Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianInfo/Berita Terbaru
Topic Rating:

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Info/Berita Terbaru

#281 by dukuntekno » Fri Jun 20, 2014 21:53

Bisa jadi Payza kembali available di ClixSense. :)

Sumber : Blog Payza, June 20 "What The Ingenicard Partnership with Payza Means for You"

Quote:Once these tests have been successfully completed, new member sign-ups will be available and U.S. clients that currently have an account will see full functionality restored.
Quote:U.S. merchants will be able to use Payza to accept balance payments and they’ll still have the option to process credit card payments directly as well."
dukuntekno
Posts2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received857/570

#282 by robbie09 » Fri Jun 27, 2014 00:36

Horeee. Saya pribadi senang membaca kabar baik ini karena saya sendiri pemegang payza selain akun paypal. Terimakasih om DukunTekno untuk infor terkini. :thumbup:
robbie09
Posts127
Member Since13 Sep 2011
Last Visit6 May 2017
Likes Given63
Likes Received86/60

#283 by dukuntekno » Fri Jun 27, 2014 04:28

CrowdFloer nyari pekerja dari kontributor buat CrowdLab, coba dicek apakah tersedia tasknya (lamaran dibuat dalam bentuk Task).

Tasknya nilai 5 USD, jadi... diterima atau enggak, nikmati saja uangnya. ;)

Quote:Hi!
We think you’re awesome! We’ve noticed that you’ve been working hard and doing some great work.

Thank you! You’re exceptional.

We also have noticed that you’ve been super engaged with us in social media and/or have been providing us great feedback in your support tickets. We know how frustrating tasking can be, so we REALLY appreciate this. The Support Team (only 3 people!) have to manage all of the support tickets for the many TaskAuthor’s building Jobs on our platform.

kalau misalnya nanti saya terpilih jadi official, saya sudah dilarang (dan menyetujui) untuk membicarakan CrowdLab dengan kontributor lain. Jadi mumpung larangan tadi belum "aktif", saya share tentang pengalaman beberapa menit lalu hehe
dukuntekno
Posts2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received857/570

#284 by axeking » Fri Jun 27, 2014 08:58

:thumbup:
Semakin banyak kontributor yg masuk jd bagian manajemen, semakin menggembirakan tentunya (seenggak2nya kan pasti memahami dari sudut pandang kontributor).

Ya itung2 "nyelidik", siapa tau ente jd yg pertama bikin perusahaan crowdsourcing (khusus microtasking) di Indonesia. Ane percaya crowdsourcing adl masa depan, dgn platform yg powerfull dan manajemen yg professional, semua pihak yg terlibat didalamnya akan sangat diuntungkan. (khusus kontributor/kelas pekerja cukup diuntungkan aja, nggak pakai "sangat" :mrgreen: , ini udah menjadi "fitrah" kehidupan di dunia yg fana pekerjaan) :)

Good luck mbah dukun, semoga terpilih gan :thumbup:
axeking
Posts320
Member Since28 Aug 2013
Last Visit19 Dec 2021
Likes Given810
Likes Received541/187

#285 by dukuntekno » Fri Jun 27, 2014 10:35

uhuy ada yang baru :

Daily Checklist Extra Bonus: ClixAddon + Activity | ClixSense Forum


axeking wrote: :thumbup:
Semakin banyak kontributor yg masuk jd bagian manajemen, semakin menggembirakan tentunya (seenggak2nya kan pasti memahami dari sudut pandang kontributor).

Ya itung2 "nyelidik", siapa tau ente jd yg pertama bikin perusahaan crowdsourcing (khusus microtasking) di Indonesia. Ane percaya crowdsourcing adl masa depan, dgn platform yg powerfull dan manajemen yg professional, semua pihak yg terlibat didalamnya akan sangat diuntungkan. (khusus kontributor/kelas pekerja cukup diuntungkan aja, nggak pakai "sangat" :mrgreen: , ini udah menjadi "fitrah" kehidupan di dunia yg fana pekerjaan) :)

Good luck mbah dukun, semoga terpilih gan :thumbup:
setelah TLD yang ane harapkan keluar (avaliable), ane akan register domain (nantinya buat bikin situs GPT), dari situ baru mau rada serius bikin platform "Submit Task + Working + Payment" mirip Dolores Lab ini, wacananya udah dari lama.

