Nesto mi nije bas jasan ovaj zadatak, ako bi neko dao bar neke male smernice?

Spee88 wrote:Kalimero_N wrote:1211309 Help Us Identify And Draw Bounding Boxes On Ads
$0.24 29
Ovaj ne izgleda tesko, samo me nesto strah da ce da bude expelled...
0%
Kviz 40%. Instrukcije idiotske, primjeri ocajno ocrtani. U par slucajeva nazivi proizvoda jedni ispod drugih sa brojevima pored, a tek zatim slike sa cijenom, sto je nemoguce pojedinacno ocrtati. JOOOOOOJ KAKO ME NERVIRAJU!!!!!
N123M wrote:ruma45 wrote:AlbertTop wrote:1210596 Help Us Categorize These Images
Vrlo lagano
Meni sve slike deluju OK, na šta bi mogle da se odnose korekcije?
Ako je npr samo poljana bez životinja i ljudskih tvorevina, da li je OK ili ne?
Da, i ja sam se uplasila u pocetku jer je sve delovalo OK, i evo me na 7 zadatku a imala sam samo jednu korekciju, moja greska, bila jedna antilopa u donjem levom uglu, stvarno nisam videla, tako da samo pazljivo pogledaj slike,... ako treba da se zumira. Do sad su uglavnom pretezno OK, i ide sve brze
Fofang wrote:dulenator wrote:1210485 Detection Screening - Select All Invalid Road Signs - za prvi nivo
Tek sam ušao i deluje lako.
Edit: Ispao sa 60%, ali možda isprave, jer je dosta subjektivno i mora da se izabere bar jedan znak u grupi, što nema logike, ali aj'...
Ja sam ispala sa 40 procenata, sada sam ponovo usla i imam 80 % ali sam i dalje expelled.... ne secam se koliko je bilo za prolaz da li 5 od 5 oili 4 od 5