11 Feb 2017 10:06 am
Members, for those of you who have elected to receive a check or are undecided about what payout method you want, we are waiting until Monday February 13th before we approve and process checks. This will give those members a little more time to make a decision if needed.
Also, we should have Skrill enabled next week and we also heard back from Payza and it's looking like we should be able to bring them back late next week as well.
We realize this has been a tough week but we're doing the best we can to give you the most options to receive your money.
Thank you
AlbertTop wrote:Meni licno nije problem da mi prebace na racun u banci, ja posle to prebacim na tekuci na kojem naravno imam platnu karticu a prebacivanje je besplatno bar u banci koju ja koristim pa mi je novac opet na raspolaganju.
Iskreno pisemo mnogo i pravimo dramu a najbolji medju nama nek zarade 500$ ( pupi i cici izvinite ako sam ispod vaseg proseka naveo cifru) , jedan deo nas je oko 200$, a najveci deo i manje od toga... e sad, ako sum mi na pay pal (govorim za Srbiju) uzimali 5$ fiksno a skrillu ce 5,5 i sta znam na payoneeru 2-3% to su razlike od 1-3 $ sto realno nije razlog da o tome toliko raspravljamo.
Mislim da je tema prava da raspravimo o mogucnostima za isplatu a troskovi...to je sto je