Please wait...
HomeForumPosts by noyan01

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by noyan01

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2145

Tue May 09, 2023 02:25 in Turkish

bonus 1 gün sonra saat 11 de geliyor, "total earned" yazan kazandığın bonuslar

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #202

Tue May 09, 2023 02:23 in Turkish

geçen hafta işlem yaptım ben de, ysenseden payonere 3 iş gününde, paonerden bankaya yarım saatte geldi

YSENSE YARDIM » Post #414

Wed May 03, 2023 22:48 in Turkish

smash party oyununda tüm gerekenleri yapmama rağmen ücretini alamadım, oyunun şartlarında normal dünya 8-10 haritasını tamamla ve oyun için paket satın alma vardı. iki görevi de tamamladım, hatta paket satın aldığıma dair apple faturasını bile ekledim kanıt olsun diye ama şu saçma cevabı verdiler, resmen dolandırıcılık bu

"Merhaba Turan,

Ne yazık ki, Hizmet Şartlarımızda belirtildiği gibi, Şirketin veya Şirket tarafından uygun şekilde kaydedilmeyen, takip edilmeyen ve/veya onaylanmış sayılmayan herhangi bir Faaliyetten sorumlu olmayacağız ve Şirket Ödül Programı katılımcılarına puan veya ödül vermekle yükümlü olmayacaktır. üçüncü taraf Ödül Programı bağlı kuruluşlarının politikaları, prosedürleri ve sistemleri.

Şu anda, isteklerinizi kredilendirmeye devam edemeyiz. Lütfen, düzgün şekilde izlenmeyen etkinlik için hesabınıza manuel olarak kredi vermeye devam ettiğimiz için herhangi bir tazminat almadığımızı anlayın.

Anlayışınız için teşekkür ederiz!"

Ödememi nereden alabilirim » Post #2

Tue May 02, 2023 13:07 in Turkish

Türkiyede yaşıyorsan maalesef başka yol yok diye biliyorum

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #38

Fri Apr 28, 2023 22:02 in Turkish

Eğer ios kullanıyorsan, izlemeyi etkinleştirmiş miydin?

Hesabım kısıtlandı anketlere erişemiyorum » Post #11

Thu Apr 27, 2023 22:32 in Turkish

mstf1042 wrote: Hesabın kısıtlandığını nerden anlıyorsunuz acaba ana sayfada benim uan anketlere tutarlı yanıt verin yoksa heaabınız bloke olur diypr. Bu kısıtlanma demekmi

değil değil o uyarı herkeste var

SMASH PARTY İPUÇLARI » Post #5

Thu Apr 27, 2023 12:46 in Turkish

oyunun süresi doldu, 1 ay oldu, üzerinden kaç gün geçti ücreti yatmadı, desteğe kanıtıyla falan mesaj attık hala cevap yok, önceden olumsuz da olsa cevap veriyorlardı

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #9

Tue Apr 25, 2023 12:14 in Turkish

Ben de 21 leveldeyim halen görünürde para yok. Bir de bu oyun vesilesiyle bir sürü kişiyi bu platformdan haberdar ettim ama geri dönütler hiç de olumlu değil.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2101

Sun Apr 23, 2023 11:57 in Turkish

ben 21im henüz düşmedi ancak davet ettiğim iki refe 8 ve 9 uncu levellerde pendice düştü, ilginç şeyler oluyor

Anket paylaşımları » Post #3780

Thu Apr 13, 2023 11:09 in Turkish

O başka bir şeydendir ben de yıllık yazdım attı. Ama aylık mı yıllık mı belirtilmesi lazım

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2027

Sun Apr 09, 2023 13:12 in Turkish

evet etkinlikler daha fazla xp veriyor.

ücreti bi yana oyun sardı beni

yalnız BASKIN savaşalrında xp alamıyoruz sanki

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2018

Fri Apr 07, 2023 13:48 in Turkish

13 leveldeyim. savaşırken renklere dikkat etmek çok önemli. düşmana kendi rengini göndermemek gerekiyor elden gldiğince tabi, mecburen gönderiyorsun çoğu zaman.

puzzel şansı çok fazla yalnız. Bazen çok güçlü rakipleri yenebiliyorsun bazen de çok güçsüze de yeniliyorsun

iksirler çok işe yarıyor.

çiftlikleri yükseltmek gerekiyor, her şeye gıda lazım malum

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1999

Sun Apr 02, 2023 11:10 in Turkish

Eğer çeviri hatası yoksa ben de 21e ulaşmak tek şart gibi anladım. Biraz da araştırma yaptım. Oyunu oynayan kitle var. Anladığım kadarıyla zor hatta bayağı zor bir oyun 7 günlük bir şey değil yani. Tabi bu dediğim bedava oynayanlar için. Pre olan muhakkak daha çabuk yapıyordur

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1995

Wed Mar 29, 2023 22:52 in Turkish

3/29/2023 1:04PM Offers solitown 11345555 + $10.00

ilk defa teklif yapmıştım çok geç olsa da yatması güzel oldu.

SMASH PARTY İPUÇLARI » Post #2

Mon Mar 20, 2023 11:31 in Turkish

en önemli tüyoyu atlamışım. savaşlara tek başınıza girmiyorsunuz yanınıza 2 tane de bot veriyor. Eğer başka arkadaşınız da bu oyunu oynuyorsa beraber oynadığınızda çok daha kolay olacaktır.

