1289933 Duplicate Fashion Product Identification
$0.02 novi
Da li submit moze ispod pola minute na ovom zadatku?
$0.11 45
ruma45 wrote:vezano za car's dealer web page:
šta raditi kad na oba linka dobijem poruku tipa:
Access Denied
You don't have permission to access "web adresa" on this server.
Reference #"neki broj"
Kalimero_N wrote:stevica66 wrote:Zdravo svima, ja sam prvi put ovde.
Kako odgovoriti kada u zadatku “1193260 Find The Url For Car's Detail Page”, nakon klika ne ucita stranicu nego izadje Access Denied
You don't have permission to access "http://www.advantagetoyotany.com/new/Mod edit.htm" on this server.
Reference #Mod edit
Ja kopiram "http://www.advantagetoyotany.com/new/Mod edit.htm" (bez znaka navoda i ceo link) kao odgovor i prolazilo je tako. Na prva dva pitanja odgovorim yes.
Mozda neko ima i bolji nacin.
Mirakrs wrote:Kalimero_N wrote:Mojsa030 wrote:Mirakrs wrote:buchevski wrote:Mirakrs wrote:1218509 Without Context Room Mapping - File 1 $0.07
Moram da iznesem utiske o ovom zadatku. Kako sam prosla na predhodnom, od ovog nista nisam ni ocekivala, medjutim, prosla sam kviz. I danas uradim max 95+1 sa 89%.
U sustini, potrebno je razumeti pojmove za tipove, klasu i konfiguraciju kreveta, sve sto je bilo nejasno trazila preko googla. Vecina korekcija je moja greska, mozda eventualno za 2 mi se cini da nisu bile korektne. Odlican zadatak i brz!
Ako neko nije radio, a ima nedoumicu, slobodno nek pita, mozda mogu da pomognem!
Moze submit posle 30sekundi.
Submit sam na 40-60sek. Nisam smela ispod, mada verovatno moze. Nekad uradim za 10-15sek, ali ja uvek radim jos jedan uporedo, pa pustim da istekne koja sekunda.
probao, al na kraju isao na GiveUp... na prvom pitanju zaglavi vise od 30 minuta trazeci sta i kako...
I kod mene isti slucaj, sve mi se cini da je yes, pa mi je sumnjivo i onda bolje give up.
Mozda ovo malo pomogne: Kad nema room type, podrazumeva se Room (za razliku od Aparmana, Duplexa, Suits, Vile...). Ako nema konfiguracije kreveta, podrazumeva se Double. One tabele su korisne za to. A ako nema klase, podrazumeva se Standard.
npr. Triple=Standard triple room. Ili Room with view se cita kao Standard Double room with view.
I bitno je da se Master room shvati kao soba koju neko potrazuje, dok Child room kao soba koju neki hotel zapravo nudi.
Mojsa030 wrote:Mirakrs wrote:buchevski wrote:Mirakrs wrote:1218509 Without Context Room Mapping - File 1 $0.07
Moram da iznesem utiske o ovom zadatku. Kako sam prosla na predhodnom, od ovog nista nisam ni ocekivala, medjutim, prosla sam kviz. I danas uradim max 95+1 sa 89%.
U sustini, potrebno je razumeti pojmove za tipove, klasu i konfiguraciju kreveta, sve sto je bilo nejasno trazila preko googla. Vecina korekcija je moja greska, mozda eventualno za 2 mi se cini da nisu bile korektne. Odlican zadatak i brz!
Ako neko nije radio, a ima nedoumicu, slobodno nek pita, mozda mogu da pomognem!
Moze submit posle 30sekundi.
Submit sam na 40-60sek. Nisam smela ispod, mada verovatno moze. Nekad uradim za 10-15sek, ali ja uvek radim jos jedan uporedo, pa pustim da istekne koja sekunda.
probao, al na kraju isao na GiveUp... na prvom pitanju zaglavi vise od 30 minuta trazeci sta i kako...