Please wait...
HomeForumPosts by noyan01

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by noyan01

Live Bingo » Post #8

Mon Sep 25, 2023 13:05 in Turkish

11 level 20 cent
21 level 130 cent
31 level 400 cent
51 level 1500 cent

Live Bingo » Post #4

Tue Sep 19, 2023 11:57 in Turkish

havvanuraslann wrote: Live Party Bingo uygulaması offers kısmında gözüküyordu. Bende uygulamayı indirdim ve 9,99$lık alım yaptım. Daha sonrasında teklif kaldırıldı ve pending kısmına hiçbir şey düşmedi. acaba neden ?

sonradan farkettim, ilk görev olan 11 leveli geçmişim ama ödülü 3 gün sonra düştü, muhtemlen biraz geç düşüyor ödüller

Live Bingo » Post #2

Mon Sep 18, 2023 10:26 in Turkish

ben de indirmiştim, çok kısa süre göründü tekliflerde. ilk aşamada ödül gelmezse muhtemelen silerim.

Monopoly Go pendinge düşmüyor » Post #32

Fri Sep 15, 2023 10:05 in Turkish

Aktivitenden oyunu indirdiğin güne dön, o kısımdaki “contac” dan iletişime geç hocam

STORMSHOT » Post #17

Thu Sep 14, 2023 05:59 in Turkish

ilk 1 dolar geçti

STORMSHOT » Post #11

Sat Sep 09, 2023 12:39 in Turkish

yine 500 elmas alımı yaptım, 139 lira, pendic e düşmesi 1 saat falan sürdü

"erkenci" yazan paketi satın aldım, ana ekranda üst solda

STORMSHOT » Post #7

Fri Sep 08, 2023 04:24 in Turkish

bende de 1 dolar düştü, diğer oyuna göre daha yavaş ilerliyor

State of survival » Post #92

Fri Sep 08, 2023 04:22 in Turkish

ben google hesabını bağlamıştım, sol üstteki kahraman resmine tıklayın, ayarlardan

STORMSHOT » Post #4

Wed Sep 06, 2023 13:46 in Turkish

aynı şirketin oyunu, mekanik birebir aynı, ama biraz daha karışık gibi geldi bana

STORMSHOT » Post #1

Wed Sep 06, 2023 12:46 in Turkish

Arkadaşlar malum ysense tekliflerine başlıktaki isimle yeni oyun geldi. burda bahsedilen şehir ne oluyor, sığınak seviyesi mi, oynayan oldu mu?

State of survival » Post #76

Tue Sep 05, 2023 13:01 in Turkish

Nrfour wrote: Ben acayip sıkılmaya başladım karargah 20de kaldı. Refah ilerlemiyor bunu nasıl çözüyorsunuz hızlıca yav taktik pls

refah binaların seviyesi arttıkça artıyor ama dediğin gibi çok sıkıcı hale geldi oyun.

State of survival » Post #57

Thu Aug 31, 2023 12:33 in Turkish

gulbaharssmn wrote: Merhaba arkadaslar karargah 19 a bastım bende satın alim yaptım 20 dolar beklemeye aldı yapmak isterseniz 86 tl lik elmas paketi vardı onu aldım 10 dolar fln değilmiş demekki satın alım yapmamiz istenmiş

teşekkürler bilgi için, ininial ile denendi oldu, beklemeye geçti 20 dolar

State of survival » Post #2

Tue Aug 22, 2023 03:21 in Turkish

evet güzel oyuna benziyor, oynanır

oyuna kayıt olurken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı hocam, indirip oynuyor muyuz sadece?

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #227

Fri Aug 18, 2023 13:34 in Turkish

yeni hesap eski hesap, bir yıl oldu olmadı, tamamı çeviri hatası ya da kim çeviriden ne anlarsa, kafa karışıklığının sebebi bu, iki ay önce hesap açanlardan dahi o ücret kesildi.

payoneri başka mecralarda da kullanan insanlar var onların da bilgisi bu yönde.

denemesi bedava diyeceğim de bedava değil :lol: :lol: :lol:

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #223

Thu Aug 17, 2023 15:56 in Turkish

S0001 wrote: Merhabalar benim ysense de 210 dolarım vardı payonerde hesap açtım ama yaşamaya nasıl talep edeceğim bilemiyorum bir kaç ay önce talepte bulundum ama payoneer hesabını nasıl tanımlayacağım bilemiyorum üstelik 105 dolarım yok olmuş neden öyle oldu şimdi hesabında 105 dolar görünüyor yardım edebilir misiniz bu konulara hakim değilim bir türlü paramı alamıyorum 105 dolar nereye gitti anlamıyorum sizce ne yapmalıyım

1-payoner açıyorsun
2-ysenseden para çekim talebinde bulunup payoneri ve miktarı seç
3-payoner ve ysenseyi bağlama maili gelecek. O maildeki linki takip edip payoneri bağlayacaksın. Sonra da payonere para gelecek.
4-30 dolar payoneer keser, 105 dolar hakkında fikrim yok

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2167

Wed Aug 09, 2023 11:22 in Turkish

oyunu başardığınıza dair kanıt bulamadık dediler, halbuki, ekran resimleri, oyuncu id vs her şey vardı da yapacak bir şey yok, başka teklif sunanlara bulaşmayacağız onu anladım.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2165

Wed Aug 09, 2023 01:20 in Turkish

Adgate den bingo holiday diye bir oyun bitirmiştim, para yatmadı desteğe yazım 20 gün önce falan. Bugün cevap verdiler, tüm fotoğraflar kanıtlar olmasına rağmen ücret yatırılmamış. Teşekkürler ysense.

YSENSE YARDIM » Post #423

Sun Jul 30, 2023 11:24 in Turkish

Dearany wrote: Arkadaşlar başlangıçta telefon numaramı yanlış yazmışım. Onu düzeltmenin hiçbir yolunu bulamadım
. Bazı anketler sms onayı istiyor hepsini kaçırıyorum. Ne yapmam gerek?

umarım probleminiz çözülür. daha önce bir refaransım yaşadı bu durumu ama çözüme kavuşmadı. kaç defa mail attı ama hiç cevaplanmadı

Payoneer hesap ücreti » Post #78

Sun Jul 30, 2023 11:23 in Turkish

AGASHOOD wrote: Payoneer ödemesini cüzdana göndermek yerine doğrudan bankaya yapsalar sorun çözülür aslında.

haklısın. ben başka bir platforma daha üyeyim. oradaki araç da payoneerdi, bu aidat olayı çıkınca site açıklama yaptı, ücretleri cüzdana değil direk bankaya göndereceğiz diye, yani wise gibi oldu.

Payoneer hesap ücreti » Post #77

Sun Jul 30, 2023 11:21 in Turkish

102 gönderince, 30 dolar aidat, 2 dolar da komisyon yani 32 dolar kesilir, 70 kalır
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 27, 2023 04:34:14 PST