Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianSkill Test di CF
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Skill Test di CF

Locked

#41 by Antheka » Tue Oct 29, 2013 14:32

dukuntekno wrote:
Antheka wrote: akhirnya tembus juga nih :thumbup:
ngisi apa aja, tulis di sini! :lol:

pura-puranya jadi cewek terus mungut anak, terus tilpun si ap*l sama bawa kompi jinjing haha....
Antheka
Posts149
Member Since24 Mar 2013
Last Visit8 Jun 2016
Likes Given311
Likes Received67/40

#42 by dukuntekno » Tue Oct 29, 2013 20:54

Antheka wrote: pura-puranya jadi cewek terus mungut anak, terus tilpun si ap*l sama bawa kompi jinjing haha....
Yolo O.o

edit : Done, Easy Peasy
Last edited by dukuntekno » Tue Oct 29, 2013 20:57 » edited 1 time in total
dukuntekno
Posts2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received857/570

#43 by defterh » Thu Oct 31, 2013 01:40



new skill test -> Website Find and Explanations Skill Test
defterh
Posts114
Member Since1 Feb 2013
Last Visit5 Nov 2013
Likes Given115
Likes Received129/60

#44 by e1spec » Thu Oct 31, 2013 02:35

defterh wrote:

new skill test -> Website Find and Explanations Skill Test

prances lv 1 & port bes share bocorannya gan :mrgreen:
Last edited by e1spec » Thu Oct 31, 2013 03:23 » edited 1 time in total
e1spec
Posts287
Member Since1 Dec 2012
Last Visit31 Mar 2015
Likes Given6
Likes Received55/44

#45 by BayuAlfariqi » Fri Nov 01, 2013 11:38

Medical Skills Test
Take this test to see if you can become one of our skilled contributors to work on medical related jobs.
100% Passed November 01, 2013
BayuAlfariqi
Posts271
Member Since29 Apr 2013
Last Visit20 Feb 2017
Likes Given50
Likes Received75/56

#46 by whiteflag » Fri Nov 08, 2013 18:48

Test Completed
Congratulations, you passed the test Website Find and Explanations Skill Test.

Mayanlah 90% dan lgsg dibayar 0.08 :D
Yg pre screening 8 malah gagal, padahal dah ane jawab sesuai ma pre screening sebelumnya yg dah lolos.
Aneh.. :lol:
Polish, Turkish, Portuguese Financial Terminology Dah pada nyoba blum?
whiteflag
Posts886
Member Since24 Mar 2013
Last Visit2 Dec 2014
Likes Given1,548
Likes Received738/401

#47 by hanuger » Fri Nov 08, 2013 19:13

kalo mo ikutan test skill apa harus login di CF? ;)
*numpang tanya.. :thumbup:
hanuger
Posts344
Member Since8 Mar 2013
Last Visit27 May 2021
Likes Given1,073
Likes Received438/179

#48 by izzycute » Fri Nov 08, 2013 19:30

hanuger wrote: kalo mo ikutan test skill apa harus login di CF? ;)
*numpang tanya.. :thumbup:

hrs gan itu syarat utama,karena skill test adanya di contributor dasbordnya CF :D
izzycute
Posts1,377
Member Since3 Oct 2012
Last Visit8 Feb 2016
Likes Given238
Likes Received847/434

#49 by whiteflag » Fri Nov 08, 2013 19:33

hanuger wrote: kalo mo ikutan test skill apa harus login di CF? ;)
*numpang tanya.. :thumbup:
Yaiyalah bos.. :mrgreen:
Sama kek ane waktu mo ujian kelulusan SMA jg kudu masuk ke skolahan, ga boleh dari jalan ato dari kantin gan..
just kidding.. :lol:
whiteflag
Posts886
Member Since24 Mar 2013
Last Visit2 Dec 2014
Likes Given1,548
Likes Received738/401

