Please wait...
HomeForumMembers LoungeGeneral TalkChit Chat about RainForest
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Chit Chat about RainForest

#601 by nikapika » Fri Aug 07, 2015 08:14

Bloody_Lehner wrote:
Did anyone finish this hit without report any problem? I have hesitation about some steps and dont want to be single

Error and no success message at the last step. I reported it.
nikapika
Posts170
Member Since2 Jun 2015
Last Visit31 May 2016
Likes Given240
Likes Received91/58

#602 by Bloody_Lehner » Fri Aug 07, 2015 08:23

nikapika wrote:
Bloody_Lehner wrote:
Did anyone finish this hit without report any problem? I have hesitation about some steps and dont want to be single

Error and no success message at the last step. I reported it.


Thank you for answer, I take sucess message from last step and didnt see any problem. If other steps are ok, no need to worry.
Bloody_Lehner
Posts76
Member Since3 Apr 2015
Last Visit6 Jun 2018
Likes Given24
Likes Received79/31

#603 by Bloody_Lehner » Fri Aug 07, 2015 08:34

last id: 760746
Bloody_Lehner
Posts76
Member Since3 Apr 2015
Last Visit6 Jun 2018
Likes Given24
Likes Received79/31

#604 by belarada » Fri Aug 07, 2015 08:40

Is anyone getting message EXAMPLE DOMAIN after entering URL from the first step in HITs? I am not sure what to do? Should i wait and refresh in few minuts or report?
belarada
Posts139
Member Since25 Dec 2014
Last Visit19 Dec 2017
Likes Given29
Likes Received56/39

#605 by nikapika » Fri Aug 07, 2015 08:41

Anyone else is having problem with 'example domain'? I don't know what site it suppose to be but white screen with 'example domain' in the middle is all I'm getting.
nikapika
Posts170
Member Since2 Jun 2015
Last Visit31 May 2016
Likes Given240
Likes Received91/58

#606 by suadd » Fri Aug 07, 2015 08:43

Me too.
suadd
Posts12
Member Since22 Jun 2011
Last Visit2 May 2021
Likes Given2
Likes Received7/6

#607 by svetad » Fri Aug 07, 2015 08:45

nikapika wrote: Anyone else is having problem with 'example domain'? I don't know what site it suppose to be but white screen with 'example domain' in the middle is all I'm getting.

+1, just reported 'other issue'
svetad
Posts114
Member Since24 Dec 2014
Last Visit21 May 2016
Likes Given96
Likes Received162/50

#608 by Siitox » Fri Aug 07, 2015 08:48

I had the same issue and I waited 5 min and It worked
Siitox
Posts124
Member Since16 Jun 2015
Last Visit20 Mar 2018
Likes Given52
Likes Received114/59

#609 by Canuckmom1 » Fri Aug 07, 2015 09:01

Siitox wrote: I had the same issue and I waited 5 min and It worked

Darn I should have waited longer then because I refreshed and then gave it about 3 minutes and reported it. I know better next time. It was 16 steps I lost. :oops:
Canuckmom1
Posts334
Member Since24 Feb 2013
Last Visit9 Aug 2019
Likes Given210
Likes Received187/123

#610 by nikapika » Fri Aug 07, 2015 09:06

Canuckmom1 wrote:
Siitox wrote: I had the same issue and I waited 5 min and It worked

Darn I should have waited longer then because I refreshed and then gave it about 3 minutes and reported it. I know better next time. It was 16 steps I lost. :oops:

Well, I'm waiting since I have nothing better to do :) The message is still there unfortunately.
nikapika
Posts170
Member Since2 Jun 2015
Last Visit31 May 2016
Likes Given240
Likes Received91/58

#611 by belarada » Fri Aug 07, 2015 09:06

Canuckmom1 wrote:
Siitox wrote: I had the same issue and I waited 5 min and It worked

Darn I should have waited longer then because I refreshed and then gave it about 3 minutes and reported it. I know better next time. It was 16 steps I lost. :oops:

I am still waiting, and it is not working. Its been about 20min. Maybe this time its different kind of problem..
belarada
Posts139
Member Since25 Dec 2014
Last Visit19 Dec 2017
Likes Given29
Likes Received56/39

#612 by nikapika » Fri Aug 07, 2015 09:13

belarada wrote:
Canuckmom1 wrote:
Siitox wrote: I had the same issue and I waited 5 min and It worked

Darn I should have waited longer then because I refreshed and then gave it about 3 minutes and reported it. I know better next time. It was 16 steps I lost. :oops:

I am still waiting, and it is not working. Its been about 20min. Maybe this time its different kind of problem..

