#5075 by ankettasksever » Sat Aug 10, 2019 21:15
Hattusas wrote: 
mzanka wrote: 
Cdagli wrote:
Benim yeni siteye geçtiğinden beri kazançlarım arttı. Önceden 1 dolar üstü anketlerden atıyordu hep. Şimdiye kadar yaptığım en yüksek ücretli anket 1.89 dolar verdi. Bugün de 1 dolar kazandım. Çok fazla vakit ayıramama rağmen. 52 dolara son 3 dolar kaldı. Payooner da gelirse süper olacak. Siz de umudunuzu kaybetmeyin sayın mzanka, ben sitenin daha verimli olacağına inanıyorum.
Kazancınız daim olsun. Bugün de boş geçti benim, sayfanın yenilenmesine hele de Wannads'ın gelmesine en çok sevinenlerdendim ama henüz bir hayrını göremedim. Anket gelmeyince gelmiyor ki epey de vakit ayırıyorum sayfaya, zaman gidiyor ama sonuç yok. Nasip kısmet bu işler. Demek başkalarının nasibi, beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok. Payoneer bir gelse paramı alıp bir süre elimi eteğimi çekeceğim bu işlerden. Bir de Jungle gelse hiç fena olmaz. Herkese bol şans.
Anketler arttı veya azaldı sonuç olarak site de güzelleşti imkanlar falan arttı ama cidden böyle gidemez. Özellikle anket sistemine bağlı bir kazanç düzeni oluşturamayız. Anketlerin gelmesi bingo gibi bi gün geliyor bi gün gelmiyor bazen günlerce gelmiyor. Bu sitede Task sistemini güzelleştirseler biraz daha level alınabilecek ya da güzel bir task gelse herkes yararlansa. Task paranın garantisi en azından verilen süreye oranlayınca.
Tasklerde zaten bir sürü eleme sistemi var. Düzgün yapabilen, cidden kaliteli insan sayısı da yüksek. Bence bu kadar kıtlık olmamalı. Yeni siteden en çok beklediğim Task kısmına bir canlılık gelmesi için çalışmalar yapması olurdu. Şu an öyle bir şey yok sanırsam.
anket ve taska müdahale edemezler. tek yapabilecekleri yeni anket şirketleriyle anlaşmak ve routerlerini eklemek birde site içi bonusları artırmak olur.
geçmiş ve çerezleri sık silerseniz wannadsta başarılı olma şansı daha yüksek olur. surveys kısmına çeki düzen verseler aynı eski sistem alarmlı uyarılı olsa kazançlar daha iyi olurdu.
artık az çok hafta sonları da kazanabiliyoruz bu çok iyi.
Last edited by ankettasksever » Sat Aug 10, 2019 21:19 » edited 1 time in total