Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianInfo/Berita Terbaru
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Info/Berita Terbaru

#101 by whiteflag » Sat Dec 07, 2013 20:09

Saut_P_S wrote: Ada info terbaru lagi nih buat agan-agan nyang mo verifikasi akun PayPal...di sini saya quo-te kan surat dari PayPal Support Centre

Quote:
Please send us a copy of these documents as a GIF or JPG:
• A copy of your photo identification (Identification Card, Driver License, or Passport).
• A copy of your bank account statement or bank book that shows your name and bank account number.

Semoga dapat membantu...
Nah brati dah bisa tuh, tinggal scan ID card ma Buku tabungan beres deh...
Nais inpo gan.. :xthumbup:
whiteflag
Posts886
Member Since24 Mar 2013
Last Visit2 Dec 2014
Likes Given1,548
Likes Received738/401

#102 by hartatyfatshaf » Sat Dec 07, 2013 20:41

meriyunita wrote:
Saut_P_S wrote: Ada info terbaru lagi nih buat agan-agan nyang mo verifikasi akun PayPal...di sini saya quo-te kan surat dari PayPal Support Centre

Quote:
Please send us a copy of these documents as a GIF or JPG:
• A copy of your photo identification (Identification Card, Driver License, or Passport).
• A copy of your bank account statement or bank book that shows your name and bank account number.

Semoga dapat membantu...
Nah brati dah bisa tuh, tinggal scan ID card ma Buku tabungan beres deh...
Nais inpo gan.. :xthumbup:

wah dibuka lagi dong verify dengan ID card.. sundul tuh buat yang belum verify..... kemarin saya suruh buka BNI, sekrg sih dah verify tapi pake VCC...
hartatyfatshaf
Posts199
Member Since5 Nov 2013
Last Visit12 Apr 2017
Likes Given95
Likes Received105/61

#103 by Linacahndeso » Sun Dec 22, 2013 12:17

hartatyfatshaf wrote:
meriyunita wrote:
Saut_P_S wrote: Ada info terbaru lagi nih buat agan-agan nyang mo verifikasi akun PayPal...di sini saya quo-te kan surat dari PayPal Support Centre

Quote:
Please send us a copy of these documents as a GIF or JPG:
• A copy of your photo identification (Identification Card, Driver License, or Passport).
• A copy of your bank account statement or bank book that shows your name and bank account number.

Semoga dapat membantu...
Nah brati dah bisa tuh, tinggal scan ID card ma Buku tabungan beres deh...
Nais inpo gan.. :xthumbup:

wah dibuka lagi dong verify dengan ID card.. sundul tuh buat yang belum verify..... kemarin saya suruh buka BNI, sekrg sih dah verify tapi pake VCC...

Wow.. useful info, ... I like it :xthumbup: x:D
Linacahndeso
Posts1,665
Member Since31 May 2012
Last Visit6 Jun 2016
Likes Given3,693
Likes Received1,812/996

#104 by whiteflag » Tue Dec 24, 2013 03:51

Happy Holidays - Special Bonus to all!

We would like to wish you and your family Happy Holidays and best wishes for the New Year!

For the next 3 days (December 24th to December 26th) ClixSense has doubled your chances to play ClixGrid. Standard members are allowed to click 60 times per day and Premium members can play 120 times a day. Prizes were also doubled to increase your chances of winning!

We have also doubled the daily checklist bonus. During these days Standard members will earn a 10% bonus for completing their checklists and Premium members will earn a whopping 24% bonus!

Not to forget the Special Christmas Commissions Promotion already in effect until January 1, 2014.
whiteflag
Posts886
Member Since24 Mar 2013
Last Visit2 Dec 2014
Likes Given1,548
Likes Received738/401

#105 by the_newbie » Tue Dec 24, 2013 04:04

asykkkk dpt bonus double :lol: :lol: :lol:
the_newbie
Posts43
Member Since2 May 2013
Last Visit12 Jan 2021
Likes Given79
Likes Received76/26

#106 by hartatyfatshaf » Tue Dec 24, 2013 04:50

msksdih clixsense.... ini yang kutunggu berharap ada diskon upgrade
hartatyfatshaf
Posts199
Member Since5 Nov 2013
Last Visit12 Apr 2017
Likes Given95
Likes Received105/61

#107 by dukuntekno » Tue Dec 24, 2013 04:54

60 biji aja keder, ini malah dikasih 120 biji. bukannya dikurangin setenah si gridnya ahhhh :|
dukuntekno
Posts2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received857/570

#108 by PeppermaN » Tue Dec 24, 2013 05:36

meriyunita wrote: Happy Holidays - Special Bonus to all!

dukuntekno wrote: 60 biji aja keder, ini malah dikasih 120 biji. :|

klik mpe gempor :xlol:
PeppermaN
Posts2,195
Member Since28 Jul 2012
Last Visit12 Aug 2020
Likes Given5,745
Likes Received3,057/1,375

#109 by Tarpius » Tue Dec 24, 2013 07:00

dukuntekno wrote: 60 biji aja keder, ini malah dikasih 120 biji. bukannya dikurangin setenah si gridnya ahhhh :|

120 biji tetep g dpt huahahaauabaua... :lol: apes menahun..mbah wejangan mbah biar dpet..
Tarpius
Posts345
Member Since29 Oct 2013
Last Visit2 Aug 2021
Likes Given272
Likes Received266/118

