Please wait...
HomeForumInternationalIndonesianTasks/Offer/Survey
Topic Rating:

Jump to
Members LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Tasks/Offer/Survey

#5081 by condro_1969 » Mon Jul 04, 2016 23:54

Thank you ClixSense

condro_1969
Posts119
Member Since16 Mar 2015
Last Visit10 Apr 2018
Likes Given86
Likes Received37/31

#5082 by vincentputraa » Tue Jul 05, 2016 04:11

udh 8 hari gak muncul2 task buat level 0 , ada yang lebih parah gak dari saya? :(
vincentputraa
Posts211
Member Since18 Jun 2016
Last Visit30 Jun 2021
Likes Given55
Likes Received41/41

#5083 by condro_1969 » Tue Jul 05, 2016 04:14

vincentputraa wrote: udh 8 hari gak muncul2 task buat level 0 , ada yang lebih parah gak dari saya? :(
Survey juga gak ada Gan ?
Tapi tuh Anda baru join blom ada sebulan dah dapet $6 lebih. Hebat lah itu.
condro_1969
Posts119
Member Since16 Mar 2015
Last Visit10 Apr 2018
Likes Given86
Likes Received37/31

#5084 by limare » Tue Jul 05, 2016 04:39

Hari ini dapat survey soal sepakbola dari Cint $1 selesai :D
limare
Posts304
Member Since9 Mar 2011
Last Visit4 Nov 2021
Likes Given7
Likes Received114/84

#5085 by vincentputraa » Tue Jul 05, 2016 04:47

condro_1969 wrote:
vincentputraa wrote: udh 8 hari gak muncul2 task buat level 0 , ada yang lebih parah gak dari saya? :(
Survey juga gak ada Gan ?
Tapi tuh Anda baru join blom ada sebulan dah dapet $6 lebih. Hebat lah itu.

jarang jarang ada klo survey , paling offer dri game trialpay saya kerjain
vincentputraa
Posts211
Member Since18 Jun 2016
Last Visit30 Jun 2021
Likes Given55
Likes Received41/41

#5086 by veldora » Tue Jul 05, 2016 05:15

bro mau tanya kalo nyari task level 0 dimana ya?
adanya cuma lvl 1-3 semua di CF ..
makasih :)
veldora
Posts2
Member Since26 Jun 2016
Last Visit22 Nov 2016
Likes Given0
Likes Received1/1

#5087 by vincentputraa » Tue Jul 05, 2016 07:09

veldora wrote: bro mau tanya kalo nyari task level 0 dimana ya?
adanya cuma lvl 1-3 semua di CF ..
makasih :)

harus nunggu gan tasknya klo yang baru lvl0
vincentputraa
Posts211
Member Since18 Jun 2016
Last Visit30 Jun 2021
Likes Given55
Likes Received41/41

#5088 by gitter » Tue Jul 05, 2016 07:36

sukur ane barusan selesaikan dua survey,, saya berharap teman2 mndaptkan yang serupa dan sukses.. Thanks :clixsense:
gitter
Posts103
Member Since27 Feb 2016
Last Visit7 Sep 2018
Likes Given47
Likes Received32/25

#5089 by condro_1969 » Tue Jul 05, 2016 08:34

Beruntunglah kalian teman-teman yang sering dapet Task karena hasilnya akan lebih gede. Aku mah cukup survey kecil-kecilan ajah terus jatahnya hehehe gapapa, tetep aku syukuri.

Thank you ClixSense.

condro_1969
Posts119
Member Since16 Mar 2015
Last Visit10 Apr 2018
Likes Given86
Likes Received37/31

#5090 by condro_1969 » Tue Jul 05, 2016 08:37

vincentputraa wrote: udh 8 hari gak muncul2 task buat level 0 , ada yang lebih parah gak dari saya? :(

Punyaku malah trouble je Gan, Ada dua account kelihatannya karena ada pesannya muncul "You don't have permission to work on this job", celaka, bingung aku.
condro_1969
Posts119
Member Since16 Mar 2015
Last Visit10 Apr 2018
Likes Given86
Likes Received37/31

#5091 by vincentputraa » Tue Jul 05, 2016 09:08

condro_1969 wrote:
vincentputraa wrote: udh 8 hari gak muncul2 task buat level 0 , ada yang lebih parah gak dari saya? :(

Punyaku malah trouble je Gan, Ada dua account kelihatannya karena ada pesannya muncul "You don't have permission to work on this job", celaka, bingung aku.

