Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianInfo/Berita Terbaru
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Info/Berita Terbaru

#821 by santolim » Tue Apr 18, 2017 00:12

talit wrote: pagi semua..................kapan paypal bisa di gunakan lagi ya?

Tunggu sampai Paypal merubah peraturan atau Clixsense mengikuti peraturan Paypal, sebelum itu terjadi sebaiknya cari alternatif lain dahulu.
santolim
Posts138
Member Since19 Nov 2008
Last Visit7 Jun 2018
Likes Given7
Likes Received44/31

#822 by singgih1903 » Tue Apr 25, 2017 12:02

semangat ,,, salam kenal para suhu ,, saya new bee :D
singgih1903
Posts5
Member Since2 Nov 2016
Last Visit28 Apr 2017
Likes Given0
Likes Received0

#823 by rickystevano » Wed Apr 26, 2017 10:51

dari wyre bisa kirim ke wallet triv berarti ya? bulan lalu saya tanya wyrenya bisa kirim wallet ngak malah dia bingung wallet apaan...
rickystevano
Posts220
Member Since5 Jun 2011
Last Visit3 Aug 2019
Likes Given128
Likes Received104/49

#824 by santolim » Mon May 01, 2017 19:49

rickystevano wrote: dari wyre bisa kirim ke wallet triv berarti ya? bulan lalu saya tanya wyrenya bisa kirim wallet ngak malah dia bingung wallet apaan...

Bisa, fee 0.0004 BTC kalau tak salah.
santolim
Posts138
Member Since19 Nov 2008
Last Visit7 Jun 2018
Likes Given7
Likes Received44/31

#825 by PeppermaN » Fri May 05, 2017 05:46

Tango Card menghapus Wyre...
cek disini :arrow: Tango Card Cashout - Wyre
PeppermaN
Posts2,195
Member Since28 Jul 2012
Last Visit12 Aug 2020
Likes Given5,745
Likes Received3,057/1,375

#826 by rickystevano » Sun May 07, 2017 23:27

waduh barusan baca infonya juga...kenapa clixsense ngak bikin bitcoin wallet sendiri aja ya?
rickystevano
Posts220
Member Since5 Jun 2011
Last Visit3 Aug 2019
Likes Given128
Likes Received104/49

#827 by munmas » Sat May 13, 2017 14:34

untuk bos bos apa nggak sebaiknya pakai bitcoin sendiri
munmas
Posts11
Member Since21 Jan 2017
Last Visit18 Sep 2017
Likes Given0
Likes Received2/1

#828 by komwita » Mon Jun 19, 2017 06:58

Salam hormat, beberapa hari ini saya tidak bisa login, sehingga saya tidak mendapatkan apa yang saya harapkan. Mengapa demikian saya tidak tahu, atau saya ada yang salah. Tapi saya ingin tetap bergabung di Clixsense. Mohon aku diberi kesempatan untuk login.
komwita
Posts9
Member Since24 Jul 2015
Last Visit28 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received2/2

#829 by A_R_M_Y » Mon Jun 19, 2017 17:17

komwita wrote: Salam hormat, beberapa hari ini saya tidak bisa login, sehingga saya tidak mendapatkan apa yang saya harapkan. Mengapa demikian saya tidak tahu, atau saya ada yang salah. Tapi saya ingin tetap bergabung di Clixsense. Mohon aku diberi kesempatan untuk login.

login kemana yg anda maksud? mohon kalimatnya diperjelas :)
A_R_M_Y
Posts299
Member Since2 Sep 2015
Last Visit4 Jul 2018
Likes Given170
Likes Received130/76

#830 by miaana » Sat Jul 01, 2017 11:33

info terbaru

Moving forward with change
1 Jul 2017 02:14 pm
Members, more than 10 years ago we came online strictly as a PTC. As all things go, the ClixSense business model has changed over the years and with the addition of Crowdflower tasks, offers and surveys our core business has shifted. No longer are we just a PTC, but instead ClixSense has grown to be one of the top performing survey networks in the world.

