elinordashwood wrote:0.58'lik anket bitirip sonuna geldim. Katılımınız için teşekkür ederiz dendi. Parası yatmadı. Bu tarz durumları yaşayan var mı ? Bunları nereye şikayet edebilirim?
Profilinin altında işlem geçmişini tıklıyorsun. Parasını alamadığın işleme tıklayıp, anketi tamamladım ama ücretini alamadım deyip aldığım ekran görüntülerini ekleyerek derdini anlatıyorsun. Yazıp gönderiyorsun. Sonra mailine otomatik mail gelecek, mailin geldiğini görürsen yine ysenseden yardım-> myticket lerime girip az önce gönderdiğin biletin altına ekleme yapavaksın, survey no, survey tarihi ve survey ücretini yazıp yine gönderiyorsun. Sonra onlar olumlu ya da olumsuz cevap veriyorlar.
Olayın saçma tarafı senden bağımsız olarak cevaplıyorlar, kafalarına gör yani. Ben geçen yıl yazdığım bütün ticketlere olumlu cevap alıyordum bu sene ise hepsine olumsuz cevap alıyorum. Kaç kişiyi davet ettim bu ysenseye ama sırf bu tür sıkıntılardan dolayı bıraktı hepsi. Bir tane bile refaransım yok aktif olan. Anlet çöz ücretini alama oyun oyna ücretni alama ne yapsınlar bırakıyorlar