Posts | 4 |
Member Since | 24 Feb 2019 |
Last Visit | 3 Oct 2020 |
Likes Given | 0 |
Likes Received | 3/3 |
Posts | 2,461 |
Member Since | 17 Dec 2018 |
Last Visit | 14 Jan 2021 |
Likes Given | 3,841 |
Likes Received | 2,317/1,388 |
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,841 |
deepcrypto wrote:Az önce davetle 2 dolarlık şekerleme markası ile ilgili anket geldi ingilizce dilde, başarıyla bitirdi son sayfada da tebrikler anketi başarıyla bitirdiniz yazılı sayfada geldi ancak ödeme yapmadı. Arkadaş bu kadar emek veriyoz şu anketleri bi test edip gönderin yazık ya emeğimize yazık.
nofearsports wrote:deepcrypto wrote:Az önce davetle 2 dolarlık şekerleme markası ile ilgili anket geldi ingilizce dilde, başarıyla bitirdi son sayfada da tebrikler anketi başarıyla bitirdiniz yazılı sayfada geldi ancak ödeme yapmadı. Arkadaş bu kadar emek veriyoz şu anketleri bi test edip gönderin yazık ya emeğimize yazık.
aynen bende bitirdim ödeme yok
naklov86 wrote:nofearsports wrote:deepcrypto wrote:Az önce davetle 2 dolarlık şekerleme markası ile ilgili anket geldi ingilizce dilde, başarıyla bitirdi son sayfada da tebrikler anketi başarıyla bitirdiniz yazılı sayfada geldi ancak ödeme yapmadı. Arkadaş bu kadar emek veriyoz şu anketleri bi test edip gönderin yazık ya emeğimize yazık.
aynen bende bitirdim ödeme yok
2 dolarlık anket 2 kere geldi 2'sinde de sayfa yüklenemedi hatası verdi
Posts | 2,461 |
Likes Given | 3,841 |
ankettasksever wrote:naklov86 wrote:bir dondurma anketi yapıyordum "beğendiğiniz kelimeleri seçiniz" benzeri bir ekran çıktı ama seçilecek hiç bir şey görüntülenmiyor ve ankete devam edemiyorum. sorunun çözümünü bilen var mı?
üstüne tıkla hocam. renk yanması lazım.