Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #596

Tue Apr 11, 2017 21:02 in Ex-Yugoslavia

VioletsHill wrote: Zna li netko maximum na ovom 986056 Translate English Into Croatian?

novi id isto sve ne ulazi u GA 986057 Translate English Into Croatian 2 10 11 90%
nije mi se dalo dalje,previše umara,tako da ne znam max.za ovaj.l.p.

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #585

Tue Apr 11, 2017 08:34 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
lordnikola wrote: Ja uradila quiz samo, nije težak imala sam jedan fulani, malo je bio dvosmislen pa je trebalo i sreće, ali sve u svemu ok.

Spam, iznformacija koja je nebitna za ceo ovaj forum.
Ovo nije drustvena mreza ni chat.

ja uradio kviz sa 80% i sad 2 još oba dobro(sad sam na 83%) al dijete mi došlo iz vrtiča pa morao Give up na trečem,inače super job,težak ali zato dobro plačen-0,56 za 2 kom.najviše što sam dosad uradio,tj.najbolje plačen job :D .
...isprike unaprijed incomehomejob ako sam nešto krivo upisao čemu nije tu mjesto-slobodno ispravi-hvala. L.P.

Kafana » Post #1786

Thu Apr 06, 2017 13:26 in Ex-Yugoslavia

koki1983 wrote: ljudi jer ima još netko problema,naime ne mogu uči u taskove-neće ni da ih prikaže-samo loading,isto i s Wiew ads?šta se zbiva zna li itko??

evo sad obrisao povijest kolačiće restartam i opet ništa samo loading i na add onu ni jedan task-nula!??šta je ovo o neeee...???

joj pardon od nervoze nisam stisnuo edit več reply with qoute,sorry.

Kafana » Post #1785

Thu Apr 06, 2017 13:12 in Ex-Yugoslavia

ljudi jer ima još netko problema,naime ne mogu uči u taskove-neće ni da ih prikaže-samo loading,isto i s Wiew ads?šta se zbiva zna li itko??

Surveys, Offers, Video, Games » Post #330

Thu Apr 06, 2017 09:41 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: 52,663,601 06 Apr 2017 11:36 EST Complete CINT (Project #162196) $0.4900

Banke i financije, aplikacije za bankarstvo i sl.

...i ovaj put je bilo oće/neće isplatit problem sa zadnjom stranom(obavezno uvijek uslikati),ali nakon cca 30tak

min sjela i lovica. :D pozz

Kafana » Post #1768

Thu Apr 06, 2017 02:12 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Garagos taskuje kao masina, to je vec dovoljno da stavi osmeh na lice. :D

...o kojem jobu je riječ i kako se radi ako može mala pomoč od ekipe?ako smatrate da je vama izazovan težak onda bolje ni ne počinjat-još sam "rookie" zeleni fresh contributor-imam značke tek10tak dana-need more expirience.L.p.

Kafana » Post #1738

Mon Apr 03, 2017 12:53 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Cestitke koki1983 za lvl 2 znacku! :D :clap: :thumbup:

Ako je izgubis posle ovoliko muke, ugazicemo te svi ovde redom. :D
Nastavi i dalje pazljivo, bez expelled. ;)

...ma da preblizu sam 80%,zato trebam barem50 idealno 100test pitanja sa 100%accuracy,zato dajte poslove kad možete trebam lagane lova nebitna,samo da ulaze u statistiku.
Hvala puno još1put svima! :D

Kafana » Post #1736

Mon Apr 03, 2017 12:26 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
koki1983 wrote: evo odradio sam-dao mi je čak 7kom i sad su po $0.07 i "You have done all your work here",probao i sa novim id-om,ali ne pušta više.inače predobar task,uz kalkulator ne možeš pogriješiti i odlično plačen,samo da ih je više.
Tnx.za ovo-ako imaš još takvih ili sl.jobova samo daj-jedva čekam. :) L.p.

Evo jos par komada koji su fer skroz:
(Posle kada se dokopas ostalih lvl-a, selimo se u temu za taskove. :D Ovo ti je sad dok je frka. ;))

995992 Identify The Bill Of Lading Number
lvl 1

985122 Document Recognition And Translations
(mislim da je lvl 1, nisam sigurna. :( Molim za ispravku ako nije.)

Obrati paznju na Istrukcije tu, za svaki od ova dva je u Instrukcijama razlicita definicija sta je BOL.
Ekstremno fer oba taska. isti TA.

1002919 Transcribe Date Of Birth And Gender From A Document
(mislim da je bio lvl 1, nema ga trenutno.)

1002878 Transcribe Vin Field Off Of A Document
lvl 1

Oba daju po 4 kom. za sada (1+3), drugi je jos na listi.