While our survey, task and offer business has grown significantly, the PTC side of our business has been on a downward slide for some time now and more so since the loss of Paypal back in February.

Being in the PTC industry has it's positives and negatives. The positive side of things is that we can provide you with an easy way to earn a little money and for advertisers we can send a large amount of traffic to their websites for a very reasonable price. The negative side of things is a bit more extreme. This caused us to lose our Paypal account (or so they claim), it places us into a high risk category any time we apply for a merchant account or new payment processor. It gives companies a negative feeling about us because this industry is loaded with fraud. What I mean by that is companies who we've approached to partner with us refuse to do so because of our affiliation with PTC. And lastly, from a revenue standpoint, it's not profitable at all.

With the negatives out weighing the positives, and after 10 years in the PTC business, we have decided to move forward without PTC. Beginning July 15th, 2017 PTC ads will be removed from ClixSense. Along with the removal of PTC we have also decided to remove ClixGrid and the premium upgrades, including the corresponding 8-level commission structure. As of today, July 1st we will stop selling upgrades, PTC advertising and ClixGrid. Those of you who have ad credits on your account may still use them until July 15th. Any member who has purchased an upgrade in the last 24 hours will be immediately refunded today. We are stopping the sales so any remaining ad credits or ClixGrid campaigns can expire.

With the removal of upgrades we will no longer have 2 membership types. Instead, all members will have the same policies and options available to them and this includes cashouts. We have decided that we will raise the minimum cashout for all members to $10.00. This is still very reasonable and lower than many other companies in this vertical.

So what does all this mean?
Well, a lot actually. Any member who had purchased an upgrade in the last year will receive a prorated refund for any unused portion of their upgrade. This refund will be credited back to your account balance on or shortly after July 15th. The amount of prorated refund will be credited at 4.5 cents per day remaining on your premium account.

We know with the removal of upgrades and the 8 tier affiliate program that this may have an impact on some members with a large downline. To compensate for this ClixSense will now pay an incredible 20% commission on all direct referral activities. We will offer a single level affiliate program only and this commission is the same for all members as we will no longer have 2 different membership types. This change makes all members equal so everyone will have the same earning potential. This means if you are a standard member now (not upgraded) this change has given you a 200% increase in affiliate commissions (from 5% to 20%). For those members who are premium this is a 100% increase from your current affiliate commissions (from 10% to 20%).

* Please note, the 20% affiliate commission may be adjusted at a later date. We will keep this at 20% for a short time and then we will review our numbers and adjust from there, if necessary. If we end up lowering the commission, it should not be reduced to lower than 15%, which is still more than a premium member was making.

This new higher commission will generate more money for you than what the 8 tier affiliate program did. The reason is more members will do surveys, tasks and offers than those that would purchase an upgrade. In some cases this change can boost a members earnings significantly.

The checklist bonus will now give a possible 10% bonus to all members and the requirement for clicking PTC ads & ClixGrid will be removed.

Daily Checklist Bonus 7.0%
Activity Extra Bonus 2.0%
ClixAddon Extra Bonus 1.0%
Maximum Possible Bonus 10.0%

We realize this may come as a surprise to you but this is a change that had to be done. ClixSense will continue to be the best it can be and move forward because of your support. We are always looking for new ways for you to earn money and will not stop trying to improve our service.

Along with all these changes you will also notice a brand new look for ClixSense. A new website layout with a responsive design (mobile friendly) that is very pleasing to look at and easy to use.

So to recap:
• PTC ads will be removed.
• ClixGrid will be removed
• Premium upgrades and the corresponding 8-level commission structure, removed
• Minimum cashout for all members is $10.00
• Affiliate commissions upped to 20% for all members
• Checklist bonus will now pay a maximum of 10% if all requirements met.


We appreciate your business and welcome your comments, questions or ideas.

