Pozdrav Dejane i odbrodosao na forum!
Mozes da postavis nekoga za svog sponzora samo u slucaju ako vec nema jednog aktivnog.
Sto se tice vrednosti dolara.. Danas je jedan dolar vredan tacno 86.14 dinara.
I možete mi objasniti ovo oko novca,Koliko je ovo para, nikako da provalim i nađem da li ima nešto ispod centa njihovog,buni me ovo o,o1$ i o,oo1$.Hvala unapred, nov sam ovde, i neći smarati svakodnevno pitanjima, ali me obvo baš zanima.
0.18.30- a ovih 30 nekako su providni.
0.897$
1567
0.001$
0.01$
0.10$
0.005$
0.0025%
dejanx wrote:Click Exchange na drugom sajtu, pa mi se pomešalo, da sam video ovde-izvinjava, se za to.
Ali mi niste odgovorili kako da postavim nekoga za referala,ako je učlanjen ovde-Je li je to moguće.
I još ovo da kažem, pitam, više ste i duže u ovom poslu od mene.
Moj budući zet radi nešto preko neta, ali se ubi od para, to su cifre, samo tako, putovanja, danas Amsterdam, itd.
Znam da daje po 20eura da mu daš matični broj i adresu, i da tebi na adresu stižu beka dva pisma iz engleske u kojima su neki kodovi, koji njemu trebaju, a za šta i šta radi, neće reći, nikako, nema šanse.Njih petoro to rade, ubiše se od para, znači ubiše, cifre mesečne po 2-3.000eura.
Da li znate o čemu se tu radi, mislim i sigurno znam da nije legalno, čim krije, i neće da kaže, ali iskreno da vam kažem, krivo mi je što i setra moja neće da mi kaže, kao ne znam čime se bavi.