We are always happy to help you get back to tasking. Send us a support ticket that states you have been experiencing permission errors and, so we can best assist you, please include the following information:

1) The specific task distribution Channel Parter site and Contributor ID # you were using when you encountered the “permission” message. The Contributor ID will likely be absent from the list of IDs on your Dashboard.
2) Any additional e-mail addresses associated with CrowdFlower accounts if you have registered more than just one at any point in the past. If you’ve logged in via Facebook login, please double-check the e-mail address associated with your Facebook account to see if it differs from any of your other registered e-mail addresses. Also consider supplying any of your friend or family's e-mail addresses if you share a computer with other Contributors.

itu aku cari di support, coba ikutin cara diatas
vincentputraa
Posts211
Member Since18 Jun 2016
Last Visit30 Jun 2021
Likes Given55
Likes Received41/41

#5092 by condro_1969 » Tue Jul 05, 2016 09:39

vincentputraa wrote:
condro_1969 wrote:
vincentputraa wrote: udh 8 hari gak muncul2 task buat level 0 , ada yang lebih parah gak dari saya? :(

Punyaku malah trouble je Gan, Ada dua account kelihatannya karena ada pesannya muncul "You don't have permission to work on this job", celaka, bingung aku.

We are always happy to help you get back to tasking. Send us a support ticket that states you have been experiencing permission errors and, so we can best assist you, please include the following information:

1) The specific task distribution Channel Parter site and Contributor ID # you were using when you encountered the “permission” message. The Contributor ID will likely be absent from the list of IDs on your Dashboard.
2) Any additional e-mail addresses associated with CrowdFlower accounts if you have registered more than just one at any point in the past. If you’ve logged in via Facebook login, please double-check the e-mail address associated with your Facebook account to see if it differs from any of your other registered e-mail addresses. Also consider supplying any of your friend or family's e-mail addresses if you share a computer with other Contributors.

itu aku cari di support, coba ikutin cara diatas

Thank you mas Vincentputraa atas info-nya :thumbup:
condro_1969
Posts119
Member Since16 Mar 2015
Last Visit10 Apr 2018
Likes Given86
Likes Received37/31

#5093 by gitter » Tue Jul 05, 2016 09:46

ane dapat lagi teman2..somoga teman2 juga mengerjakannya.. thanks :clixsense:
gitter
Posts103
Member Since27 Feb 2016
Last Visit7 Sep 2018
Likes Given47
Likes Received32/25

#5094 by limare » Tue Jul 05, 2016 10:44

Hari ini sukses 3 survey total $2.2 :D

:clixsense: memang MANTAP malam ini :thumbup: :thumbup: :thumbup:
limare
Posts304
Member Since9 Mar 2011
Last Visit4 Nov 2021
Likes Given7
Likes Received114/84

#5095 by mucry24 » Wed Jul 06, 2016 05:08

gitter wrote: ane dapat lagi teman2..somoga teman2 juga mengerjakannya.. thanks :clixsense:

sama om... biar cuman $0.4... lumayan lah

42,098,543 06 Jul 2016 08:05 EST Complete TrialPay Offerwall (Surveys) $0.4000
mucry24
Posts45
Member Since24 May 2016
Last Visit28 Mar 2017
Likes Given2
Likes Received7/7

#5096 by condro_1969 » Wed Jul 06, 2016 06:15

Justru giliranku yang hari ini gak dapet....hahahaha
Gak papa.

Terus semangat friends.
Salam Sukses selalu.
condro_1969
Posts119
Member Since16 Mar 2015
Last Visit10 Apr 2018
Likes Given86
Likes Received37/31

#5097 by ruyjie » Wed Jul 06, 2016 07:21

cuma dapat 1 survey yang lumayan lama lebih 10 menit,, alhamdulillah

met lebaran buat semua,, mohon maaf lahir batin
ruyjie
Posts197
Member Since6 Mar 2012
Last Visit18 Aug 2017
Likes Given15
Likes Received70/48

#5098 by DNA8nds » Wed Jul 06, 2016 16:21

Tester mobile, di bil vpn. ad yg acak2 browse gw x y
Msh indo jg... hmm knp y??
DNA8nds
Posts1,226
Member Since13 Jun 2011
Last Visit17 Nov 2021
Likes Given939
Likes Received1,461/572

#5099 by mucry24 » Wed Jul 06, 2016 16:28

Ada 3 surpei ga ada yang nyangkut... :lol:

243,941,661 06 Jul 2016 19:24 EDT 4s Samplicio.us 394194 $0.87 Screened Out Support…
243,941,622 06 Jul 2016 19:24 EDT 5s Samplicio.us 386556 $0.85 Quota Full Support…
243,941,569 06 Jul 2016 19:23 EDT 8s Samplicio.us 394119 $1.50 Quota Full Support…
mucry24
Posts45
Member Since24 May 2016
Last Visit28 Mar 2017
Likes Given2
Likes Received7/7

#5100 by condro_1969 » Wed Jul 06, 2016 18:11

Just completed survey minutes ago.
Thank you ClixSense. Thank you Simplicious.

condro_1969
Posts119
Member Since16 Mar 2015
Last Visit10 Apr 2018
Likes Given86
Likes Received37/31
Return to 'Indonesian' Forum     Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2021 10:30:34 PST