Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

Surveys, Offers, Video, Games » Post #305

Tue Mar 21, 2017 12:36 in Ex-Yugoslavia

Gazimir wrote: Ostaje nam jedino da se nadamo da će ih zatrpati sa ticketima za taj survey pa da će ga poništiti i pustiti ponovo, :D :D :D
I ja dobio isti onaj odgovor da sam trebao refreshati zadnju stranu...
A dobro uletit će neki idući za mjesec dana valjda.
:D :D :D

...evo i kum sa druge strane Hrvatske (Dalmacija)javio da ga ispunio i odmah lova sjela,zanimljivo.

...još je ovaj 3.mj.super sa surveyima-sjetimo se prošlog mjeseca-null!
Tako je-bit će bolje,a dotad nam ne preostaje ništa drugo doli čekati i ovako se malo našaliti. :)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #303

Tue Mar 21, 2017 12:00 in Ex-Yugoslavia

...i tako ode mi tih 0.49$ u propast-to mi je mogla i trebala biti zarada za idučih cca10dana! :lol:

Surveys, Offers, Video, Games » Post #302

Tue Mar 21, 2017 10:26 in Ex-Yugoslavia

minn28 wrote:
koki1983 wrote: evo kolega iz Slavonije javio da su njemu uredno sve platili bez ikakvih problema...

eh, ... gdje smo mi pogriješili?

...nismo nigdje pogriješili,valjda je stvar sreče nažalost,njega su na kraju uredno prebacili na CS stranicu gdje je potvrdio survey i isti tren mu sjelo 0.49$.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #299

Tue Mar 21, 2017 10:10 in Ex-Yugoslavia

evo kolega iz Slavonije javio da su njemu uredno sve platili bez ikakvih problema...

Surveys, Offers, Video, Games » Post #297

Tue Mar 21, 2017 09:31 in Ex-Yugoslavia

Gazimir wrote: 315,808,237 21 Mar 2017 11:38 EDT - CINT 159159 $0.49 Started
Hrvatska, o vrstama kave (kafe).

Na kraju surveya mi je isbacio neki error a ja brzopleto zatvorio tu zadnju stranicu prije nego sam napravio screenshot.
Poslao sam ticket, ali bez screenshota tako da ne vjerujem da će proći, zato ako ga radite pripazite na tu zadnju stranicu i ako javi error slikajte ju :D.
Inače laganih 49 centi za cca 20 minuta...

i meni isto-poslao tiket,odg,da nemogu ništa,možda refresh na toj zadnjoj strani,mora bit zadnja preusmjerena na CS,jednostavno "Bad survey" su mi odg.

CINT 159159 - $0.49 Started

EVO ODGOVORA:
21 Mar 2017 12:12 pm

I'm sorry about this. Unfortunately errors like that happen sometimes which are usually caused by temporary server glitches or bad surveys. You will have to try another survey when that happens.

A page refresh should never be attempted during a survey as this may trigger some security filters on their systems but as a last resort it might have been helpful on this case.

Thank you.

Kafana » Post #1629

Mon Mar 20, 2017 07:07 in Ex-Yugoslavia

Ja Hrvat-nedavno objavio nešto sa fb o CS-u i prekršio pravilo foruma i zaradio opomenu-sasvim opravdano,iako sam samo želio pomoči.Moderator ovdje je sasvim ok i iznad očekivanja čak-želi i hoče pomoči iako to ne mora,savjetovati,našaliti se...itd.-i ja sam moderator na jednoj fb grupi od samo 7tisuča ljudi i vjerujte kad vam svima kažem koliko je to težak i nezahvalan posao,što se sve dešava "Iza zavjese"bolje da ni ne znate,ali ja imam opciju delete and block i zbogom i odgovaram samome sebi kao i vlasniku(Ženi :) )
-Incomehomejob-ja se držim one:"Ne mogu vam reči recept za uspjeh,ali mogu za siguran neuspjeh-pokušajte svakom udovoljiti"!
A ovo Srbin,Bosanac,Hrvat-kao što je več kolega napisao-EX-YU!Ovdje smo svi ko brača,nacionalnost nebina,valuta dolar,glavni razlog svima ovdje doći-savjet i samo zarada,i malo se nasmijati,našaliti!L.P.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #290

