Please wait...
HomeForumPosts by horkos

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by horkos

Wypłata od 25 USD? » Post #3

Fri Sep 22, 2023 06:25 in Polish

Już przywrócili opcję wypłaty na PayPal od 10 USD.

Ankiety » Post #15869

Mon Mar 27, 2023 14:56 in Polish

elaklb wrote: Nadal nie mam żadnych ankiet w routerze Dynata REX. W historii mam dyskwalifikację cały czas z tym samym numerem ankiety i czasem wykonania.
Pisałam w tej sprawie do Supportu, ale chyba nikt tego nie czyta bo każda ich odpowiedź wygląda tak samo. :x

U mnie to samo, a router ten już od kilkunastu dni jest, udało mi sie z tego routera zrobić tylko jedną ankietę. Gdyby był poprzedni router czyli OW to miałbym zaliczone 8-12 ankiet. Niekiedy bywało ze i 5 ankiet z OW w jeden dzień zaliczyłem. Dynata Rex ma bardzo mało ankiet, wkoło wyświetla ten sam numer ankiety, zupełnie jakby była tam tylko jedna ankieta. Słabo z tym routerem, ciężko bez dawnego OW uzbierać te 10$.

Ankiety » Post #15858

Sat Mar 25, 2023 02:57 in Polish

Wreszcie dziś jedna ankieta z Dynata Rex zaliczona. Czyli nie mam bana, ale po prostu mało tam ankiet.

Ankiety » Post #15854

Thu Mar 23, 2023 11:39 in Polish

Router Dynata Rex to jakieś nieporozumienie.. tam nie ma ankiet , albo u mnie nie działa. W OW miałem nieraz kilka zaliczonych ankiet na dzień. Przez ten prawie tydzień tylko komunikat po kliknięciu tego nieszczęsnego routera Dynata rex:

Sorry Not every survey can be a winner, but keep trying! (Survey #:+202303235)

To dziś. Wczoraj za to - to samo tylko numer ankiety mniejszy i tak cały dzień..całe dni

Sorry Not every survey can be a winner, but keep trying! (Survey #:+202303225)

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #15

Fri Mar 17, 2023 14:30 in Polish

Dynata Rex - pusty, albo nie działa prawidłowo, ciągle pokazuje - dyskwalifikacje z jednej i tej samej ankiety.. Zrobił ktoś ankietę z tego routera??

Ankiety » Post #15837

Fri Mar 10, 2023 11:58 in Polish

OW to jeden z ostatnich dobrych stałych routerów..pomimo że przez kolejne lata obniżali płatność za ankiety z 0.85$ > potem 0.75$ > 0.62$ wreszcie 0.58$ to widać, że i to było za dużo bo likwidują. W OW było dość łatwo zakwalifikować się do ankiet, była to tutaj dobra pozycja. Teraz jak go zlikwidowali - obiecują nowy alternatywny router - ale jakoś mam przekonanie, że to będzie router śmieciowy z ankietami np. po 20 minut za 15-19 centów..

Brak ankiet od grudnia 2022roku z Opinion World » Post #3

Mon Feb 20, 2023 16:14 in Polish

Dziś tj w poniedziałek z OW zrobiłem 2 ankiety.

Ankiety » Post #15776

Mon Oct 10, 2022 12:39 in Polish

mydistanthorizon wrote: Zdaje się, że jest jakiś problem i ukończone ankiety z Opinion World, nie są w ogóle płacone. Nie ma też żadnej informacji, jakoby zostały wypełniane.

Dwie ankiety ukończone, zero zapłaty, zero informacji, że w ogóle wypełniałem.

To samo, z tym, że ja jedną z OW. Sukces - zielony pasek - ale i tak nie zapłacone. Na forach międzynarodowych też pisali z innych krajów o tym problemie. Dlatego na razie nie naciskam na router OW.

