Please wait...
HomeForumPosts by noyan01

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by noyan01

Ticket atma püf noktaları ve deneyimlerim hakkında » Post #5

Sat May 21, 2022 11:32 in Turkish

anemongolf wrote: Eskiden tasks olayı varken appende şikayet kaydı açılıp sorun çözüldüğünde çözümle ilgili değerlendirme maili gelirdi. bugün itibariyle Ysense de aynı değerlendirme anketini yaptırdı ticketlar için. Listemizde açılan her bir ticketın üst tarafında yaptığımız değerlendirme sonucu gözüküyor.

Geri dönüşlerin dikkate alınacak olması güzel olmuş. :thumbup:

anlaşılmıştır :thumbup:

Anket paylaşımları » Post #2216

Sat May 21, 2022 04:37 in Turkish

Ben artık peanat lab anketlerinden uzak duracağım bir süre. Anketi çöz ücretini alama, ardından fotosunu al linkini al itiraz et vs vs. Zaten aldığımız ücret 3-5 sent kırk takla atmaya gerek yok. Sistemlerini düzeltirler o zaman yaparız anketlerini. Ülkede zaten yüz bilmem kaç yüz enflasyon var ama buranın ücretleri hala geçen seneyle aynı.

Ticket atma püf noktaları ve deneyimlerim hakkında » Post #3

Fri May 20, 2022 12:17 in Turkish

eline sağlık güzel bir rehber olmuş

Anket paylaşımları » Post #2161

Thu May 19, 2022 02:12 in Turkish

anemongolf wrote:
noyan01 wrote: ticket de ben bir şeyi yanlış yapıyorum sanırım daha hiç geri dönüş alamadım

5 tickettan 4 ü sonuçlandı. 1 tanesi bekliyor bende.

fireshot diye bir eklenti var. chroma ekleyin . anket bitince bir şey yanlış gitti sayfası olsun, bu anketi tamamladınız felan olsun fark etmez sayfa görüntüsünü alın.

birde anket bitince sayfayı kapattığımızda ysense den gelen değerlendirme anketi var ya onunda görüntüsünü alın. onda fiyat , anket ıd si ve başlangıç saati her şey var. anketi bulmaları kolay oluyor.

anket bittiğinde hata sayfasının linkini ticket alanına kopyala yapıştırın.

anket bittiğinde sayfayı yenileyin bazen anketi tamamladınız sayfası çıkar hem görüntü alın hem linki alıp kopyalayın.

ticket atıp epostaya bildirim geldiğinde ana sayfa help kısmından biletlerim kısmına gelin ve mailde istedikleri Survey ID: , Date of completion: ve Amount Owed: bilgilerini yazarak ticketı güncelleyin.

şimdi oldu . hem linkler , hem ekran görüntüleri ve anket bilgileri olunca yönetici daha kolay buluyor hangi anket olduğunu.

kimlik bilgisi felan da istemedi. son zamanlarda konuşulmuştu. çekinerek atmıştım açıkcası.

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam, yararlı bir rehber oldu benim için. Ben yalnız anketlerin çoğunu telefondan çözüyorum, uygulamasından yani. İsmini verdiğiniz eklentinin işlevi ne?

Anket paylaşımları » Post #2153

Wed May 18, 2022 13:30 in Turkish

ticket de ben bir şeyi yanlış yapıyorum sanırım daha hiç geri dönüş alamadım

ANKET ÇÖZEMİYORUM » Post #2

Sun May 15, 2022 13:06 in Turkish

Bir şey yapmayacaksın, uygun anketler geldiğinde çözeceksin. Bazı zamanlar az bazı zamanlar da çok oluyor, şans yani.

Anket paylaşımları » Post #2108

Sun May 15, 2022 13:05 in Turkish

Peanut Labs anketlerini çözmüyorum artık, her anket hata veriyor, zaten ücreti de az.

Anket paylaşımları » Post #2078

Fri May 06, 2022 03:01 in Turkish

Hocam 9 sentlik anket çözülür mü, yarım saat uğraştırıp 1 buçuk lira verecekler

hane halkı geliri » Post #1

Wed May 04, 2022 13:43 in Turkish

ağır küfürler etmememek için zor tutuyorum kendimi. Arkadaş hane halkı gelirini sorarken başına eklemek bu kadar zor mu aylık mı yıllık mı vs vs vs

Anket paylaşımları » Post #2059

Wed Apr 27, 2022 13:12 in Turkish

Ne oluyor bu siteye arkadaş. Anekti çözüyorum bitiyor, en son her şey tamamlandıktan sonra hata veriyor. Anket geçmişinden bilet atayım diyorum ama bakın görünki orada da görünmüyor anket. ya az da değil 20 dk uğraştırdı. Bir kere de olamdı son bir ayda 7-8 defa oldu yeter artık

Peanut Labs » Post #4

Tue Apr 19, 2022 08:00 in Turkish

Ben de garip şekillerde atmaya başladı, nerdeyse hepsin "bir şeyler ters gitti" deyip atmaya başladı.

telefon numarası » Post #3

Sat Apr 16, 2022 12:08 in Turkish

Bu forumda yönetici moderatör falan yok mu, niye sorulara cevap verilmiyor?

YSENSE YARDIM » Post #307

Thu Apr 14, 2022 10:17 in Turkish

Arkadaşım “mahobek” bu platformu yeni kullanmaya başladı ancak bazı anketlerden önce telefon numarası onayı istenmiş. Ancak telefon numarasını girdiğinde doğrulama kodu telefonuna gelmiyor. Ne yapması gerekiyor? Burayı ilk defa kullanıyor

telefon numarası » Post #2

Thu Apr 14, 2022 08:58 in Turkish

+1

ANKETLERDEN ATILMA SORUNU » Post #2

Wed Apr 13, 2022 03:27 in Turkish

evet artık çok sık rastlanıyor, önceden direk atardı, şimdi anketi çözdürüp atıyor ahta veriyor, bilet yazıyoruz otomatik cevaplar geliyor, çözdüğüm anket histiory de görünmüyor bilet de atamıyorum, iyice cılkı çıktı

Peanut Labs » Post #2

Fri Apr 08, 2022 11:29 in Turkish

bende nadir çözüyorum, 10 ankette 1 anket falan ancak. profille alakalı herhalde

YourSurveys » Post #6

Wed Mar 02, 2022 12:51 in Turkish

Ben de aynı problemi yaşıyorum. bir seneyi aşkındır kullanıyorum burayı, bu geçen sürede kazandığım aylık ve yıllık gelir hiç bir şey değişmedi, anketlere samimi cevaplar da verdiğimi düşünüyorum ancak, 3 defa -20 ceza yemişim. sebebini de bilmiyorum

Anket paylaşımları » Post #1939

Tue Mar 01, 2022 10:33 in Turkish

opinionsurveys bana da ödemedi, ben de uğramıyorum artık oraya

Anket paylaşımları » Post #1930

Thu Feb 24, 2022 08:33 in Turkish

Opensurveys bana da anket çözdürüp ücretini vermedi.

ANKET ÇÖZMEYECEĞİM!!!!! » Post #2

Tue Feb 22, 2022 03:18 in Turkish

kesinlikle katılıyorum
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 1, 2023 09:18:26 PST