го споменах във форума. Явно и при теб се е получило нещо такова.

Вече доста време съм в сайта и минаха много странности през мен, но аз въобще не гледам негативно. Че не ми е отчетена някоя реклама, майната му. Че оферта не ми е отчетена, или задача да ми кажат че е грешна при еднакъв отговор с техния, при липса на задачи по 2-3 седмици, или 10 минути да давам отговори на surveys и накрая пак да ме уведомят че не се класирам за него, всичко това е в рамките на нормалното и не им обръщам внимание. Радвам се поне че тук няма наети реферали, понеже там идват най-големите проблеми в другите сайтове :D

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2592

Sat Apr 19, 2014 14:55 in Bulgarian

bezimenniq wrote:
vihur88 wrote:
Dinchev2013 wrote: Май не четеш какво точно съм писал и коя реклама как е отбелязана ....

Чета перфектно и отговора е същият. Не винаги гарантираните реклами са маркирани със звезда за премиум.

Мисля, че @Dinchev е абсолютно прав и това е една от малкото "измами" които съм виждал в ClixSense.Иван просто не схвана какво имаш предвид и затова ти отговори така.Аз ще се опитам да му го обясня по-добре и мисля, че ще ме разбере.
На мен ми се е случвало да влезна в акаунта си и да имам 5 реклами от 1 цент, на четири от тях нямам звездичка, а именно на тези които са ни гарантирани затова, че сме с премиум акаунти.Само на 1 от тях имах звездичка и аз изгледах само нея като очаквах, че след 1 час като влезна гарантираните ми реклами ще са отново 4, но уви бяха 3 и до края на деня не ми се появи четвърта.Единственото решение на този проблем е да гледаме рекламите си веднага ако са с 1 повече, а не да чакаме системата да отчете тази която не е от дневните ни реклами за такава.Дано да съм бил достатъчно ясен и всички да разберат какво имам предвид.

Много здраве и щастие на всички и да се обичат по празниците, а и след това :D

Не знам при вас как е, но при мен постоянно си имам реклами със зездичка от четирите гарантирани. Това че е със звезда не означава че системата не може да я вкара в гарантираните. Като отваря страницата със рекламите, и след няколко минути неактивност излиза едно сиво поле горе с уведомление че сме офлайн или нещо такова. При последвалия рефреш, вече гарантираните са различни реклами, или поне някои от тях са сменени. Това ме навежда на мисълта, че да кажем от 10 реклами в момента по 1 цент които са налични, на нас ни пускат 4 произволно. Може да се поспори защо примерно не виждаме всички налични реклами, но това е друга тема. А за случая на bezimenniq, явно рекламата със звездата е била от четирите гарантирани, а една от другите е била извънредната. Аз затова като имам 5 зелени и ги минавам всичките наведнъж. А като случая с Dinchev2013 съм имал много, основно като влизам през телефон, първо се появява една зелена, и след един два рефреша се появяват останалите. Просто при него първата е била със звезда, и от там се е заблудил че е "инцидентна", а тя е била една от гарантираните 4.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2564

Sun Apr 06, 2014 10:59 in Bulgarian

Би трябвало да пише ти да изчакаш за одобрение :lol: Изчакваш да ти прегледат сайта който ще рекламираш, ако няма проблем утре ще ти е одобрен и можеш да си пускаш рекламата в действие. Предполагам си наясно, че с тези кредити ще рекламираш друг сайт, а не сайта на ClixSense. Т.е. закупуваш тук кредити, за да пуснеш тук реклама на Нео примерно, и ще получиш реферали в Нео. Понеже беше споменал че ще се развиваш тук, да не би да не си разбрал за какво служат кредитите ;)

Най-често задаваните въпроси (FAQ) » Post #297

Wed Apr 02, 2014 14:11 in Bulgarian

Dinchev2013 wrote:

Може да пуснеш минимална реклама примерно от 5$ и да спечелиш "Супер джакпота" като привлечеш 50 реферала

Доста смело си го написал :roll: :D

ClixSense Задачи » Post #1717

Tue Mar 11, 2014 12:44 in Bulgarian

dddimmmi wrote: Искам да попитам. Защо при офертите и задачите в момента изписват това: Access to this page has been denied.
Access via a Proxy/VPN/VPS or from a country not on your profile is not permitted.

