986057 Translate English Into Croatian
odlučila se i ja napokon na '' domaći '' zadatak i u kvizu mi na drugom zadatku ne da markirati ništa,ni jednu riječ...je li netko imao taj problem ili ima ideju šta napraviti? refresh ne pomaže...
leptirmili wrote:Zadovoljan naravno. Pomogla mi je da dobijem levele i toliko toga mi objasnila. Ne mogu se dovoljno izraziti koliko sam joj zahvalan na svemu.
Vrati nam se incom, forum je opusteo bez tebe.
fikimirjan2591 wrote:kolibribp wrote:998890 Annotate Stories Related To Terrorism Events
Pogresila sam temu,izvinjavam se
Nisi pogresila ne ulazi u GA,nego znali neko da li vredi rizikovati nesto mi se ne dobija flag zbog ovog lak je pa mi sumnjivo?
junky01 wrote:Koliko sam ukapirao njegov nacin je malo komplikovan odnosno nije potrebno sve to odraditi da bi stvar funkcionisala.
Iscupaj iz istorije pregleda ili jednostavno odes na Stranu CF i u Job History vidis koji ti je posao ostao nedovrsen. Iskopiras njegov ID i samo ga stavi na kraju ovog linka i pritisni enter.![]()
h t t p s://tasks.crowdflower.com/channels/clixsense/tasks/
Samo obrisi razmake izmedju prvih slova (h t t...)
smota9 wrote:komalucky wrote:vezano za ono pitanje kad su se pojavile error svima....ono što je napisao smota9 meni ne pomaže pa me zanima ima li itko od ovih starijih,msm starijih u biznisu
i iskusnijih da mi objasni kako da vratim one taskove koji su mi bili u bookmarks...jer ja imam nezavrsenih par koje sam imala na refresh,tipa walmart i sl. i sad ne mogu te iste dalje raditi a kad već nema zadataka na listi da barem njih onda radim, i dižem si postotak jer ostajem bez levela sutra
![]()
Izvinjavam se. Da li je onaj "moj način" radio ili nije, ne znam ni sada, ali znam da mi sad neki taskovi stalno prijavljuju error. Na primer ona dva sa prepoznavanjem, odosno sa transkripcijom bills of lading.