Sun Mar 19, 2023 12:13 in Turkish
Malum 40 dolarlık ödülü var, o yüzden kendimce ipuçlarını paylaşayım ve benim tespit edemediğim kolaylıkları öğreneyim dedim, sizin katkılarınızla.
1.Bi kere o kadar çok reklam seyrettiriyorki anlatılmaz yaşanır, ona göre oynayın
2. Google youtube da tarama yaptım pek bilgi yok
3. Öncelikle yanınıza aldığınız hayvan çok önemli, sekiz on tane hayvan var ama 2 tanesinin önemini kavradım. En önemlisi TAVŞAN; maç esnasında olmadık yerde canınızı yeniliyor. Öyle anlar oluyorki oh beee diyorsunuz bazen de yenilemiyor, neye göre yeniliyor bilmiyorum ama etkisi çok büyük, ikincisi KEDİ, özellikle kaçmanız gereken bir düşman varsa kedi sizi HIZLANDIRIYOR yani kaçmanız tekrar konum almanız kolay oluyor. Diğer hayvanların yararlarını çözen varsa yorum yaparsa sevinirim
4. Silah olarak şu an en çok tuttuğum KATANA ve BAZUKA. Hatta büyük çoğunluk bazuka ile işler çözülüyor.
5.Silah ve hayvanların levellerini artırabiliyoruz ancak kolay değil. şöyle söyliyeyim her boş vaktimde reklam seyrediyorum oyunda, özlelikle başka işlerle uğraşırken telefonda oyunu açık bırakıyorum, reklam seyredip para kasıyorum. para ile de hayvan ve silah kasası açıyorum. kasa açınca silah ve hayvanları geliştirmeniz için gerekli parçaları veriyor kasalar.
6. küçük ekranda oynaması biraz kaotik çünkü düşmanın atışlarından kaçmak gerekiyor SABİT kalırsanız ölüyorsunuz. öldüğünüzde 2 defa reklam seyrederek tekrar oyuna dönebiliyorsunuz
7.Kıyafetlerin görüntüden başka bir etkisi yok sanırım
8. KOLAY bir oyun değil zaman ayırmak gerekiyor. zorluğu reklamlar!!!!!!
SON: Abi hadi biz bir kaç dolar kazanacağız diye bu oyunu oynuyoruz da bu oyun normal şartlarda oynanmazki. o kadar çok reklam seyretmeniz gerekiyor gına geliyor. REsmen reklam arası oyun oynuyoruz. Hani derim oyun çok hoş reklamlara katlanıyorsun, öyle de değil. reklam gınası olmasa oynar mıyım oynarım ama reklamla mümkün değil anında silerim. reklamları kaldırmak için 80 lira mı ne bir para istiyor ama o paraya da değmez