#110 by dukuntekno » Tue Dec 24, 2013 09:28

kita dari bangun tidur ampe sekarang dini hari masi klik iklan. maklum, kerja rodi -_-
dukuntekno
Posts2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received857/570

#111 by rabbit97 » Tue Dec 24, 2013 10:10

ole tambah limo yo sik teler mbah :( :( :( :(
rabbit97
Posts40
Member Since5 Jun 2013
Last Visit8 Feb 2017
Likes Given0
Likes Received13/12

#112 by whiteflag » Wed Dec 25, 2013 07:42

PeppermaN wrote:
dukuntekno wrote: 60 biji aja keder, ini malah dikasih 120 biji. :|

klik mpe gempor :xlol:

Kasian jempol ane.. :cry:
sekarang kalah gedhe ma telunjuk!!
whiteflag
Posts886
Member Since24 Mar 2013
Last Visit2 Dec 2014
Likes Given1,548
Likes Received738/401

#113 by DNA8nds » Thu Dec 26, 2013 10:36

meriyunita wrote: Kasian jempol ane.. :cry:
sekarang kalah gedhe ma telunjuk!!
Jgn pake telunjuk, pake jari tengah gantian biar imbang :xlol:
DNA8nds
Posts1,226
Member Since13 Jun 2011
Last Visit17 Nov 2021
Likes Given939
Likes Received1,461/572

#114 by robbie09 » Thu Dec 26, 2013 17:56

tetap semangat klik iklan di :clixsense:
robbie09
Posts127
Member Since13 Sep 2011
Last Visit6 May 2017
Likes Given63
Likes Received86/60

#115 by whiteflag » Thu Dec 26, 2013 23:12

DNA8nds wrote:
meriyunita wrote: Kasian jempol ane.. :cry:
sekarang kalah gedhe ma telunjuk!!
pake jari tengah.. :xlol:
Ntar bisa di-flag tuh, inappropriate finger :xlol:
whiteflag
Posts886
Member Since24 Mar 2013
Last Visit2 Dec 2014
Likes Given1,548
Likes Received738/401

#116 by ozy165 » Fri Dec 27, 2013 01:53

Tarpius wrote:
dukuntekno wrote: 60 biji aja keder, ini malah dikasih 120 biji. bukannya dikurangin setenah si gridnya ahhhh :|

120 biji tetep g dpt huahahaauabaua... :lol: apes menahun..mbah wejangan mbah biar dpet..

Gw kemarin cuman nyantol sekali, cuma dapet 0.10....wkwkwkwk...
ozy165
Posts11
Member Since17 Mar 2011
Last Visit19 May 2017
Likes Given0
Likes Received6/4

#117 by whiteflag » Fri Dec 27, 2013 08:23

Ada yang berbeda di forum :clixsense: indonesia :|
un-sticky topics
:?:


Silent Mode ON
whiteflag
Posts886
Member Since24 Mar 2013
Last Visit2 Dec 2014
Likes Given1,548
Likes Received738/401

#118 by dukuntekno » Fri Dec 27, 2013 18:10

meriyunita wrote: Ada yang berbeda di forum :clixsense: indonesia :|
un-sticky topics
:?:
Silent Mode ON
Afiliasi DukunTeko harusnya sticky ya? :lol:
dukuntekno
Posts2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received857/570

#119 by dukuntekno » Wed Jan 01, 2014 06:41

Untuk yang penasaran kelanjutan topik Payment Processor baru di ClixSense, ini ada info baru (gak baru juga sih). Sepertinya US memang susah, PayPal ingin berkuasa. lol
seperti teori konspirasi yang sering jadi gurauan orang-orang di forum lain

Lalu banyak Payment Processor yang tidak menerima US member karena gak mau ribet soal regulasi dan sebagainya. Sebagai catatan, kalau kita mencari izin bisnis ke US, kita harus minta izin ke tiap-tiap negara bagian, tidak ada istilah 1 izin dari pusat dan berlaku di semua negara bagian.

Dan Payment Processor yang dilobi ClixSense pun menolak bisnis yang dijalani ini, makanya ClixSense kesulitan cari Payment Processor baru yang bisa mengakomodir "dunia luar" tentunya.

Ini ada quote dari Jim

Quote:Been seeing may of you asking about Perfectmoney, Webmoney, OKPay... these are not available for us because they don't accept USA accounts. Skrill would be our best option but they did not accept our application, without giving a reasonable explanation.

We are currently working to integrate www.paytoo.com. Our biggest concern is of course those countries where PayPal is not available, so we would like to hear specifically from you about your experiences with paytoo if you had any. They offer Virtual Credit Cards which can only be used to make purchases online but they also offer Debit Cards, which costs $20 to order for International members and $10 for US members, and Gift Cards.
dukuntekno
Posts2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received857/570

#120 by Linacahndeso » Wed Jan 01, 2014 09:18

Apabila paytoo.com dijadikan payment processor, bagi ane cukup berat juga; sebab untuk menjadi anggotanya kita harus membayar lebih dahulu senilai $20. Padahal, hasil click ane selama ini sudah terlanjur jadi rupiah :xlol: :xthumbup:
Andai ada ketentuan member standar dapat menggunakan rekening paytoo dengan segala keterbatasannya, barangkali bisa dijadikan pertimbangan yang memudahkan bagi ane untuk memiliki akun paytoo.com :clap: :xthumbup:
Linacahndeso
Posts1,665
Member Since31 May 2012
Last Visit6 Jun 2016
Likes Given3,693
Likes Received1,812/996
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2021 06:33:02 PST