Thank you
The ClixSense Team
miaana
Posts19
Member Since15 Feb 2017
Last Visit9 Mar 2018
Likes Given8
Likes Received38/14

#831 by miaana » Sat Jul 01, 2017 11:37

miaana wrote: info terbaru

Moving forward with change
1 Jul 2017 02:14 pm
Members, more than 10 years ago we came online strictly as a PTC. As all things go, the ClixSense business model has changed over the years and with the addition of Crowdflower tasks, offers and surveys our core business has shifted. No longer are we just a PTC, but instead ClixSense has grown to be one of the top performing survey networks in the world.

While our survey, task and offer business has grown significantly, the PTC side of our business has been on a downward slide for some time now and more so since the loss of Paypal back in February.

Being in the PTC industry has it's positives and negatives. The positive side of things is that we can provide you with an easy way to earn a little money and for advertisers we can send a large amount of traffic to their websites for a very reasonable price. The negative side of things is a bit more extreme. This caused us to lose our Paypal account (or so they claim), it places us into a high risk category any time we apply for a merchant account or new payment processor. It gives companies a negative feeling about us because this industry is loaded with fraud. What I mean by that is companies who we've approached to partner with us refuse to do so because of our affiliation with PTC. And lastly, from a revenue standpoint, it's not profitable at all.

With the negatives out weighing the positives, and after 10 years in the PTC business, we have decided to move forward without PTC. Beginning July 15th, 2017 PTC ads will be removed from ClixSense. Along with the removal of PTC we have also decided to remove ClixGrid and the premium upgrades, including the corresponding 8-level commission structure. As of today, July 1st we will stop selling upgrades, PTC advertising and ClixGrid. Those of you who have ad credits on your account may still use them until July 15th. Any member who has purchased an upgrade in the last 24 hours will be immediately refunded today. We are stopping the sales so any remaining ad credits or ClixGrid campaigns can expire.

With the removal of upgrades we will no longer have 2 membership types. Instead, all members will have the same policies and options available to them and this includes cashouts. We have decided that we will raise the minimum cashout for all members to $10.00. This is still very reasonable and lower than many other companies in this vertical.

So what does all this mean?
Well, a lot actually. Any member who had purchased an upgrade in the last year will receive a prorated refund for any unused portion of their upgrade. This refund will be credited back to your account balance on or shortly after July 15th. The amount of prorated refund will be credited at 4.5 cents per day remaining on your premium account.

We know with the removal of upgrades and the 8 tier affiliate program that this may have an impact on some members with a large downline. To compensate for this ClixSense will now pay an incredible 20% commission on all direct referral activities. We will offer a single level affiliate program only and this commission is the same for all members as we will no longer have 2 different membership types. This change makes all members equal so everyone will have the same earning potential. This means if you are a standard member now (not upgraded) this change has given you a 200% increase in affiliate commissions (from 5% to 20%). For those members who are premium this is a 100% increase from your current affiliate commissions (from 10% to 20%).

* Please note, the 20% affiliate commission may be adjusted at a later date. We will keep this at 20% for a short time and then we will review our numbers and adjust from there, if necessary. If we end up lowering the commission, it should not be reduced to lower than 15%, which is still more than a premium member was making.

This new higher commission will generate more money for you than what the 8 tier affiliate program did. The reason is more members will do surveys, tasks and offers than those that would purchase an upgrade. In some cases this change can boost a members earnings significantly.

The checklist bonus will now give a possible 10% bonus to all members and the requirement for clicking PTC ads & ClixGrid will be removed.

Daily Checklist Bonus 7.0%
Activity Extra Bonus 2.0%
ClixAddon Extra Bonus 1.0%
Maximum Possible Bonus 10.0%

We realize this may come as a surprise to you but this is a change that had to be done. ClixSense will continue to be the best it can be and move forward because of your support. We are always looking for new ways for you to earn money and will not stop trying to improve our service.

Along with all these changes you will also notice a brand new look for ClixSense. A new website layout with a responsive design (mobile friendly) that is very pleasing to look at and easy to use.

