Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,841 |
Likes Received | 2,317/1,388 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,841 |
gisil wrote:ankettasksever wrote:gisil wrote:odamax uygulamasını indirip rezervasyon yapan oldu mu?
bazı otellerin ücretsiz rezervasyon hakkı var. ben onlardan birini bulup yaptım, aldım parayı da. kaçırmayın
detay lütfen nasıl yapacaz. nereden. iptal mümkün mü?
offertoro'da önce rez. yapın sonra iptal edin. önemli olan ücretsiz rez. yapan bir otel bulmak. gerisi kolay
kredi kartı bilgisi gerekmiyor. rahat olabilirsiniz. 1,78 iyi para.
gisil wrote:odamax uygulamasını indirip rezervasyon yapan oldu mu?
bazı otellerin ücretsiz rezervasyon hakkı var. ben onlardan birini bulup yaptım, aldım parayı da. kaçırmayın
Legacy12343 wrote:gisil wrote:odamax uygulamasını indirip rezervasyon yapan oldu mu?
hocam ben dediğinizi yaptım para geldi ama odamaxta rezervasyonu iptel ettiğimde iptal bedeli 48euro yazıyordu bu nedir otelde ücretsiz iptal yazıyodu ama başımız belaya girmesin yav :/
Tamerrr wrote:Teşekkürler ben de yaptım anında geldi ücret fakat iptal ücreti arkadaşın dediği gibi 42 euro yazıyor sanırım o bilgi amaçlı herhangi bir kart bilgisi vermedik çünkü..
Mister_M wrote:Tamerrr wrote:Teşekkürler ben de yaptım anında geldi ücret fakat iptal ücreti arkadaşın dediği gibi 42 euro yazıyor sanırım o bilgi amaçlı herhangi bir kart bilgisi vermedik çünkü..
ücretsiz iptal etme seçeneği için ilerki bir tarihe ayarlamanız lazımdı yoksa 1 gün kala iptal edilemiyor diye ibare var
Legacy12343 wrote:gisil wrote:ben de yarına ayarlamıştım ama kart bilgisi girilmediği için isteselerde bir şey yapamazlar
Yani sonuçta mail ve telefon numarası var bilmiyorum belki sorun çıkarsa diye insan düşünüyordiken üstünde yaşa şimdi
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,841 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,841 |
ankettasksever wrote:nofearsports wrote:ankettasksever wrote:nofearsports wrote:hangi otele rez yaptınız arkadaşlar kredi kartı istiyor
aynen kart istiyor.
çiçek apart otel çesme bu istemiyor buldum yapabilirsiniz burdan
benden istedi nasíl yaptınız.