Hattusas wrote:Seksenler wrote:bu buildinglerden de cok hesap gıder yakında..
dıkkat etmek lazım toplu ınfaz yapacaklar gıbı duruyorlar 3 4 gundur seslenmıyor top lıst ıcın mıllet kasıyor kastıkca batıcak gıbı..ben de dogruluk ıcın yapıyordum fırtına oncesı sessızlık gıbı en ıyısı durmak.
Buildingteki her şeyin tam yüklenmesi için yöntemler varmış galiba yabancı forumda görmüştümNe olduğunu bulsam keşke ben de yapmak istiyorum onlardan. Araştırıyorum.
Kroger, Publix ve Target fiş taskleri ile clothing arasında mekik dokuyorum ben sadece
Görev açılınca üstteki sol baştaki foto içinde 2 adet şekil çıkıyor. ilk önce beliren şekil genelde alttaki sol tarafta bir tanesi açılmayan fotoya ait oluyor. toplamda 70 adet foto var. bunların hepsini ilk önce hafızaya almak lazım. sonra üst fotoda verilen bu şekli altta açılmayan fotoda yerleştirme yapmak gerekli. bunun için sağ alttaki fotoyu kullanırsın. iki şeklin hangisine ait olduğunu fotoları hafızaya alınca yapıyorsunuz.
yani sol altta açılmayan fotonun şeklini yukarıdaki sol üsteki fotoda önceden veriyor yüklenirken. bunu yakalamak önemli hepsi bu. hile hurda yok hepsi görevin içinde zaten.