So to recap:
• PTC ads will be removed.
• ClixGrid will be removed
• Premium upgrades and the corresponding 8-level commission structure, removed
• Minimum cashout for all members is $10.00
• Affiliate commissions upped to 20% for all members
• Checklist bonus will now pay a maximum of 10% if all requirements met.


We appreciate your business and welcome your comments, questions or ideas.

Thank you
The ClixSense Team


google translate

Bergerak maju dengan perubahan

1 Jul 2017 02:14 pm
Anggota, lebih dari 10 tahun yang lalu kami datang secara online sebagai PTC. Seiring berjalannya waktu, model bisnis ClixSense telah berubah selama bertahun-tahun dan dengan penambahan tugas Crowdflower, penawaran dan survei bisnis inti kami telah bergeser. Tidak lagi kami hanya PTC, namun ClixSense telah berkembang menjadi salah satu jaringan survei dengan kinerja terbaik di dunia.

Sementara bisnis survei, tugas dan penawaran kami berkembang pesat, sisi bisnis PTC kami telah mengalami penurunan untuk beberapa waktu sekarang dan lebih lagi karena hilangnya Paypal di bulan Februari.

Berada di industri PTC memiliki hal positif dan negatif. Sisi positif dari hal-hal adalah bahwa kami dapat memberi Anda cara mudah untuk menghasilkan sedikit uang dan bagi pengiklan kami dapat mengirimkan sejumlah besar lalu lintas ke situs web mereka dengan harga yang sangat terjangkau. Sisi negatifnya sedikit lebih ekstrem. Hal ini menyebabkan kami kehilangan akun Paypal kami (atau begitulah klaimnya), hal itu menempatkan kami pada kategori risiko tinggi kapanpun kami mengajukan permohonan akun merchant atau prosesor pembayaran baru. Ini memberi perusahaan perasaan negatif tentang kita karena industri ini sarat dengan kecurangan. Yang saya maksud dengan itu adalah perusahaan yang telah kami dekati untuk bermitra dengan kami menolak melakukannya karena afiliasi kami dengan PTC. Dan yang terakhir, dari sudut pandang pendapatan, itu sama sekali tidak menguntungkan.

Dengan negatif yang menimbang positif, dan setelah 10 tahun berada di bisnis PTC, kami telah memutuskan untuk bergerak maju tanpa PTC. Mulai 15 Juli 2017 iklan PTC akan dihapus dari ClixSense. Seiring dengan penghapusan PTC kami juga memutuskan untuk menghapus ClixGrid dan upgrade premium, termasuk struktur komisi 8 level yang sesuai. Sampai hari ini, 1 Juli kami akan berhenti menjual upgrade, iklan PTC dan ClixGrid. Bagi Anda yang memiliki kredit iklan di akun Anda mungkin masih menggunakannya sampai tanggal 15 Juli. Setiap anggota yang telah membeli upgrade dalam 24 jam terakhir akan segera dikembalikan hari ini. Kami menghentikan penjualan sehingga sisa kredit iklan atau kampanye ClixGrid dapat kedaluwarsa.

Dengan penghapusan upgrade kita tidak lagi memiliki 2 tipe keanggotaan. Sebagai gantinya, semua anggota akan memiliki kebijakan dan opsi yang sama untuk mereka dan ini termasuk cashout. Kami telah memutuskan bahwa kami akan menaikkan cashout minimum untuk semua anggota menjadi $ 10.00. Ini masih sangat masuk akal dan lebih rendah dari banyak perusahaan lain di vertikal ini.

Jadi apa artinya semua ini?
Yah, sebenarnya banyak. Setiap anggota yang telah membeli upgrade pada tahun lalu akan menerima pengembalian dana prorata untuk bagian upgrade yang tidak terpakai. Pengembalian dana ini akan dikembalikan ke saldo akun Anda atau tidak lama setelah tanggal 15 Juli. Jumlah pengembalian dana prorata akan dikredit sebesar 4,5 sen per hari yang tersisa di akun premium Anda.

