gisil wrote:noyo gelmiş ama noyunun içinde survey kısmında herhangi bir şey yok. cidden anlamadım. bilen birileri yazabilir mi?
cvntrk wrote:gisil wrote:noyo gelmiş ama noyunun içinde survey kısmında herhangi bir şey yok. cidden anlamadım. bilen birileri yazabilir mi?
Noyo gelmiş derken, Noyo projesine kabul edildiniz mi? Kabul edildikten sonra eposta olarak bildirimler(Anketle ilgili bilgilerin verildiği videonun iletisi ve anket linki ile şifre iletisi) gelecek. Ondan sonra anketi tamamlayacaksınız.
gisil wrote:cvntrk wrote:gisil wrote:noyo gelmiş ama noyunun içinde survey kısmında herhangi bir şey yok. cidden anlamadım. bilen birileri yazabilir mi?
Noyo gelmiş derken, Noyo projesine kabul edildiniz mi? Kabul edildikten sonra eposta olarak bildirimler(Anketle ilgili bilgilerin verildiği videonun iletisi ve anket linki ile şifre iletisi) gelecek. Ondan sonra anketi tamamlayacaksınız.
evet sonradan geldi onu da yaptım gönderdim. başka bir şey yok şimdi bekleyecek miyim?
cvntrk wrote:gisil wrote:cvntrk wrote:gisil wrote:noyo gelmiş ama noyunun içinde survey kısmında herhangi bir şey yok. cidden anlamadım. bilen birileri yazabilir mi?
evet sonradan geldi onu da yaptım gönderdim. başka bir şey yok şimdi bekleyecek miyim?
'My Invoices' kısmını takip edin. Ödeme orada gözükecek. Ay bitimi olduysa 'Submit' yapmaya izin verir. 'Current Status' kısmında ödendi olarak gözükürse Payoneer'e para geçmiş demektir. Lakin $2,5 pek bir anlam ifade etmiyor. $50 altında bankaya transfer söz konusu değil.
Seksenler wrote:Bende appende bır task yaptım anket sırketının taskıydı surveylı odeme beklıyorum 2.50 $ ıncelenıyor bakalım kac ay sonra cevap gelır bılınmez ardından 2 aktıf goreve daha gırıs yaptım gelecek maıl ıle goreve baslıyacaz heral.uygun oldugunda goreve alıyorlar
Mister_M wrote:Seksenler wrote:anladım kardes sagolasın
başkan biraz daha erken üye olsaydınya şu an 8 aktiv olmayı bekleyen işim var![]()
noyo 2.50 dolar yaptığın anket %80 %90 faturalandırıyorlar ( noyodan 2 ci anketi yaptımbekliyorum 42 günde bir mail adresine anketi yolluyor )
Marble üye oldunmu 5 dolarda o veriyor tek seferlik
cvntrk wrote:Appen'e geçenlerde yeni bir proje geldi. Başvurdum ve kısa sürede kabul ettiler. Tanımlamalar arasında bir Figure-Eight hesabı açmam gerektiği yazıyordu. Yaklaşık 15 farklı ülkeye ait bölümler var, bunların arasında Türkiye de bulunuyor. Henüz iş gelmedi. Geldiği zaman e-posta ile bildirim yapacaklarmış. Orada sistem oturursa, belki ySense ve neobux üzerinden Figure-Eight işleri gelmez. Bu bir tahmin sadece. Appen aracı sitelere komisyon vermek istemeyebilir.