Dari kemaren udah cari-cari cara (dan tim), tapi berhubung waktu ane nyari tim dev terus nanya - nanya(temen sekola yang sekarang dosen IT)... malah jawab pake "WANI PIRO?!" sebelum dia tau konsep dan masa depannya, ya ane nangis gan -_-
Last edited by dukuntekno » Fri Jun 27, 2014 10:41 » edited 1 time in total
dukuntekno
Posts2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received857/570

#286 by PeppermaN » Fri Jun 27, 2014 18:42

dukuntekno wrote: uhuy ada yang baru :

Bonus harian makin melimpah :thumbup: I love it :lol:
PeppermaN
Posts2,195
Member Since28 Jul 2012
Last Visit12 Aug 2020
Likes Given5,745
Likes Received3,057/1,375

#287 by PeppermaN » Mon Jun 30, 2014 11:33

Cashouts - Monday, 30 June 2014
30 Jun 2014 12:53 pm

Members, we will be processing the cashouts a little bit late today. Please be advised that cashouts will be processed around 7pm EST today.

Thank you.
PeppermaN
Posts2,195
Member Since28 Jul 2012
Last Visit12 Aug 2020
Likes Given5,745
Likes Received3,057/1,375

#288 by axeking » Wed Jul 02, 2014 21:49

Nemu Skill Test baru di dashboard CF :
Quick Demographic Information Survey
axeking
Posts320
Member Since28 Aug 2013
Last Visit19 Dec 2021
Likes Given810
Likes Received541/187

#289 by dukuntekno » Thu Jul 03, 2014 15:00

Payza is Back!
3 Jul 2014 05:41 pm

Members, we have great news. Payza is back. We have just added Payza back to our site and will again be able to send and receive funds with them. We will not be issuing cashouts until we can add funds to the account as the large balance we had with them was frozen with the issues they had with Obopay. We're hopeful we can enable cashouts to Payza accounts by next Friday July 11th.

You can read more about this on the Payza site here:

blog.payza.com/payza-…-services/

Thank you
The ClixSense Team
dukuntekno
Posts2,428
Member Since30 Sep 2013
Last Visit17 Apr 2017
Likes Given107
Likes Received857/570

#290 by DNA8nds » Fri Jul 04, 2014 01:30

Mohon maaf saya tidak bisa aktif dalam waktu lama karena kakek saya meninggal di usia 120 tahun lebih pada tanggal 16 Juni 2014. Jadi akan ada perayaan ngaben di bali pada tanggal 8 Juli 2014 dengan dana yang cukup besar $3000. Dana yang terkumpul baru $1100. Bila ada yang berkenan membantu akan sangat berterima kasih. Silahkan hubungin admin atau moderator untuk penyaluran pendanaan. Mohon doa dan salam untuk semua member dan teman-teman. Terima kasih atas perhatian.
DNA8nds
Posts1,226
Member Since13 Jun 2011
Last Visit19 Jan 2022
Likes Given939
Likes Received1,461/572

#291 by PeppermaN » Fri Jul 04, 2014 02:06

Turut berduka cita atas wafatnya kakek Mod DNA8nds
PeppermaN
Posts2,195
Member Since28 Jul 2012
Last Visit12 Aug 2020
Likes Given5,745
Likes Received3,057/1,375

#292 by jagobal » Fri Jul 04, 2014 03:29

ikut berbela sungkawa
smoga arwah beliau mendapat tempat trbaik di sisiNya
amin
jagobal
Posts4,978
Member Since9 Aug 2011
Last VisitToday
Likes Given5,078
Likes Received5,396/2,577

