Please wait...
HomeForumPosts by noyan01

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by noyan01

payoneer hesap açma lütfen yardım » Post #7

Tue Oct 18, 2022 10:32 in Turkish

o sorunu payonere yazmanız lazım. Yalnız şaşırdım kendime ve eşime hesap açtım hiç sorun yaşamamıştık adreste falan.

Anket paylaşımları » Post #3127

Tue Oct 18, 2022 10:30 in Turkish

bende de aynı kendi yok ama anket arasıra görünüyor.

Anket paylaşımları » Post #3103

Sun Oct 16, 2022 12:54 in Turkish

kendi rekorum 3.16'lık bir anketti. Yalnız birini davet etmiştim 60 yaş üstü kadın. Onun panosunda 1 doların altında hiç anket görmedim hep yüksek ücretli oluyordu. ortalaması 3-4 dolar falandır. düşününce o profile yüksek ücretli olması normal. Benim gibi bir profile sahip insan sayısı yığınla e haliyle de değeri az oluyor. O kadın bir kere 60 yaş üzeri ve anket çözebiliyorsa zaten 1 dolar eder zannımca :D E bi de o yaştaki birini anket çözmeye değer bir şeyler sunman lazımki çözsün, o yaştan sonra centlerin peşinde koşacak hali yok.

Velhasıl o ara düşündüm ben hiç anket çözmesem bile onun komisyonları bile beni 52 dolara ulaştıracaktı lakin ne oldu güzel güzel çözerken telefon onay muhabbeti oldu. Telefon numarasını yazıyor ama kabül etmiyor. Yardıma yazdık oraya buraya yazdık çözülmedi problem. Forumu kurcaladım bayağı yüzlerce bu konuyla ilgili başlık var ve çözülmemiş hiçbiri.

konuyu gereksiz uzattım ama var yüksek anketler

Ysense ödeme istedim hesabım banlandı. » Post #8

Fri Sep 30, 2022 11:34 in Turkish

bu konuyu ben de araştırmıştım aynı evde kullanılabiliyor. 2-3 yıldır kullanıyoruz, çok aktif olmasakta ikimiz de ödeme alıyoruz sorunsuz bir şekilde. Başka bir sorun vardır.

Anket paylaşımları » Post #2969

Thu Sep 29, 2022 11:39 in Turkish

1,16 dünya kupası, devam anketi, ilki de 1.16 vermişti

payoneer hesap açma lütfen yardım » Post #5

Mon Sep 19, 2022 13:57 in Turkish

payoner hesabını açmışsınız ilk adım tamam dostum.
normalde param bitti deyip payoneri seçmek gerekiyor, sonra bir kaç gün ysenseden "bağlama" maili gelmesini bekliyoruz, mail geliyor ysense ile payoneri bağlıyoruz. bağladıktan sonra da para payonere geçiyor.

bunlardan herhangi birind esıkıntı yaşıyorsan desteğe yaz, normalde prosedür bu.

Payoner ödeme ne zaman geçer? » Post #6

Fri Sep 16, 2022 02:05 in Turkish

payonerden banka hesabıma genelde 24 saat içinde yatıyor bana

Ysense, fake hesabı kapatır mı? » Post #5

Fri Sep 16, 2022 02:04 in Turkish

serkang wrote: Arkadaşlar ne gerek var bunlara bu sistemin sağlıklı yürümesi adına dürüst ve gerçek bilgiler ile cevaplar vermeliyiz. Bu anketleri yaptıran şirketler bizim verdiğimiz cevaplarla ürünlerini geliştiriyorlar bunu da unutmamak gerekiyor. Herkes sizin gibi davransa kim anket yaptırır daha. Üstelik bunu kalkıp Ysense forumuna yazıyorsunuz :)

katılıyorum, olayın bir de bu boyutu var. anketine katıldığımız bir çok ürünü piyasa sürüldükten sonra karşılaşıyoruz. Bizim gibi fikir belirtenlere göre sürülüyor piyasaya.

Anket paylaşımları » Post #2844

Sat Sep 10, 2022 08:48 in Turkish

Evet bir dönem bende de peanutlab desteğe yazı yazdırıyordu.

3 gündür anket yok! » Post #6

Thu Sep 01, 2022 00:02 in Turkish

İki tane cpx geldi sabah. Anket bitince değerlendirme yapınca 0.01 sent veriyor ve bunu ikinci bir anket gibi yapıyor. Yani bir anket çözünce iki tane çözmüş gibi oluyorsun.

3 gündür anket yok! » Post #2

Wed Aug 31, 2022 13:21 in Turkish

cpx çok ilginç bir soru sorup atıyor, hem güzel bir durum bu yani bir sürü soru sorup atmıyor bir yandan da adamı yuuz ediyor.

Anket paylaşımları » Post #2759

Fri Aug 26, 2022 02:52 in Turkish

Mobil oyun abinketi 0,58’den geldi de en sonunda hata verdi. Sonra bir anket daha hata verdi. İşin yoksa sırasıyla desteğe yaz

ysense profil güncellemesi » Post #2

Wed Aug 24, 2022 11:22 in Turkish

profil güncellemeyi nereden yaptınız?

Anket paylaşımları » Post #2681

Wed Aug 10, 2022 13:23 in Turkish

aynı anketi ben de çözdüm, allahtan ekran görüntüsü aldım, desteğe yazdım bakalım.

Anket paylaşımları » Post #2657

Sat Aug 06, 2022 02:33 in Turkish

0,75 smazon

anket geliyor ama ankete katılamıyorum !!! » Post #2

Mon Aug 01, 2022 21:48 in Turkish

Normal bir durum hocam, maalesef. Bazı dönemler böyle oluyor, anket gelmiyor. Size özel bir durum yok yani. Bazı profillere çok anket geliyor deniliyor ama farklı farklı zümre cinsiyet ve sosyo-ekonomik seviyede kişi davet ettim buraya. Hemen hemen hepsi aynı sonucu alıyor. Tek dikkatimi çeken 50 yaş üstü bir kadını davet etmiştim, ona gelen anketler hep yüksek ücretliydi 3-4-5 dolar falan

hiçbir anketimden ödeme alamıyorum » Post #5

Wed Jul 27, 2022 01:55 in Turkish

Hayır toplu ödeme falan yok. Anketi tamamlarsın bitince ücretini alırsın

Anket paylaşımları » Post #2628

Fri Jul 22, 2022 10:01 in Turkish

Swerdlov wrote: opinion world routerdan beyaz eşya anketine girdim. yarım saatten fazla sürdü. anketi tamamladı, surveys sayfasına yönlendi, "Success! You've just completed a survey" yeşil çubuk yazısı geldi. ama gelen para yok! ss aldım ama herhangi bir işe yarayacağını sanmıyorum. yine paramızı çaldılar.

dolandırıcı ş.refsizler.

Bir kaç sayfa geride yazılmıştı, ticketi nizami oluşturunca kanıtın varsa ödüyorlar. En azından ben de öyle oldu 7/7 şu ana kadar ticket/ödeme oranı.

Anket paylaşımları » Post #2621

Wed Jul 20, 2022 08:18 in Turkish

aynen atcaksan başta at.

bir de sizde de oluyor mu? yoursurvey'in söylediği dakika hiç tutmuyor, 12 dk diyor tıklıyorum 27 dk diyor bu sefer, çakallık yapıyorlar

Anket paylaşımları » Post #2609

Sun Jul 17, 2022 22:54 in Turkish

O sayfayı gecemedim ki. Nasıl geçtin sen?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 1, 2023 08:14:38 PST