Mon Mar 13, 2017 05:39 in Ex-Yugoslavia

13 Mar 2017 08:05 EDT 18m 9s Speak Up #1 Router $0.13 Completed
(skriveni survey-morate baš kliknuti na Survey i onda se otvori prozorčić od Speak up-a)

ClixGrid » Post #219

Mon Mar 13, 2017 04:59 in Ex-Yugoslavia

CONGRATULATIONS!
You have just won $0.10!
You have 33 chances left for today :)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #289

Fri Mar 10, 2017 13:56 in Ex-Yugoslavia

Gazimir wrote:
Berikai wrote: 10 Mar 2017 09:23 EST Complete CINT (Project #158085) $0.9200

Restorani i benzinske. Dugačak ali ide brzo.

Odgovorio da rjeđe jedem vani i izbačen, lol... Nisam kvalificiran. :D

tako sam i ja na jednom drugom surveyu o iznajmljivanju auta,pitali me imam li vozilo svoje i dali sam ikad iznajmio auto u nekoj auto kući,ja sav ponosan kliknem naravno da posjedujem vozilo i nikad nisam iznajmio auto i ....Not Qualifield,we are sorry. :lol:

Surveys, Offers, Video, Games » Post #287

Fri Mar 10, 2017 07:52 in Ex-Yugoslavia

Sorry za offtopic;
incomehomejob...ne znam dali da objavim sve poslove za level 0 ili expelled level,pošto ih ima 30tak odkako sam izgubio značku koji ulaze u GA,i 10tak koji ne ulaze u GA.?Da nešto ne pogrešim,neznam-nisam pametan glede ovog pitanja-Savjetuj me..l.p.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #286

Fri Mar 10, 2017 06:26 in Ex-Yugoslavia

313,025,178 10 Mar 2017 08:58 EST 19m 59s CINT 158085 $0.92 Completed (o benz.postajama i jelima u istim)
najbolje plačen odkako sam član! :)

Kafana » Post #1506

Wed Mar 08, 2017 09:18 in Ex-Yugoslavia

a majke mi moje ovaj je lud ko puška,dovoljno sam pročitao da mi se zgadi sve u prva njegova2-3posta tebi,potpuno si u pravu incomehomejob-ovo je za banned from forum 4ever!

Kafana » Post #1504

Wed Mar 08, 2017 05:23 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob,evo našao sam i statistiku kada sam izgubio level od20.12.2016.

JOBS COMPLETED
34
TEST QUESTION CORRECT/ANSWERED
212/285
ACCURACY RATE ON TEST QUESTIONS
74.3%
..i eto odtad do danas,ma vidiš sve,nebitno više-samo da pokažem ostalima za primer ako izgube lv.1 na ovakav način šta ih očekuje.A o expelled i svemu ako načnete temu imam pisanog materijala unazad skoro 3mj.od CF-a,studiro sam sve o tome več haha.L.P.i hvala još1put na svemu,zbilja si ono The Best samim time što si me se sjetila uopče,kamoli što bi mi željela još i pomoči,svaka čast i vrati se brzo ovdje fališ nam svima!

Kafana » Post #1503

Wed Mar 08, 2017 04:42 in Ex-Yugoslavia

Duki944...svaka čast za značku u tako kratkom periodu-samo pazi ju i čuvaj sad,njeguj ko i ženu!a poslova će biti ,nalete i odlete pa tako stalno-bitno je da ti imaš pristup svima njima,to je zaista razlog za radovanje veruj mi ,a love će bit,nekad više nekad manje,al bitno da je uvijek ima i uvijek možeš pomalo "nastrugati"koji extra dolar dnevno ne brini o tom sad.
još 1 čestitam na lv.3znački-čuvaj ju!pozz :clap:

