Please wait...
HomeForumPosts by noyan01

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by noyan01

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2167

Wed Aug 09, 2023 11:22 in Turkish

oyunu başardığınıza dair kanıt bulamadık dediler, halbuki, ekran resimleri, oyuncu id vs her şey vardı da yapacak bir şey yok, başka teklif sunanlara bulaşmayacağız onu anladım.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2165

Wed Aug 09, 2023 01:20 in Turkish

Adgate den bingo holiday diye bir oyun bitirmiştim, para yatmadı desteğe yazım 20 gün önce falan. Bugün cevap verdiler, tüm fotoğraflar kanıtlar olmasına rağmen ücret yatırılmamış. Teşekkürler ysense.

YSENSE YARDIM » Post #423

Sun Jul 30, 2023 11:24 in Turkish

Dearany wrote: Arkadaşlar başlangıçta telefon numaramı yanlış yazmışım. Onu düzeltmenin hiçbir yolunu bulamadım
. Bazı anketler sms onayı istiyor hepsini kaçırıyorum. Ne yapmam gerek?

umarım probleminiz çözülür. daha önce bir refaransım yaşadı bu durumu ama çözüme kavuşmadı. kaç defa mail attı ama hiç cevaplanmadı

Payoneer hesap ücreti » Post #78

Sun Jul 30, 2023 11:23 in Turkish

AGASHOOD wrote: Payoneer ödemesini cüzdana göndermek yerine doğrudan bankaya yapsalar sorun çözülür aslında.

haklısın. ben başka bir platforma daha üyeyim. oradaki araç da payoneerdi, bu aidat olayı çıkınca site açıklama yaptı, ücretleri cüzdana değil direk bankaya göndereceğiz diye, yani wise gibi oldu.

Payoneer hesap ücreti » Post #77

Sun Jul 30, 2023 11:21 in Turkish

102 gönderince, 30 dolar aidat, 2 dolar da komisyon yani 32 dolar kesilir, 70 kalır

Yeni Ödeme Yöntemi Talebi » Post #44

Fri Jul 21, 2023 08:45 in Turkish

By…. Sitesi komisyon alıyor, bir de itemin satış fiyatı şans biraz. Oyun olayına biraz aşina olmak gerek. Ama ellerine sağlık süreci adım adım güzel anlatmışsın.

Ben bahsettiğin siteyi pubg nin banı yokken kullanıyordum, tabi ozamanlar oyunun kasaları değerliydi. Örneğin kasa 20 liraysa 17 liraya falan paraya dönüştürüyordum. Pubg ye ban gelince kasaları steamda satıp yine steamdan cs itemi alıp bu by….. sitesinde satıyordum. Tabi böyle uzayınca steam kesintisi ve sitenin de kesintisi zarar artıyordu. 600 liralık satış yapınca 400 lira falan cebime giriyordu.

Yeni Ödeme Yöntemi Talebi » Post #38

Tue Jul 18, 2023 08:53 in Turkish

Hep dış minnakların oyunu bu, bi de kılışdar. Bu ikisi olmasa her seçim dönemi sağdan soldan fışkıran doğalgazla petrolle aya merdiven kurup çıkacağız da olmuyor işte, şanssızlık

Payoneer hesap ücreti » Post #62

Wed Jul 12, 2023 08:48 in Turkish

Sınır tarih 17 hazirandı sanırım. Kesinti belli tarihten sonra başladı

Payoneer hesap ücreti » Post #60

Wed Jul 12, 2023 05:13 in Turkish

Ben nisan ayında 2 defa çekim yaptım

YSENSE YARDIM » Post #419

Wed Jul 05, 2023 23:54 in Turkish

Bir mail gelecek sana, o maildeki direktifleri yapınca payoneer ve Ysense hesabın bağlanmış olacak. Daha sonra paran payoneere geçecek

Anket paylaşımları » Post #3882

Wed Jul 05, 2023 07:55 in Turkish

Eğer başka yerlerden gelir yoksa 30 doların kesilmesi komik. Zaten kaç dolar kazanılıyorki bu siteden

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #211

Wed Jul 05, 2023 07:51 in Turkish

Yeni bir ödeme aracı lazım.

Papara Ödeme Yöntemi İstiyoruz » Post #3

Wed Jul 05, 2023 07:49 in Turkish

Papara harika olur.

Anket paylaşımları » Post #3877

Mon Jul 03, 2023 12:20 in Turkish

payoneer artık ücret kesiyor 30 dolar o yüzden dedim de başka bir yolu var mı sizlerin kullandığı?

Anket paylaşımları » Post #3875

Mon Jul 03, 2023 10:00 in Turkish

Parayı çekemyeceğiz neden hala anket çözülüyor, bilmediğim bir şey mi var

ysense nin ne kadar iyi bir site olduğu » Post #9

Sat Jul 01, 2023 12:38 in Turkish

öyle çok kazanılan bir yer değil en azından ben çok kazanmıyorum. geçen ay şu puzzel empires oyununa 35 doalr vermişti, bir kaç kişiyi de davet etmiştim komisyon da geldi, o yüzden o ay 100 doların üstüne çıkmıştım. ama normalde öyle bir şey yok hatta son 6 aydır anket çok kıt.

payoner yıllık ücretleri » Post #10

Sat Jul 01, 2023 12:36 in Turkish

Yigit wrote: benim hesabımdan bu ücreti çekmiş

hesapta olan parayı mı çekmiş hocam yoksa eksiye mi düşmüş hesap?

ysense nin ne kadar iyi bir site olduğu » Post #7

Fri Jun 30, 2023 12:08 in Turkish

anasayfada, üstte en sağda duruyor, more(daha fazla) yazan kısma tıkla

da o kısım ne işe yarıyor, ben bir şeye yaradığını görmedim

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2159

Thu Jun 29, 2023 13:57 in Turkish

gelinferda wrote: Lootably de GGbet offer 63 dolar olmus yapan var mı

onlar hangi sağlayıcıda hocam

Payoneer hesap ücreti » Post #49

Sat Jun 24, 2023 23:10 in Turkish

Simpre wrote: benden de kesilmiş hesapta para bekletmemek gerekiyor bence. payooner'den aşırı soğudum yaa

Kapatma işlemini nasıl yapıyoruz hocam?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 1, 2023 08:07:13 PST