Ankiety » Post #15656

Fri Jul 15, 2022 05:30 in Polish

Tuut wrote: Toluna - laptopy - $0.66 - Success! You've just completed a survey - niezapłacone

Znowu problem z Toluna...

to samo u mnie... Nie pisze ticketa do nich ze względu na weryfikację, posyłać świat zdjęcie ID to absurd. Niech sie cieszą z 66 centów..

Ankiety » Post #15545

Wed May 11, 2022 11:41 in Polish

Tuut wrote: Samplicio - Zymetria - 25 min - 1.16$ - wyrzuca na koncu ankiety :thumbdown:

dokładnie, gdzieś karzą się logować - szkoda tylko czasu pół godziny, scam

Ankiety » Post #15539

Mon May 09, 2022 02:23 in Polish

Problem w tym - że ona pisze rzeczy - które tu nikogo nie obchodzą, mamy inne ankiety. Poza tym jej specyficzne dyskusje post pod postem - dyskutuje sama z sobą.
Ja pisałem o tym już 2-3 miesiące temu - to uwaga sam dostałem ostrzeżenie od moderatora od groźbie bana, pewnie mój post został zgłoszony (ja wiem przez kogo, ale to nieistotne). Wątek "Ankiety" był kiedys niezwykle przydatny, można było się dowiedzieć o problemach, aktualnych ankietach - a teraz to zaśmiecony całą serią postów nic nie wnoszących tej rosjanki.

Ankiety » Post #15239

Wed Nov 03, 2021 19:08 in Polish

ysuser1368232483 wrote: Nie wiem czy czasem nie ma problemu z wypłatami. Ja swoją pierwszą dostałem po dwóch dniach, teraz czekam na kolejne dwie i minęło ponad 7 dni. Czy ktoś ma problem z wypłatami?

U mnie norma. Ostatnia wypłata zlecona 28 października (czwartek wieczorem) i dziś odstałem (2 godz. temu na PayPal). Są to 4 dni robocze, bywało niekiedy nawet na drugi dzień, ale i teraz jest ok, bowiem mieszczą się z deklarowanym czasie realizacji wypłaty.

Ankiety » Post #15233

Tue Nov 02, 2021 05:21 in Polish

mydistanthorizon wrote: Otrzymujecie zaproszenia z Opinion World? Zawsze miałem co najmniej 1-2 dziennie. Od tygodnia zero ankiet.

router OW zachowuje się nietypowo - jakby chciał ładować pytanie przedwstępne przed ankietą.. ale nie załadowuje.. Też nie mam od kilku dni z OW żadnych ankiet. Tylko YS zrobiłem dziś 2 sztuki

Ankiety » Post #15203

Thu Oct 21, 2021 12:22 in Polish

mydistanthorizon wrote: Pytanie z innej beczki... Czy ySense zmieniło "szablon" informujący o wysłanej wypłacie? Ostatnią zlecałem równy miesiąc temu a po zleceniu dzisiejszej, na maila otrzymałem zupełnie inne powiadomienie.

"Zakończyliśmy wpłatę --$ przez PayPal.

Proszę zalogować się na to konto, aby zobaczyć depozyt.
Masz pytanie? Odwiedź nasze Centrum Pomocy"

Wcześniej to potwierdzenie wyglądało inaczej.

Dziś rano zleciłem wypłatę i faktycznie również mail potwierdzający zlecenie wypłaty (o tej treści, czyli inny niż poprzednio), ale sądzę - że nic się nie zmieni, te najczęściej 2 dni robocze i będzie na PayPalu.

Brak przelewu » Post #5

Wed Oct 13, 2021 10:03 in Polish

Tak, nieraz jest na PayPalu kasa w ciągu 24h , ale też aktualnie czekam 3 dni robocze, niemniej wypłata będzie na bank - z pewnością tej nocy (naszego czasu).