Kafana » Post #1502

Wed Mar 08, 2017 03:56 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob evo me..poslali mi 3 taska jučer nakon razovora ovdje,i to 2puta zaredm Help us validate authors pod 2 razlićita ID-a,oba rasturo naravno i još jedan neki i taj prošo sa 100% quiz i give up kako su mi i savjetovati u CF-u da samo nebudem expelled,a accuracy je ok,i svi mi ušli u GA.evo nove statistike ako te još zanima:

JOBS COMPLETED
62
TEST QUESTION CORRECT/ANSWERED
394/493
ACCURACY RATE ON TEST QUESTIONS
79.9%

Kafana » Post #1488

Tue Mar 07, 2017 13:23 in Ex-Yugoslavia

7kao resolved i1novi sad update stavio sa ovim ovim taskom,4ista pod drugačijim ID-em,ma jednostavno presmešno nema smisla ja čak spadam u onu 5. skupinu taskova koji ulaze il ne ulaze u GA-lv.0.,1.,2.,3 i expelled level hahaha.. :lol:
hvala što želiš pomoči ali neda mi se borit s njima više,ako hočeš mogu ti poslat sve prepiske i moj dashboard pa se uvjeri svojim očima da je tu nešto pokvareno,preko teamwiewer-a pogledaj mojim očima.pozz see y 2morrow.tnx.

Kafana » Post #1485

Tue Mar 07, 2017 12:53 in Ex-Yugoslavia

evo me..došo task pa je sad to 26poslova drugačijih naravno preko 200test pitanja novih odgovorio odkako izgubio značku na25poslova,sad26mislim.
ako misliš na zadnji jučer task koji me izludeo stiso sam submitt pa mi izbaci expelled mode ali sa give up opcijom-kod mene ti to normalno postalo več,ili napiše npr.na nekom poslu kad stisnem submitt prvo expelled mode 3/5 pa se samo prepravi u 4il5/5i stisnem give up naravno i kasnije opet u work mode mogu a isti id taska-ma ČUDESA se dešavaju na mom dashbordu krivo accuracy računaju upiše mi nekad više nekad manje test ptanja nego što je bilo,itd.,itd.

Kafana » Post #1483

Tue Mar 07, 2017 11:57 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob -neznam što da ti kažem luud sam više od slanja tiketa CF-u.
dobio lv.1,izgubio ga u 1.danu i stalno mi pišu da sam expelled previše puta,zadnja 25posla odkako sam izgubio level sve 80-100%accuracy i no expelled,i neče da mi vrate značku niti otkriju koliko još poslova trebam da dobijem značku natrag.
statistika:
JOBS COMPLETED
59
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED
371/467
ACCURACY RATE ON TEST QUESTIONs
79.4%
(do jučer bilo80.9% pa mi utrapili broken job neki ja odgovorio sve točno ono expelled sa0% i Give up opcija stisnem i ništa i još mi ga uračunaju pod statistiku tako da sam luuuud!)
Možeš li mi ikako pomoči,neznam više što i kome se obratiti,a support im je ugl.automatski odgovor ugl.uvijek isti:"It seems that you being expelled from our jobs too many times.When our platform detect that you are expelled fewer times you will automaticly recive appropriate level badge".
a izgleda da mi baš ne žele vratit značku,to su za mene bajke da ću ju ikad dobiti natrag,nažalost,pokvarena im je platforma valjda-barem za mene.?-nakon 25poslova sa80-100% više ništa ne vjerujem!
baš me jučer taj broken job izbacio iz takta i rekoh odustajem od taskova...i sad uđem u forum i slučajno vidim tvoju poruku-HVALA PUNO I VEOMA LJEPO ŠTO SI ME SE SJETILA UOPĆE,MNOGO HVALA ZAISTA.L.P.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #273

Sat Mar 04, 2017 03:17 in Ex-Yugoslavia

03 Mar 2017 14:55 EST 22m 8s CINT 156837 $0.44 Completed (o vrstama pića)
03 Mar 2017 13:41 EST 9m 51s CINT 155060 $0.37 Completed (auto gume)

ClixGrid » Post #188

Thu Mar 02, 2017 02:53 in Ex-Yugoslavia

CONGRATULATIONS!
You have won $0.10!
You have 46 chances left for today
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 5, 2023 10:01:05 PST