“anemongolf” hocama da teşekkürü borç bilirim. Anket sonunda ücret ödemediğinde ticket atıyordum ama hiç sonuç alamamıştım. Anemongolf’ün dediği şekilde 5 ticket attım hepsi de olumlu sonuçlandı ve hepsi bir kaç saat içinde sonuçlandı.
Anemongolf’ün anlattığı;
fireshot diye bir eklenti var. chroma ekleyin . anket bitince bir şey yanlış gitti sayfası olsun, bu anketi tamamladınız felan olsun fark etmez sayfa görüntüsünü alın.
birde anket bitince sayfayı kapattığımızda ysense den gelen değerlendirme anketi var ya onunda görüntüsünü alın. onda fiyat , anket ıd si ve başlangıç saati her şey var. anketi bulmaları kolay oluyor.
anket bittiğinde hata sayfasının linkini ticket alanına kopyala yapıştırın.
anket bittiğinde sayfayı yenileyin bazen anketi tamamladınız sayfası çıkar hem görüntü alın hem linki alıp kopyalayın.
ticket atıp epostaya bildirim geldiğinde ana sayfa help kısmından biletlerim kısmına gelin ve mailde istedikleri Survey ID: , Date of completion: ve Amount Owed: bilgilerini yazarak ticketı güncelleyin.
şimdi oldu . hem linkler , hem ekran görüntüleri ve anket bilgileri olunca yönetici daha kolay buluyor hangi anket olduğunu.