Ankiety » Post #15172

Sat Oct 02, 2021 05:13 in Polish

Przy poprzedniej wypłacie 10$ musiałem podać numer telefonu - przyszedł po chwili sms z kodem (do wpisania), ale wczoraj, kiedy ponownie zleciłem wypłatę 10$ już nie było potrzeby autoryzacji. Może to tylko jednorazowe potwierdzenie.

Ankiety » Post #15155

Mon Sep 27, 2021 11:17 in Polish

monia777 wrote: Witam
Dziś po zalogowaniu się i kilku kliknięciach pojawiła się informacja że mam zablokowany dostęp do ankiet.

"We've noticed that some of your responses are not being provided as directed or are inconsistent with previous responses.
While our Quality Assurance Team reviews your responses, we're restricting your access to Surveys."

Czy ktoś również miał coś takiego? Kiedy przywrócą dostęp i czy powinnam napisać do supportu?

Musisz napisać do supportu.. jest szansa że rozpatrzą pozytywnie. Ja tak miałem - kilka tygodni zablokowane, ale po przejrzeniu mojego konta przez tzw. zespół zgodności odblokowali. Poza tym na forum międzynarodowym ciągle piszą ludzie z różnych krajów o takich przypadkach (też warto tam napisać) - w 70% odblokują - pewnie tylko raz - bo drugiej szansy nie dadzą.

Ankiety » Post #15143

Wed Sep 22, 2021 05:16 in Polish

mydistanthorizon wrote: Róbcie screeny, spisujcie dokładne dane każdej ankiety i zgłaszajcie takie przypadki supportowi. Na wszystkie zgłoszone przeze mnie w ostatnim czasie przypadki, dostałem zwrot pieniędzy.

Oczywiście, dla własnego dobra trzeba zgłaszać.
Problem w tym, że support odpowiada i zwraca należne wynagrodzenie, ale raczej nowym użytkownikom.[/quote]

Skąd taka informacja? Ja nowy nie jestem a wczoraj np. zgłosiłem i pieniądze zostały my zwrócone.[/quote]

Różnie to jest, przedwczoraj miałem ankietę z toluny o samochodach. W pełni ukończona (zrobiłem zrzut ekranu z ostatniej strony ankiety, jakby przeczuwając, że nie zapłacą), potem drugi zrzut ekranu - z zielonym paskiem sukcesu. Tak jak przeczuwałem - nie zapłacili. Wysłałem bilet - w nim oba zrzuty... i odpowiedź standardowa.. u nich w systemie nie stwierdzono zakończenia ankiety.. Reasumując - może raz na 5 wysłanych biletów - kasę zwrócą, ale najczęsciej NIE.

Ankiety » Post #15034

Fri Aug 20, 2021 08:23 in Polish

Regresja przyspiesza, kilka lat temu stawka Opinion World wynosiła 0.85$ potem 0.65 > 0.58 > teraz 0.35$ i wydaje się, że to nie jest jakiś błąd systemu - bo różne kraje mają różne stawki (np. aktualnie w Hiszpanii jest OW za 0.39$)
Ciekawe gdzie jest dno tego wszystkiego.. mogli zrobić 0.09$ (znając życie wkrótce będzie). I to nie wina ich - tylko tych którzy robią za centowe śmieci ankiety - zapewniam, że to nie koniec parcia w dół..

Podobno jednak wynikło to z aktualizacji systemu w/g Admina mają być przywrócone poprzednie stawki... oby.

Ankiety » Post #15001

Fri Aug 06, 2021 09:04 in Polish

rafipakerek wrote: a ja mam problem z konto penaltlab .

pisałem wiadomość do administracji i stwierdzili, że moje konto jest trwale zawieszone z braku aktywności.
Mieliście już taki problem ?

Ja mam trwale zawieszone w Peanut Labs (z routera na głównym panelu).. Fakt nie robiłem tam od kilku miesięcy ankiet (brak aktywności), ponieważ wolę przez Peanut Labs ale z ofert - to jest to samo.. i tam mi o dziwo działa - nie ma blokady.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 16:25:06 PST