Kami tahu dengan penghapusan upgrade dan program afiliasi 8 tier yang mungkin berdampak pada beberapa anggota dengan downline besar. Untuk mengimbangi ClixSense ini sekarang akan membayar komisi 20% yang luar biasa untuk semua aktivitas rujukan langsung. Kami hanya akan menawarkan program afiliasi tingkat satu dan komisi ini sama untuk semua anggota karena kami tidak lagi memiliki 2 jenis keanggotaan yang berbeda. Perubahan ini membuat semua anggota setara sehingga setiap orang memiliki potensi penghasilan yang sama. Ini berarti jika Anda adalah anggota standar sekarang (tidak ditingkatkan) perubahan ini telah memberi Anda peningkatan komisi afiliasi sebesar 200% (dari 5% sampai 20%). Bagi anggota yang premium ini adalah kenaikan 100% dari komisi afiliasi Anda saat ini (dari 10% sampai 20%).

* Harap diperhatikan, komisi afiliasi 20% dapat disesuaikan di kemudian hari. Kami akan menyimpannya 20% untuk waktu yang singkat dan kemudian kami akan meninjau jumlah kami dan menyesuaikan diri dari sana, jika perlu. Jika kita akhirnya menurunkan komisi, seharusnya tidak dikurangi menjadi lebih rendah dari 15%, yang masih lebih dari jumlah anggota premium.

Komisi baru yang lebih tinggi ini akan menghasilkan lebih banyak uang untuk Anda daripada program afiliasi 8 tier itu. Alasannya adalah lebih banyak anggota akan melakukan survei, tugas dan tawaran daripada yang akan membeli upgrade. Dalam beberapa kasus, perubahan ini dapat meningkatkan pendapatan anggota secara signifikan.

Bonus checklist sekarang akan memberikan bonus 10% untuk semua anggota dan persyaratan untuk mengklik iklan PTC & ClixGrid akan dihapus.

Daftar Periksa Harian Bonus 7.0%
Aktivitas Bonus Tambahan 2.0%
Bonus Tambahan ClixAddon 1.0%
Bonus Kemungkinan Maksimum 10,0%

Kami menyadari ini mungkin mengejutkan Anda tapi ini adalah perubahan yang harus dilakukan. ClixSense akan terus menjadi yang terbaik yang bisa dan terus maju karena dukungan Anda. Kami selalu mencari cara baru bagi Anda untuk mendapatkan uang dan tidak akan berhenti berusaha memperbaiki layanan kami.

Seiring dengan semua perubahan ini, Anda juga akan melihat tampilan baru untuk ClixSense. Tata letak website baru dengan desain responsif (mobile friendly) yang sangat menyenangkan untuk dilihat dan mudah digunakan.

Jadi untuk rekap:
• Iklan PTC akan dihapus.
• ClixGrid akan dihapus
• Upgrade premium dan 8 level yang sesuai
miaana
Posts19
Member Since15 Feb 2017
Last Visit9 Mar 2018
Likes Given8
Likes Received38/14

#832 by skaila » Sat Jul 01, 2017 11:46

miaana wrote: info terbaru

Moving forward with change
1 Jul 2017 02:14 pm
......
So to recap:
• PTC ads will be removed.
• ClixGrid will be removed
• Premium upgrades and the corresponding 8-level commission structure, removed
• Minimum cashout for all members is $10.00
• Affiliate commissions upped to 20% for all members
• Checklist bonus will now pay a maximum of 10% if all requirements met.


We appreciate your business and welcome your comments, questions or ideas.