Смятат че влизаш в сайта през Proxy, VPN или VPS. По принцип това се получава когато на профила имаш зададена една държава (в твоя случай е България), а влизаш в секцията с оферти и задачи от друга държава. Ако си си в България, и не ползваш прокси, тогава изпрати запитване до съпорта на ClixSense, попитай какъв е точно проблема и обясни че влизаш през българско IP, където и живееш. А ако живееш в друга държава, помоли ги да ти сменят държавата на профила с действителната, понеже ти не можеш да смениш сам държавата от профила си. Адрес можеш да сменяш от настройките, но не и държава.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2505

Thu Feb 27, 2014 11:10 in Bulgarian

BUGSY774 wrote: Здравейте, искам да Ви попитам, тези дето са от доста време, нормално ли е за две седмици да съм събрал само 30 цента. Изпълнявам 90% от поставените ми задачи. Вижда ми се доста малко и невероятно да достигнещ 30-50 долара на ден.

Благодаря предварително за отговора :)

Поздрави,

Много ми се иска да се изсмея на твърдението за 30-50 $ дневно, и да питам кой ти е напълнил главата с такива неща, но ме е страх че ако го направя ще те отблъсна от програмата ;) Изчакай известно време преди да си правиш генерални изводи, почети малко във форума основните теми, започни да правиш задачи и оферти. Последните две са на приливи и отливи, има моменти с много задачи, последвани от моменти на суша както е и в момента. Другия печеливш компонент са рефералите. И преди да питаш за наемане на такива - в този сайт няма опция за наемане. Сайта е стабилен, иска се само малко търпение ;) Ако имаш възможност за ъпгрейд, препоръчвам ти да го направиш - само 17$, но те ползва само ако правиш задачи и оферти, или ако имаш реферали. Стандартен член, какъвто си ти, прави по 2 до 3 цента на ден от кликове. Ти си регистриран преди 10 дена, така че е нормално да имаш само 30 цента.

Дискусия - Всичко свързано с ClixSense » Post #2496

Tue Feb 25, 2014 12:55 in Bulgarian

toni222 wrote: Това съобщение го получих на личната си поща, в пей пал акаунта не видях такова съобщение..... Затова реших да Ви питам дали някой е получавал такова съобщение.. Ще чакам за още нмнения по въпроса, но на този етап не смятам да предпремам някакви действия...
Да попитам мога ли да копирам тук емейла от който ми е пратено съобщението????

"Уважаеми Лоялни" - от това ме навежда на мисълта, че може би е измамааааааа....

Порових в акаунта си в ПП, и никъде не видях опция за смяна на езика, който е английски. Оставам с впечатлението че мейла ти е пратен на чист развален български. Не вярвам след като нямат поддръжка на сайта си на БГ, да изпращат мейли на БГ. Другия вариант е просто ти да си го превела с Гугъл-а, и оттам да идва "разваления" български, което от своя страна обезсмисля поста ми :roll:

Реферали » Post #869

Sun Feb 16, 2014 08:29 in Bulgarian

Закупих кредити за 70$ в Нео,и ги изразходих от началото на декември до началото на февруари. 50 порции от по 1000 кредита. В периода от Коледа до 10 януари беше пълно мъртвило, то затова и нямаше микро реклами. Пусках в 18.00 часа при 40к+ онлайн потребители, и без нито една активна микро реклама, и пак пълни нули. Явно наистина по празниците и в почивните дни не е удачно да се пуска реклама. Крайния резултат е 45 реферала, 7 са активни, и още 2-3 от време на време имат кликове, останалите не кликат.

По същото време пуснах едномесечна реклама в грида на ProBux, резултата е 15 реферала, от които само 4 са активни. Интересното тук е, че имам един мексиканец, който няма абсолютно никаква отчетена дейност, но получих 0,95$ от него, явно е закупил реклама :roll:

И още един интересен факт, на 12 юни пуснах 24-часова реклама в NewPayingSites, банер в дясно на първа позиция. Резултат си беше плачевен, 8 реферала, но само един активен, и той вече също умря :( Но 8 месеца по късно, но 4 февруари ми дойде още един реферал от там. Естествено клика един ден и се умори, но няма какво да очаквам повече от него. След като ми е гледал рекламата преди 8 месеца, и се регистрира сега, това ме навежда на мисълта че през това време не е гледал никакви реклами, и сега изведнъж му е скимнало пак да започне с този вид дейност, и при неизтрити бисквитки и кеш на браузъра се е натресъл на мен :lol:

