dragonyear wrote:
Ez valóban jó ötlet, mert nemigazán értem az offerseket.
Nyelv miatt nem erted vagy egyeb oka van? Hasznalj google forditot, vagy inkabb egy jobbat, pl.: morphologic.
Neha nekem is kell egy szotar.
Az offersek, vagyis ajanlatok lenyegeben kerdoivek kitoltesebol allnak ahol eleg magas osszegeket lehet szerezni 16 centtol 4 dollarig. Naponta akar tobbszorosen.
Sajnos orszag fuggo milyen ajanlatokat kapsz.
A legjobbak az egyszeru kerdoivek ahol nem kell telefonszam meg lakcim, stb. Hanem konkretan a teruleteden amerre elsz, onnan erdeklodnek ettermekrol, boltokrol, benzinkutakrol, stb...
Tegnap pl.: ASDA; ami olyan, mint egy TESCO, tett fel kerdeseket, vagyis arrol tett fel a kozvelemenykutato ceg.
Mivel a velemeny szubjektiv, azert nem szamit mit irsz be, tehat tetszik, vagy sem adott alany. Azonban alapkerdesekre figyelni kell. Nem celszeru halandzsazni arrol milyen a vegzettseged, vagy hanyan laktok egy haztartasban.
Persze ferditeni lehet

de vigyazz hogya profilbeallitasokkal azonos legyen az amit valaszkent adsz pl a azt irod be a kerdoivre hogy 5 en laktok a csaladban a profil szerint viszont csak 3 akkor egybol kidob.
ezt persze barmikor valtoztathatod de a profil szerint kapsz kerdoivet. sokembernel ez lehet a hoba hogy elfelejtik mit irtaka profilba es nem ertik miert dobja ki oket egy egy felmero.
Az alapadataidat, ha helyesen toltod ki, mar mesz is tovabb es jonnek a kerdesek, pl.: kepekrol amik hirdetik az aruhazat, hogy mennyire tetszik (1-10), vagy miert tetszik, esetleg miert nem (velemenyezes) es hogy a reklam hatasara akarsz-e vasarolni vagy sem.
Ezeket szeretem, mert konnyuek es jol fizetnek esetenkenet tobb, mint egy dollart is es kb 20 perc egy.
Vannak ezen felul video offersek ahol meg kell nezned egy reklamot es azert fizetnek 1- 5 centet.
Sajnos sokszor nem akarja jovairni egy-egy oldal, de ez valtozo. Altalaban valamilyen rendszer hiba miatt.
Ma is igy jartam kettot jovairt a 3.- at mar nem, pl.: token ads portal.
Aztan vannak regisztraciohoz kotott offersek, pl.: regelsz valahova es azert kapsz egy nagyobb osszeget 85- 400 centig.
Ezzel azonban vigyazni kell, mert sok az adathalasz es elonti a rengeteg spam az e-mailfiokod mivel minden adatot kernek, aztan meg telefonon hivogatnak ugynokok. Szoval ezt nem ajanlom annyira, csak, ha van egy folos telefonod es e-mail cimed aminek persze egyezni kell a clixen megadottakkal. cookie.
Vannak meg a vasarlasok, vagyis neten vasarolsz es ezert kapsz vissza penzt, pl.: koltesz az egyik helyen amire kattintasz es utana clixcenteket kapsz. Ilyen a NIKE is, ahol minden 5 font utan 5 cent stb...
Ezenfelul vannak letoltesek, appok. Ezert is kapsz penzt, de szerintem ostoba dolog mindenfele sz...t letolteni, mert aztan szep lassan meghal a geped a sok vacaktol. Keson fizetnek nagyon. Raadasul, ha torlod amig nem fizetnek, akkor ki sem fizetik. Egy repjegy keresovel jartam igy ami egy honapig volt a gepemen es csesztek kifizetni 25 nyamvadt centet aztan toroltem.
Szoval roviden ennyi lenne.