Thank you
The ClixSense Team

ok, fix, ga jadi upgrade :lol:
skaila
Posts445
Member Since9 May 2017
Last Visit15 Jan 2019
Likes Given712
Likes Received415/188

#833 by miaana » Sat Jul 01, 2017 12:34

skaila wrote:
miaana wrote: info terbaru

Moving forward with change
1 Jul 2017 02:14 pm
......
So to recap:
• PTC ads will be removed.
• ClixGrid will be removed
• Premium upgrades and the corresponding 8-level commission structure, removed
• Minimum cashout for all members is $10.00
• Affiliate commissions upped to 20% for all members
• Checklist bonus will now pay a maximum of 10% if all requirements met.


We appreciate your business and welcome your comments, questions or ideas.

Thank you
The ClixSense Team

ok, fix, ga jadi upgrade :lol:

sama ak juga ga jd upgrade
miaana
Posts19
Member Since15 Feb 2017
Last Visit9 Mar 2018
Likes Given8
Likes Received38/14

#834 by rfaugust » Sat Jul 01, 2017 19:07

Rencana bulan ini mau upgrade premium ... eh ada update an , gajadi deh :D :D
btw bravo :clixsense: :clixsense:
rfaugust
Posts35
Member Since8 Mar 2017
Last Visit28 Jul 2018
Likes Given6
Likes Received19/9

#835 by nitadevi » Sat Jul 01, 2017 19:48

ada-ada saja kalau lagi usaha
pasti ada pergantian aturan yang bikin nyesek
nitadevi
Posts263
Member Since17 Jan 2017
Last Visit14 Jan 2022
Likes Given68
Likes Received51/44

#836 by luxor824 » Sat Jul 01, 2017 19:53

CS jd GPT juga yah akhirnya wkwkwkw....berarti skg cuman ngandelin survey yg ga selalu ada tiap hari (((
luxor824
Posts5
Member Since22 Aug 2012
Last Visit9 Jan 2018
Likes Given0
Likes Received6/2

#837 by rfaugust » Sat Jul 01, 2017 21:00

luxor824 wrote: CS jd GPT juga yah akhirnya wkwkwkw....berarti skg cuman ngandelin survey yg ga selalu ada tiap hari (((

tapi task kan ada mulu tiap hari :D
rfaugust
Posts35
Member Since8 Mar 2017
Last Visit28 Jul 2018
Likes Given6
Likes Received19/9

#838 by Detshin » Sat Jul 01, 2017 22:43

Ya ampun,kemarin padahal sempet nyesel bilang ptc nya di hilangin aja,tapi sekarang jadi sedikit sedih deh..............
Detshin
Posts523
Member Since23 Mar 2017
Last VisitToday
Likes Given84
Likes Received188/137

#839 by vand4lish » Sun Jul 02, 2017 07:04

luxor824 wrote: CS jd GPT juga yah akhirnya wkwkwkw....berarti skg cuman ngandelin survey yg ga selalu ada tiap hari (((

ada keuntungan lain dr kebijakan :clixsense: yg baru ini,,tasknya jadi banyak,,,apa yg lain juga demikian?
vand4lish
Posts406
Member Since12 Mar 2015
Last Visit25 May 2020
Likes Given222
Likes Received141/87

#840 by TREASUREHUNTER7 » Sun Jul 02, 2017 10:27

miaana wrote:
skaila wrote:
miaana wrote: info terbaru

Moving forward with change
1 Jul 2017 02:14 pm
......
So to recap:
• PTC ads will be removed.
• ClixGrid will be removed
• Premium upgrades and the corresponding 8-level commission structure, removed
• Minimum cashout for all members is $10.00
• Affiliate commissions upped to 20% for all members
• Checklist bonus will now pay a maximum of 10% if all requirements met.


We appreciate your business and welcome your comments, questions or ideas.

Thank you
The ClixSense Team

ok, fix, ga jadi upgrade :lol:

sama ak juga ga jd upgrade

baru update kemarin T_T sedih
TREASUREHUNTER7
Posts4
Member Since28 Mar 2017
Last Visit19 Jul 2017
Likes Given0
Likes Received2/1
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 23, 2022 21:09:08 PST