killmyself525 wrote:cgtyeskc wrote:killmyself525 wrote:Ticket attım paramı hesabıma aktardılar benim gibi sorun yaşayan varsa ticket atsın
ne şekilde yazdınız ticketi?
Help butonuna tıkladım oradan submit ticket dedim İngilizce olarak anlattım dilerseniz özel mesaj aracılığıyla size ulaştırayım ticketımı
Sallyaykiz wrote:BENDE CAT ESCAPE OYUNUNUN CENT VERMEDİĞİNİ BELİRTTİM ZATEN.
YOKSA ORADA LEVEL COMPLETED YAZIYOR ZATEN.
SADECE CAT ESCAPE UYGULAMASI PROBLEM ÇIKARDI. DİĞERLERİNDE PROBLEM OLMADI.
EN FAZLA COIN MASTER OYUNU VERDİ. GECE 11 DE AÇTIM UYGULAMAYI SABAHA KADAR 1.5 DOLAR YAZDI.
DİĞERLERİ 60 DK SONRA SÜREYİ FAZLA UZATIYORLAR. İLK 30 DK DA 30 CENT HER OYUNDAN ALINIR.
killmyself525 wrote:Sallyaykiz wrote:Dediklerinizi yaptım gerçekten işe yaradı aşırı teşekkür ederimMerhabalar tekrardan.
Mobil uygulamaya girip discover bölümüne basıyoruz.
Orada sağ üste playtime reward var.orada çıkıyor.
Şu an en sonraki Cat escape oyunu.per level 1 cent yazıyor.
anemongolf wrote:anemongolf wrote:F_Freeloader wrote:anemongolf wrote:bende opinion surveys düşmüş. 0.39 olmuş. opinion world hala 0.58 duruyor.
Benimki de 0.58 olmuş, herhalde herkeste değişti. Umarım tekrar düşmez. Diğerine bakmıyorum bile, en son ne zaman anket yaptım bilmiyorum.
opinion surveys fiyat düşüşü ondan anket yapma olasılığını artıracak gibi. çok zamandır 0.64 dü ve anket yapamıyordum. biraz önce 0.39 dan anket yaptım. sürdürebilirlik devam etsin de önemli olan bu.
opinion surveys tekrar 0.64 oldu bende. opinionworld da 0.58. eski haline döndüler.
prensessece123 wrote:Merhaba,benim hesabima 2 haftadir cok az anket geliyor.Anketlere erisimim kisitlanmistir.Sadece masaustu anketler geliyor ve hic birisi ankete almiyor.Kalitem 72 suan.iki tane -20 var redd edilen anketlerden dolayi.Bu sorun icin ayin 1de bilet attim.Boyle bir sorun yasayan varmi lutfen yardimci olun kazanamiyorum baya zaman oldu.Gelen anketlere de girmiyor.Samplicio disinda hic bir anket sirketi anket gondermiyor ve kazanamiyorum.
hdturkey45 wrote:Parasını alamayan olmuştur. Yeniden yapmak istiyorsan telefonu fabrika ayarlarına getirip yeni mail Google hesabı alıp telefonu bastan başlamalısın.
cgtyeskc wrote:cgtyeskc wrote:cgtyeskc wrote:sems-i wrote:rise of kingdoms 17.50 oyununu ben ilk indirdiğimde 30 günde bitirdim para vermedi.tekrar indirdim oyunda mail onaylattım eski hesap geri geldi.Ne yapmak gerekli bu oyundan para kazanmak için? para kazanma şansı kalmadı mı artık
Hem lord levelini hem kale levelini 18 yaptım fakat 240 cent ödeme hâlâ yapılmadı 24 saat geçmesine rağmen, neyapmalıyım?
3 4 gün oldu maile cevap da yok, parasını alamayan daha sonra alan arkadaşlar yok mu?
arkadaş, koca forumda şu konuyla ilgili bilgisi olan bir kişiyi bulamadık iyi mi?adamlar yattı paranın üstüne
cgtyeskc wrote:cgtyeskc wrote:sems-i wrote:rise of kingdoms 17.50 oyununu ben ilk indirdiğimde 30 günde bitirdim para vermedi.tekrar indirdim oyunda mail onaylattım eski hesap geri geldi.Ne yapmak gerekli bu oyundan para kazanmak için? para kazanma şansı kalmadı mı artık
Hem lord levelini hem kale levelini 18 yaptım fakat 240 cent ödeme hâlâ yapılmadı 24 saat geçmesine rağmen, neyapmalıyım?
3 4 gün oldu maile cevap da yok, parasını alamayan daha sonra alan arkadaşlar yok mu?
cgtyeskc wrote:sems-i wrote:rise of kingdoms 17.50 oyununu ben ilk indirdiğimde 30 günde bitirdim para vermedi.tekrar indirdim oyunda mail onaylattım eski hesap geri geldi.Ne yapmak gerekli bu oyundan para kazanmak için? para kazanma şansı kalmadı mı artık
sems-i wrote:rise of kingdoms 17.50 oyununu ben ilk indirdiğimde 30 günde bitirdim para vermedi.tekrar indirdim oyunda mail onaylattım eski hesap geri geldi.Ne yapmak gerekli bu oyundan para kazanmak için? para kazanma şansı kalmadı mı artık