I think so too. It might be similar to the 'application error' or 'rainforest is under maintenance', so I will wait a little bit longer.
nikapika
Posts170
Member Since2 Jun 2015
Last Visit31 May 2016
Likes Given240
Likes Received91/58

#613 by Canuckmom1 » Fri Aug 07, 2015 09:15

Cf is back to messing with my task list again today. I have 1/2 the tasks I had yesterday again. No idea what the game is. I have no flags or messages. Just the number of tasks I can access changes depending on the day. Yesterday it was 80 today it is 30..... :evil: :evil: :evil:

At least I can still access the Rainforest tasks..
Canuckmom1
Posts334
Member Since24 Feb 2013
Last Visit9 Aug 2019
Likes Given210
Likes Received187/123

#614 by cookin2 » Fri Aug 07, 2015 09:19

Sorry you guys are having so many problems :(

Canuckmom - nice to see you, I was asking about you the other day :D

It's also nice to see everyone who is posting (even you MDR), didn't want to leave anyone out!

Sure do wish that Hamsou would pop in, I miss him.
cookin2
Posts1,898
Member Since9 Jan 2010
Last Visit15 Nov 2018
Likes Given5,502
Likes Received2,380/1,157

#615 by Siitox » Fri Aug 07, 2015 09:22

nikapika wrote:
belarada wrote:
Canuckmom1 wrote:
Siitox wrote: I had the same issue and I waited 5 min and It worked

Darn I should have waited longer then because I refreshed and then gave it about 3 minutes and reported it. I know better next time. It was 16 steps I lost. :oops:

I am still waiting, and it is not working. Its been about 20min. Maybe this time its different kind of problem..

I think so too. It might be similar to the 'application error' or 'rainforest is under maintenance', so I will wait a little bit longer.
Nope, It was the same error, I just waited 5 min and refresed and It worked

Siitox
Posts124
Member Since16 Jun 2015
Last Visit20 Mar 2018
Likes Given52
Likes Received114/59

#616 by belarada » Fri Aug 07, 2015 09:42

Siitox wrote:
Nope, It was the same error, I just waited 5 min and refresed and It worked

Thats it, you are right. But its been almost an hour and i reported other issue.
How about you, nikapika?
belarada
Posts139
Member Since25 Dec 2014
Last Visit19 Dec 2017
Likes Given29
Likes Received56/39

#617 by Amaya02 » Fri Aug 07, 2015 09:46

Almost one hour, reported other Issue.
Amaya02
Posts795
Member Since18 May 2013
Last Visit15 Feb 2019
Likes Given1,559
Likes Received847/410

#618 by Darkstar2 » Fri Aug 07, 2015 09:52

I saw this screen before, isn't this part of a training hit ? when you clicked on a link it opened that site and you were supposed to say yes and continue to the next step ? What was the step question ?

This looks a lot like a training hit :D
Darkstar2
Posts17,394
Member Since2 Oct 2011
Last VisitToday
Likes Given6,320
Likes Received12,544/6,733

#619 by Canuckmom1 » Fri Aug 07, 2015 09:58

Mine occurred right at the beginning of the task where I would go to the site and then log in. I had 16 steps so I am not sure it was a training hit since it was longer than most of the training hits.

It is possible there was more than one hit using that site for links to content and something malfunctioned. I checked out the link and it seems to be used for file. page hosting
Canuckmom1
Posts334
Member Since24 Feb 2013
Last Visit9 Aug 2019
Likes Given210
Likes Received187/123

#620 by Amaya02 » Fri Aug 07, 2015 10:08

Darkstar2 wrote: I saw this screen before, isn't this part of a training hit ? when you clicked on a link it opened that site and you were supposed to say yes and continue to the next step ? What was the step question ?

This looks a lot like a training hit :D

This is not github darkstar2. I got a 13 stepper, couldn't even see what site is this. First link redirects to that example.org.us
Amaya02
Posts795
Member Since18 May 2013
Last Visit15 Feb 2019
Likes Given1,559
Likes Received847/410
Return to 'General Talk' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 17, 2022 12:27:54 PST