Please wait...
HomeForumPosts by noyan01

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by noyan01

Yeni Ödeme Yöntemi Talebi » Post #15

Sat Jun 24, 2023 23:07 in Turkish

Kesinlikle papara eklenmeli

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #5

Sat Jun 17, 2023 12:25 in Turkish

ben aşağı yukarı 3 yıla yakındır kullanıyroum, anketten atılmak gayet normal bir durum. benim şahsi olarak katıldığım oran 20de 1 falandır. 19unda atılıyorum yani. ama dediğim gibi normal bir durum. Araştırma şirketi örneğin şu profilin görüşünü merak ediyor: kendisi 30-40 yaş arasında, 10-18 yaş arası çocuğu olan, geliri 6-10 k arası olan vb. Adam bu örnekteki bir grubun düşüncülerini öğrenmek istiyor, bu kriterlere uymayınca atılıyoruz. diyebilirsin benim gelirim 35 bin ama şirket, maaşı 8 bin olanın düşüncesini merak ediyordur anketten seni atar. normal yani atılmak hele sisteme yeni dahil olduysan gayet normal.

bir de dönemlik anket çok olabiliyor, 3 ay toplamda 5 dolar kazanamıyorken 10 günde 15 dolar kazanabiliyorsun bazen.

kısaca bel bağlanacak bir yer değil burası, kumbara gibi arada dolar attığım bir yer gibi düşünüyorum ben, hele de bu ara payonerin ücret kesintisi muhabbeti var, insanlar iyice soğudu

Payooner bakiyem 0 yine de hesap ücreti öder miyim » Post #2

Sat Jun 17, 2023 12:18 in Turkish

keşke cevabını bilsek

payoneer bakiyem 46 dolar » Post #10

Tue Jun 06, 2023 02:45 in Turkish

bilmediğimden soruyorum, payoonerden sanal kart oluşturabiliyor muyuz?

Dynata REX » Post #4

Tue Jun 06, 2023 02:44 in Turkish

o anket sağlayıcı, ücret sabit hep 58 sent süre değişir. tabi anket varsa çözersin, her gün kontrol edielcek

Anket paylaşımları » Post #3842

Mon May 29, 2023 12:19 in Turkish

bir mail gelmesi lazım, mail gelince linke tıklayıp bağlayacaksın

payoneer bakiyem 46 dolar » Post #2

Thu May 25, 2023 13:46 in Turkish

bu konuyu önce ben de sordum, kimse cevaplamadı.

ama olmalı diye düşünüyorum, en nihayetinde bu platform sanal bir banka o bize para gönderiyorsa bizim de ona gönderebiliyor olmamamız lazım. yani senin 6 dolar payonere atabilmen lazım. Bence yabancı forumlara bak

Payoneer hesap ücreti » Post #20

Thu May 25, 2023 12:01 in Turkish

bence sıkıntı olacak gibi. payonere bağlı başka bir paltforma da üyeyim, ordan da mail geldi, payoner ücret kesecek o yüzden Tr için en kısa zamanda başka bir seçenek sunacağız diye. Daha sonra bir mail daha geldi "bundan sonra size göndereceğimiz para payoner cüzdana düşmeden yine payoner aracılığı ile direk banka hesabınıza gelecek o yüzden banka hesabı bağlamayı unutmayın" gibi bir şey yazıyordu. wise kullananlar bilir, wisedeki gibi bir uygulamaya çevirmişler ancak bu durumda ysense ne yapacak onu merak ediyorum.

Anket paylaşımları » Post #3835

Thu May 25, 2023 01:44 in Turkish

Benden mi sistemden mi kaynaklı bilmiyorum ama bir hata olduğu kesin. 1.16 liralık "toluna" anketlerine teflonumda tıkladığım da şu hatayı alıyourm her defasında:

/' Uygulamasında Sunucu Hatası

Kaynak bulunamadı.

Açıklama: HTTP 404. Aradığınız kaynak (veya bağımlılıklarından biri) kaldırılmış, adı değiştirilmiş veya geçici olarak kullanılamıyor olabilir. Lütfen aşağıdaki URL'yi inceleyin ve doğru yazıldığından emin olun.

İstenen URL: /TrafficUI/MSCUI/sofraud.aspx

önce bunu anketten atıldığım gibi yorumladım ama değil, bilgisayarımda o ankete tıkladığımda problem olmuyor. Benzer problem yaşayan var mı?

Payoneer hesap ücreti » Post #14

Tue May 23, 2023 10:44 in Turkish

moderatör ya da ilgili kişi biri lütfen cevaplasın, yeni bir ödeme aracı şart oldu, bu konuda ne yapıalcak?

Spin A Spell » Post #17

Mon May 22, 2023 23:45 in Turkish

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #86

Fri May 19, 2023 11:45 in Turkish

Shjxsisjsxj wrote: Nasıl ticket atılıyor

sağ üstteki profil resmine tıkla, işlem geçmişine tıkla, oradan zaman dilimi seç, oyunu indirğin günü bul, bulduğunda destek mesajına tıkla, durumu anlat tamamlama resmini ekle ve mesajı gönder

bu mesajına otomatik bir mail gelmesi lazım, o mail geldiyse yine destek/help bölümünden yazdığın son bilete gel ve gelen mailde istenilenleri yaz ve ekle

Spin A Spell » Post #5

Fri May 19, 2023 11:40 in Turkish

17,5 dolardı sanırım

Payoneer hesap ücreti » Post #8

Thu May 18, 2023 13:47 in Turkish

Geldi aynısı, bildirimlerde

Payoneer hesap ücreti » Post #4

Thu May 18, 2023 02:42 in Turkish

Axolotll wrote: 2018 den beri payoneer kullanıyorum hiç yıllık ücret ödemedim
29.95 usd payoneer kartı olan kişilerden bu ücreti tahsil ediyor kart kullanan kullanıcılara bir sınır koymuş bu sınırı aşarsan ödeme alınmıyacak fakat bu ödemenin altında bir rakam olursa bu ücret tahsil edilecek deniliyor

tabi bu sadece benim analadığım

kartsa bizi etkilemez ama "hesap" yazıyor

Payoneer hesap ücreti » Post #3

Thu May 18, 2023 02:39 in Turkish

artık ysense ile vedalaşıyoruz o zaman :lol:

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #82

Fri May 12, 2023 01:35 in Turkish

bu sabah direkt ana bakiyeye eklenmiş 35 dolar.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #80

Thu May 11, 2023 03:51 in Turkish

ben de yazdım desteğe henüz yatmadı, bi 10 kişiyi falan davet ettim bu platforma bu oyun vesilesiyle. Oyunun ilk haftasında davet ettiğim hiç kimseye yatmadı, ikinci hafta davet ettiklerime 8 levelde 10 levelde falan yattı. Artık sorun neyse anlayamadım

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #208

Tue May 09, 2023 11:55 in Turkish

tüm mailler ingilizce geliyor bana

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #76

Tue May 09, 2023 11:23 in Turkish

23 level oldum halen yok ben de, yardıma yazdım ona da cevap yok
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 1, 2023 08:52:56 PST