#50 by hanuger » Sat Nov 09, 2013 06:56

izzycute wrote:
hrs gan itu syarat utama,karena skill test adanya di contributor dasbordnya CF :D
trims Sista.. :thumbup: :thumbup: :thumbup:

meriyunita wrote: Yaiyalah bos.. :mrgreen:
Sama kek ane waktu mo ujian kelulusan SMA jg kudu masuk ke skolahan, ga boleh dari jalan ato dari kantin gan..
just kidding.. :lol:
trims sista....
btw pernah sekolah juga ya??? :D :D :D
bales just kidding
hanuger
Posts344
Member Since8 Mar 2013
Last Visit27 May 2021
Likes Given1,073
Likes Received438/179

#51 by e1spec » Sat Nov 09, 2013 07:31

meriyunita wrote:
Polish, Turkish, Portuguese Financial Terminology Dah pada nyoba blum?

belum nih
nunggu bocoran :mrgreen:
e1spec
Posts287
Member Since1 Dec 2012
Last Visit31 Mar 2015
Likes Given6
Likes Received55/44

#52 by whiteflag » Sat Nov 09, 2013 08:09

Test Completed
Congratulations, you passed the test Portuguese Financial Terminology
Last edited by whiteflag » Sat Nov 09, 2013 08:37 » edited 1 time in total
whiteflag
Posts886
Member Since24 Mar 2013
Last Visit2 Dec 2014
Likes Given1,548
Likes Received738/401

#53 by ezhy » Sat Nov 09, 2013 11:00

caranya gimana tuch?
ezhy
Posts2
Member Since19 Aug 2013
Last Visit21 Nov 2013
Likes Given0
Likes Received1/1

#54 by e1spec » Sat Nov 09, 2013 20:03

meriyunita wrote: Test Completed
Congratulations, you passed the test Portuguese Financial Terminology

skill test yg ini kok ndak keluar lagi di tempatku ya mbak? :roll:
e1spec
Posts287
Member Since1 Dec 2012
Last Visit31 Mar 2015
Likes Given6
Likes Received55/44

#55 by Antheka » Thu Nov 14, 2013 10:52

Test Completed
Congratulations, you passed the test Prescreening Survey 8.
Antheka
Posts149
Member Since24 Mar 2013
Last Visit8 Jun 2016
Likes Given311
Likes Received67/40

#56 by kididsam » Sun Nov 17, 2013 21:00

belum lolos skill tes sekalipun,, ada bocoran gk ya..??
kididsam
Posts19
Member Since15 Jul 2012
Last Visit1 Oct 2014
Likes Given0
Likes Received2/2

#57 by mirza23coy » Tue Nov 19, 2013 14:01

Antheka wrote: Test Completed
Congratulations, you passed the test Prescreening Survey 8.

aku juga,trus dapat apaan bro alo lulus tes prescreening tersebut???
mirza23coy
Posts608
Member Since30 May 2012
Last Visit7 Aug 2021
Likes Given280
Likes Received171/143

#58 by mirza23coy » Tue Nov 19, 2013 14:03

aku baru aja lulus tes medical skills test di CF,lira2 aku dapat apaan ya???
mirza23coy
Posts608
Member Since30 May 2012
Last Visit7 Aug 2021
Likes Given280
Likes Received171/143

#59 by Antheka » Fri Nov 22, 2013 07:43

mirza23coy wrote: aku baru aja lulus tes medical skills test di CF,lira2 aku dapat apaan ya???

Siap-siap dapet task baru gan :D
Antheka
Posts149
Member Since24 Mar 2013
Last Visit8 Jun 2016
Likes Given311
Likes Received67/40

#60 by Linacahndeso » Fri Nov 22, 2013 08:47

Antheka wrote:
mirza23coy wrote: aku baru aja lulus tes medical skills test di CF,lira2 aku dapat apaan ya???

Siap-siap dapet task baru gan :D

Wah... ane belum pernah ikutan test di CF, Brow.... bahasa Inggris ane amburadul siiih :lol:
Linacahndeso
Posts1,665
Member Since31 May 2012
Last Visit6 Jun 2016
Likes Given3,693
Likes Received1,812/996
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 29, 2021 10:35:52 PST