trkmz wrote:Skrill hesabımda daha önceden birikmiş olan yaklaşık 400 Euro parayı Banka hesabıma aktardım.
Bugün mail hesabıma gelen yazıda "Vermiş olduğunuz banka hesap bilgilerinin hatalı olması nedeniyle paranız Skrill hesabına geri iade edilmiştir" diye bir yazıyla karşılaştım.
İlk kafamdaki soru: Daha öncede bankadan Skrill hesabından çekim yapabilmişken nasıl olur da, hesap ödemesi geri döner diye. Önceden Skrill'den Banka hesabı çekiminde hiçbir sıkıntı olmamıştı.
Asıl beni şoka uğratan, Skrill'e giriş yapmak istediğimde karşılaştığım sonuç oldu.
Önce internette Skrill sitesine giriş yapamadım. Siz de de öyle mi? (Çünkü İnternetten şu an Skrill'e Firefox, Safari, Chrome hiçbirinden giriş yapamıyorum.)
Sonrasında ise, Skrill'in mobil cep uygulamasından giriş yapabildim. Sonuç yıkıcı oldu benim için.
Çünkü Skrill'den yapmış olduğum Banka transferi, Banka hesabımdan geri dönmüş ve yaklaşık 200 Euro eksik. Bu nasıl oluyor? Aklım almadı.
Yani, 200 Euro uçmuş görünüyor. ?
alfabeta wrote:trkmz wrote:öncelikle geçmiş olsun .. skrill işin yolunu bulmuş bu şekilde soyuyor insanları zaten rezil bir yöntemdi iyice rezil oldu .. bende çekim yapamıyorum 35 euro istiyor çekim için ..Skrill hesabımda daha önceden birikmiş olan yaklaşık 400 Euro parayı Banka hesabıma aktardım.
Bugün mail hesabıma gelen yazıda "Vermiş olduğunuz banka hesap bilgilerinin hatalı olması nedeniyle paranız Skrill hesabına geri iade edilmiştir" diye bir yazıyla karşılaştım.
İlk kafamdaki soru: Daha öncede bankadan Skrill hesabından çekim yapabilmişken nasıl olur da, hesap ödemesi geri döner diye. Önceden Skrill'den Banka hesabı çekiminde hiçbir sıkıntı olmamıştı.
Asıl beni şoka uğratan, Skrill'e giriş yapmak istediğimde karşılaştığım sonuç oldu.
Önce internette Skrill sitesine giriş yapamadım. Siz de de öyle mi? (Çünkü İnternetten şu an Skrill'e Firefox, Safari, Chrome hiçbirinden giriş yapamıyorum.)
Sonrasında ise, Skrill'in mobil cep uygulamasından giriş yapabildim. Sonuç yıkıcı oldu benim için.
Çünkü Skrill'den yapmış olduğum Banka transferi, Banka hesabımdan geri dönmüş ve yaklaşık 200 Euro eksik. Bu nasıl oluyor? Aklım almadı.
Yani, 200 Euro uçmuş görünüyor. ?
skrill pişmanlıktır ..elektronik soygun
Hattusas wrote:Skrill'e başvurmadan önce internetteki yorumları okumanızı söylemiştim. Çok fazla bu konuda şikayet var. 1 olumlu yorum var ise 10 kötü yorum var. Emeğinizi bu kadar riske atmak kolay mı bekleyemiyorsunuz diye? Payoneer en güvenilir yöntem. Şahsen Tango Card ekleseler onu bile Skrill'e tercih ederim. Çünkü Skrill ile ilgili hiç güven verici şeyler yok. Bu sitede bir emek bir zaman ayırımı söz konusu. Bir ayda 100 dolar kazandıysam ve hesaba 50 dolar geliyorsa o ayın 15 gününü ona vermişim gibi oluyor. Neden buradaki kazancımı kesintiler üzerinden hesaplayıp gereksiz tedirgin olayım ki? O kaybedeceğim 15 gün başka şeylere de vakit ayırabilirim, böyle düşünmek lazım.
peezan wrote:10 dolar çektim nedir ne değildir diye banka hesabına çeksem yazık olacak.. şimdi 54.00 tl hesabıma gelmiş bu parayı nerede nasıl kullanıcaz. Sanal kart seçeneği yok. Skrill ödeme kabul eden site baktım ama kayda değer birşey yok ne olacak bu iş anlamadım.
Posts | 264 |
Member Since | 19 Aug 2019 |
Last Visit | 7 Sep 2021 |
Likes Given | 342 |
Likes Received | 200/133 |
Tamerrr wrote:skrill payonerle nasıl aktarılıyopr skrillden150 euroyu Skrill kart ile 2.62euro komisyon ile cektim bir miktar daha param kaldı onu da markette harcayacagim baska care yok malum Eylül sonu kart kullanilamayacak kartı olanlar acele etsin
![]()
Ayrıca payoneri sanırım getiremeyecekler sürekli bir öteleme var çıkıp söylesinler artik payoner gelmeyecek anlasamadik diye. Tek çare kaliyor skrill transferwise veya skrill payoner ikilisini kullanacağız yukarıdaki okuduklarima göre.
Kısacası para çekme şartları giderek zorlaşıyor![]()