sizika66 wrote:mzlicic wrote:sizika66 wrote:jevticbozidar wrote:uspeo saaaaaammmmm
![]()
![]()
![]()
![]()
skoro sam odustao od zadataka i danas u busu dok sam cackao telefon palo mi napamet da probam sa telefona da se ulogujem.udjem u sajt pa u zadatke i zacas se ulogujem.pozovem brata i kazem mu da mi proveri i udje u bilo koji zadatak.usao je normalno i sve savrseno funkcionise na kompjuteru.eto predloga za one koji jos nisu uspeli.probajte.sve mi je isto kao sto je bilo pre.bas sam sretan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zanimljivo resenje!
Ja sam sad uspela da se ulogujem na Crowdflower preko Internet Explorera, koji mi je ponudio opciju logovanja preko CF ili Facebooka. Pojavio mi se stari Dashboard sa statistikom, ali i dalje ne mogu da radim na zadacima, posto i dalje dobijam odgovor "You do not have permission to work on this task." Nadam se samo da ovo znaci da se nesto radi na resavanju problema.
Ja bih ti preporucila da posaljes ticket CF i proveris da li je sa nalogom sve ok, a pre toga proveri na CF isti. Ako je tvoj stari nalog trebalo bi da mozes da vidis statistiku i uradjene zadatke.
Poslala sam im ticket odmah prvog dana kad je nastao problem, i dalje cekam odgovor. Povremeno probam da otvorim zadatke, bezuspesno. Kad se ulogujem preko FB, vidim novi nalog sa 0 zadataka, a danas sam se ulogovala direktno na CF, i pojavio mi se stari dashboard, sto me je obradovalo, ali to je jedini pomak za sad. Trenutno ne radi CF support, ne otvara im se stranica.