#293 by Ale57 » Fri Jul 04, 2014 06:06

ikut turut berduka cita jg...
semoga amal dan ibadah beliau diterima dan mendapatkan tempat yg layak disisi_NYA...
buat keluarga yg ditinggalkan semoga diberi ketabahan dan kesabaran...
Aamiin ya robb...
Ale57
Posts163
Member Since2 Jan 2014
Last Visit30 May 2017
Likes Given0
Likes Received20/16

#294 by hayatto » Tue Jul 29, 2014 09:30

ijin, mau booomark info2 penting boss
hayatto
Posts56
Member Since2 Nov 2011
Last Visit28 Nov 2019
Likes Given1
Likes Received29/14

#295 by PeppermaN » Tue Jul 29, 2014 18:01

Silahkan gan hayatto :thumbup:
PeppermaN
Posts2,195
Member Since28 Jul 2012
Last Visit12 Aug 2020
Likes Given5,745
Likes Received3,057/1,375

#296 by PeppermaN » Wed Jul 30, 2014 10:56

Buat Pemburu Tasks

Scheduled Maintenance

On July 31st between 12:01am - 1:00am (PST), CrowdFlower may be inaccessible due to scheduled site maintenance.
Please task at your own risk during this time. Thanks!
PeppermaN
Posts2,195
Member Since28 Jul 2012
Last Visit12 Aug 2020
Likes Given5,745
Likes Received3,057/1,375

#297 by robbie09 » Wed Jul 30, 2014 19:32

pantas saja saya mau coba cfnya tidak bisa eh ternyata ada maintenis,ya. trims ya Om Peppermen infonya.
robbie09
Posts127
Member Since13 Sep 2011
Last Visit6 May 2017
Likes Given63
Likes Received86/60

#298 by PeppermaN » Wed Jul 30, 2014 20:55

Saat ini CF msh bisa diakses, maintenisnya nanti siang kalo di konversi ke WIB sekitar jam 02:01pm - 03:00pm :thumbup:
PeppermaN
Posts2,195
Member Since28 Jul 2012
Last Visit12 Aug 2020
Likes Given5,745
Likes Received3,057/1,375

#299 by izzycute » Tue Aug 05, 2014 09:02

ada berita baru dari clixsense silakan di baca :D

Members, please read this as it is an important announcement.

As with anything that happens in life, nothing is constant and everything changes and this includes ClixSense. On Thursday August 7th, ClixSense will shut it's doors for good in Rome NY. We are relocating the business to Hampstead North Carolina. The ClixSense ownership will remain the same, as will the ClixSense staff. 2 of our staff (Becki and Aaron) will remain in and work from New York while myself and Joe will continue to run the business from Hampstead North Carolina.

This move was more of a personal decision rather than a business one. But because North Carolina is one of the top states in the US to conduct business in (according to Forbes.com), we feel this will be a fantastic move for ClixSense. (www.forbes.com/best-s…ness/list/).

We look forward to continued success from North Carolina.

Thank you

Jim
izzycute
Posts1,377
Member Since3 Oct 2012
Last Visit8 Feb 2016
Likes Given238
Likes Received847/434

#300 by ngatinosatu » Tue Aug 05, 2014 17:12

izzycute wrote: ada berita baru dari clixsense silakan di baca :D

Members, please read this as it is an important announcement.

As with anything that happens in life, nothing is constant and everything changes and this includes ClixSense. On Thursday August 7th, ClixSense will shut it's doors for good in Rome NY. We are relocating the business to Hampstead North Carolina. The ClixSense ownership will remain the same, as will the ClixSense staff. 2 of our staff (Becki and Aaron) will remain in and work from New York while myself and Joe will continue to run the business from Hampstead North Carolina.

This move was more of a personal decision rather than a business one. But because North Carolina is one of the top states in the US to conduct business in (according to Forbes.com), we feel this will be a fantastic move for ClixSense. (www.forbes.com/best-s…ness/list/).

We look forward to continued success from North Carolina.

Thank you

Jim
ane sudah baca diawal sebelum ngeklik iklan gan :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ngatinosatu
Posts288
Member Since15 Jul 2013
Last Visit13 Aug 2015
Likes Given56
Likes Received100/59
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jan 23, 2022 19:59:17 PST