Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

Tasks za level 0 » Post #1466

Wed Jan 11, 2017 06:12 in Ex-Yugoslavia

bok ljudi..ovako..za level1treba cca.min.2-3mjeseca-ja dobio level1,imao ga cjelih 7dana i izgubio ga,a accuracy mi je i dalje na 76,4%,pisao sam crowdfloferu,ali nisam znao da ako vas malo više puta izbace iz taska.tj.padnete ispod minimuma od70-80%,i napiše vam ono "Your accuracy is too low"-Expelled mode-možete da izgubite jednu ili čak sve značke,tako da PAZITE i kada dobijete level1što i kako precizno radite,i Obavezno stisnuti GIVE UP opciju,a ne samo izači iz taska!meni je ovo bila škola pa nemojte da bude i vama-učite na mom primjeru!

successfully completed survey Cint » Post #3

Tue Jan 10, 2017 02:42 in Success Stories

:clap: Congrat's..wish that and more to all of the :clixsense: members!keep up with good work.

upgraded my account to PREMIUM status » Post #7

Thu Dec 22, 2016 01:10 in Your Stats

Congrat's man and good luck to you and the all of us!...-Happy and prosper New 2017 to all CS members-...

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #11

Fri Nov 18, 2016 05:27 in Ex-Yugoslavia

Poštovani,zašto bi morao biti devizni račun,otvaranje istog i čekanje po2tj.da izdaju karticu-meni su sa tekučeg visa electronic skinuli onih1,95dolara(14,11kuna)- konvertirali u hrk,i isto tako mi taj iznos uplatili natrag kroz 24sata,sve u hrk.?
znaći-NE treba otvarati devizni niti bilo koji drugi račun ako imate visa payway electronic use karticu,nju povežete sa svojim paypal računom-dalje vrijede svi koraci kako je več navedeno pod:"Otvaranje pp naloga i povezivanje kartice".

kako do isplate?..1.put mi je.. » Post #1

Wed Nov 16, 2016 08:42 in Ex-Yugoslavia

i tako ja zaradih 8dolara,i što sad?kako podič novac?piše mi pokraj balance ikona vreče para i cashout,klik na to i onda...kako da mi sjedne novac na npr.tekuči bankovni račun.molim iskusne za pomoč pošto sam novi u ovome svemu..hvala ekipo i l.p.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 11:42:27 PST