Anket paylaşımları » Post #3713

Mon Mar 20, 2023 04:01 in Turkish

kozanli34 wrote: ben hiç çözemiyorum desem .daha ikinci haftam hergün giriyorum ama hiç anket vermiyor resmen enayi gibi kullanıyor bu sistem bilginiz varsa bana da yardımcı olun

dönem dönem böyle maalesef.

SMASH PARTY İPUÇLARI » Post #1

Sun Mar 19, 2023 12:13 in Turkish

Malum 40 dolarlık ödülü var, o yüzden kendimce ipuçlarını paylaşayım ve benim tespit edemediğim kolaylıkları öğreneyim dedim, sizin katkılarınızla.

1.Bi kere o kadar çok reklam seyrettiriyorki anlatılmaz yaşanır, ona göre oynayın

2. Google youtube da tarama yaptım pek bilgi yok

3. Öncelikle yanınıza aldığınız hayvan çok önemli, sekiz on tane hayvan var ama 2 tanesinin önemini kavradım. En önemlisi TAVŞAN; maç esnasında olmadık yerde canınızı yeniliyor. Öyle anlar oluyorki oh beee diyorsunuz bazen de yenilemiyor, neye göre yeniliyor bilmiyorum ama etkisi çok büyük, ikincisi KEDİ, özellikle kaçmanız gereken bir düşman varsa kedi sizi HIZLANDIRIYOR yani kaçmanız tekrar konum almanız kolay oluyor. Diğer hayvanların yararlarını çözen varsa yorum yaparsa sevinirim

4. Silah olarak şu an en çok tuttuğum KATANA ve BAZUKA. Hatta büyük çoğunluk bazuka ile işler çözülüyor.

5.Silah ve hayvanların levellerini artırabiliyoruz ancak kolay değil. şöyle söyliyeyim her boş vaktimde reklam seyrediyorum oyunda, özlelikle başka işlerle uğraşırken telefonda oyunu açık bırakıyorum, reklam seyredip para kasıyorum. para ile de hayvan ve silah kasası açıyorum. kasa açınca silah ve hayvanları geliştirmeniz için gerekli parçaları veriyor kasalar.

6. küçük ekranda oynaması biraz kaotik çünkü düşmanın atışlarından kaçmak gerekiyor SABİT kalırsanız ölüyorsunuz. öldüğünüzde 2 defa reklam seyrederek tekrar oyuna dönebiliyorsunuz

7.Kıyafetlerin görüntüden başka bir etkisi yok sanırım

8. KOLAY bir oyun değil zaman ayırmak gerekiyor. zorluğu reklamlar!!!!!!

SON: Abi hadi biz bir kaç dolar kazanacağız diye bu oyunu oynuyoruz da bu oyun normal şartlarda oynanmazki. o kadar çok reklam seyretmeniz gerekiyor gına geliyor. REsmen reklam arası oyun oynuyoruz. Hani derim oyun çok hoş reklamlara katlanıyorsun, öyle de değil. reklam gınası olmasa oynar mıyım oynarım ama reklamla mümkün değil anında silerim. reklamları kaldırmak için 80 lira mı ne bir para istiyor ama o paraya da değmez

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1993

Thu Mar 16, 2023 11:15 in Turkish

ios ta sorunsuz yükleniyor ancak reklam arası oyunu oynuyoruk arkadaş. Bi de şartlarda bir "satın alım" dan bahsddiyor, kça lira acaba? 30 doalrlık alım yapıp 40 doalr ödül almanın mantığı yok, zor bir oyuna benziyor çünkü

Anket paylaşımları » Post #3682

Sun Mar 12, 2023 11:23 in Turkish

2 senedir üyeyim ilk defa duyuyorum böyle bir hatayı. bence geçmişi çerezleri falan temizle falan öyle dene bi.

Anket paylaşımları » Post #3662

Fri Mar 10, 2023 04:17 in Turkish

Swerdlov wrote:
elinordashwood wrote:
cgtyeskc wrote:
Swerdlov wrote:
ojoooturkey wrote:
Swerdlov wrote: 3,637,262,192 Completed 6 March 2023 08:19:10 PST 4m 92619645 $0.15

rüya anketi. bu kez de 15 cente çözdüm.

Düşük ücretleri anketleri çözmeyin. Bu herkesi etkiler.

1 dolarlık anketler geliyor da biz mi çözmüyoruz :D ben de düşük ücretli anketleri çözme taraftarı değilim ama bir*kaç aydır opinion worldden de peanuttan da hiç anket yapamıyorum. muhtemelen banlandım. o yüzden yüksek ücretli anketler pek gelmiyor bana.

Çok uzun zamandır siteye girmiyorum ortalama aylık ne kadar kazandırıyor şuan site :)

Hiç kazandırmıyor. Gelen anketlerden de atıyor :) Gelen anketler 16 cent.

ben tekliflere hiç girmiyorum uzun süredir. sadece anketlerle ilerlemeye çalışıyorum. evet ücretler çok düştü ve anketlerin %90'ı atıyor artık. şimdi ekranı açtım ve 3 anketten ayrı ayrı atıldım :D kısacası, ayda 10 doları görmek bile zor artık.

ve bir detay, op. world router gitmiş. dün vardı ama şimdi yok. peanut'ta da profil güncelle dediğimde "invalid id" diyor. beni banladıkları için mi yoksa genel bir durum mu bilemedim.

Herkeste öyle. O platform senede bir kaç defa profil güncellemesine icin veriyor. Güncelleme zamanı geldiğinde o hatayı vermiyor
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 13:40:29 PST