ClixSense Задачи » Post #1498

Tue Jan 21, 2014 16:16 in Bulgarian

П.п. Аз един час писах поста, и се оказа че DrJustice ме е изпреварил с отговор през това време :)


Брат, нещо тотално си се объркал. Има едно нещо, което трябва да направиш още преди да изпълниш първата задача, то е като подготовка, като инсталиране на скрипт, който го слагаш един път и го ползваш когато си поискаш. Погледни поста на Buldan oт 17.01. Там е описано как трябва да запаметиш bookmarklet-a в bookmark-а на браузера ти. Ползвам Mozilla - и там където се запаметяват страниците се нарича Bookmark, или Отметки на българската версия. Там си запаметяваш страниците които ти харесват и които ползваш постоянно. Има и друго място където да запаметяваш сайтове, и това е Лентата с отметки, но за целта трябва да си я включил. Ти си избираш къде да запаметиш Bookmarklet - дали в Отметки или в Лентата с отметки. Всъщност, ако не си разбрал, Bookmarklet е просто като запаметена страница, на пръв поглед. Обаче ако на празна страница се опиташ да я заредиш, нищо няма да стане. Прилича на скрипт, който се активира само когато си пуснал правилния клип който е зададен. Вече правиш разлика между Bookmarklet и Bookmark, нали? Първото е името на страницата, а второто е там където се запаметяват адресите в Mozilla, като както казах превода му е Отметки. Когато намериш правилния клип чрез Bing търсачката, пускаш клипа и без да сменяш таба, отиваш на отметките, и натискаш отметката с Bookmarklet. Натискайки тази отметка, ще ти се появи малко прозорче, в което ще започне да отброява от 70 надолу. Или ако нещо не е наред, в този нов прозорец ще ти изпише грешката каква е, вместо да започне брояча. Погледни и поста ми малко по-нагоре, където съм описал че има вариант да се намери клипа направо през YouTube. Самия клип мисля че беше за електронни цигари, започваше ако не се лъжа с NJOY ...(нещо си)... И още нещо, като запаметиш Bookmarklet в Отметки, обърни внимание че на другите ти отметки като сложиш мишката върху тях, се показва интернет адреса на отметката. Но като сложиш мишката върху Bookmarklet, няма адрес, вместо адрес се появява това : javascript(function()%7BscriptTag%3Ddocument.createElement(%27script%27)%3BscriptTag.........

И така : отваряш задачата, натискаш оранжевия бутон, нищо не се случва като го натиснеш този оранжев бутон, след това натискаш бутона на долния ред който е Bing бутона. При натискането на Bing бутона се отваря нов подпрозорец с търсачката на Bing, там мисля че беше първия клип който излиза, споменах вече че започва с NJOY......., натискаш да отвориш този клип, пускаш го и веднага отиваш на отметките и натискаш Booкmarklet. Отваря се ново прозорче и започват да текат 70 секунди.

ClixSense Задачи » Post #1493

Sun Jan 19, 2014 14:38 in Bulgarian

Аз използвах един трик, който първия път не мина, но след това се получи. Ще използвам точките на respekt. Както той е написал, първо запазваш bookmarklet. Второто нещо е да отворя нов подпрозорец, на който си зареждам YouTube. И продължавам с първия подпрозорец, на който е задачата, където се цъка оранжевия бутон, на който нищо не се случва. Продължавам със bing бутона, на който се отваря нов подпрозорец с търсачката на bing. Точно там в началото много се ядосвах, понеже не можах да намеря клипа в тази търсачка. И затова направо копирах линка който е поставен в търсачката на bing, пускам го в подпрозореца на YouTube, горе си има търсачка, YouTube го намира, и пускам клипа. И след това е петата точка и нататък от хронологията на respekt. Т.е. при мен новото е, че намирам клипа директно в търсачката на YouTube, и въпреки това ми го зачита. Докато първите ми опити да намеря клипа от търсачката на bing и да пусна клип бяха неуспешни.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 18, 2022 03:12:49 PST