...sve odradio hvala,samo dajte još ako imate-jedva čekam :) ...i da-nakon samo4 dana i 15tak novih poslova sa ok accuracy- stigla nočas i level2značka! :D
sad mi je stanje ovakvo:
JOBS COMPLETED:
85
TEST QUESTIONS ANSWERED/CORRECT:
621/766
ACCURACY:
81,2%
Pozz ekipo.

Kafana » Post #1724

Sun Apr 02, 2017 14:01 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ubacila sam ti Quotes da se bolje vidi post. :)

Sad cemo mi da ti ispisemo one koji su 'safe', daj nam malo vremena. :)

Evo ovaj:

985834 Transcribe Text From An Image
Mislim da je lvl 1, ne ulazi u GA, pazi na vreme za Submit, posto ide brzo i ima ih samo jedan ili dva na strani.

Evo objasnjenje ovde od pupijevi kako da ga radis. ;) Post 83.

Skriveni taskovi | ClixSense Forum

Ovo ti je prvi za vezbu, ne ulazi u GA, pa da 'premostis' inicijalnu frku. :D

Edit:
Ispravka moje informacije, dao je Berikai novi ID:

1002892 Transcribe Text From An Image lvl_1 $0.14

evo odradio sam-dao mi je čak 7kom i sad su po $0.07 i "You have done all your work here",probao i sa novim id-om,ali ne pušta više.inače predobar task,uz kalkulator ne možeš pogriješiti i odlično plačen,samo da ih je više.
Tnx.za ovo-ako imaš još takvih ili sl.jobova samo daj-jedva čekam. :) L.p.

Kafana » Post #1707

Fri Mar 31, 2017 05:52 in Ex-Yugoslavia

Maxim72 wrote: max je 6 i dobar ulazi u GA,al treba 2 za 0.01$

1003284 Building Category Classification 6 16 16 100%

ali i ovdje nešto ne štima ekipo-ako je 6taskova trebalo bi biti 6 15 15,zar ne??prvo kviz 10 pa svaki task po 1.test pitanje...ma nešto su pobrkali definitivno!
Hvala Incmehomejob,samo nastavljam kviz i ugl.odmah give up(osim ako nisam100%pa nastavljam do min.granice),nadam se i ja brzo lv.2znački.pozz svima :)

Kafana » Post #1705

Fri Mar 31, 2017 05:35 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: :lol:

Ja odgovaram na ono sto vidim kao problem. :D Sad je na koki1983 red da pojasni ostalo. :D

P.S.
Hvala puno Maxim72 za info, nisam ni ulazila u task, pa ne znam za Quiz. :)

Evo ovako je to sve bilo-krenuo sam u task i odmah mi je izbacio work mode(bez kviza),odradio1task i izbacilo "nema više posla"-pogledam tada u jobs history-1task odrađen,sve same crtice bile,zatim za cca.10tak minuta uđem ponovno u taj isti task i nakon što sam kliknuo submit na 2.tasku krenuo je work mode sa accuracy(na1.i2.tasku nije ni bilo accuracy),tako da meni vrijedi kao što mi i piše u jobs history :
Tasks5 test question answered5/correct5 i pisalo mi u work modu 100%,ali u jobs history piše 0%,eto tako je kod mene to ispalo.imam sve screenshootove i poslao sam tiket,ali več su mi ga uračunali i po tome ispada 100%,tako da više neznam ni sam..sad mi ja statistika ovakva:
JOBS COMPLETED:69
TEST QUESTIONS CORRECT/ANSWERED:433/525
ACCURACY:82.4%

evo copy paste direkt sa job history page:1003284 Building Category Classification 5 5 5 0% 2017-03-30
ide to..pomalo do lv.2(uz vašu pomoč puno brže)hvala i l.p.ekipo.

Kafana » Post #1700

Thu Mar 30, 2017 08:36 in Ex-Yugoslavia

koji peh ja imam,pogledaj ovo,valjda će ispraviti-prvo bile samo crtice bez accuracy onda se pojavila i accuracy,ali:

1003284 Building Category Classification 5 5 5 0%

treba bit100%,a ne nula-a valjda će stavit onu crnu strelicu da ne ulazi u statistiku,nadam se!?
Ugl.savjet-bolje ni ne ulazite u ovaj job.

Kafana » Post #1699

Thu Mar 30, 2017 05:11 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Nema na cemu. :)

U koji god task da udjes, kada ima onaj kraci link (on se pojavi kada ti ispise poruku da nema taskova ili da si uradio max), na kraju stoji ID taska.
Sve ostalo je isto, samo se to menja.
(Ovaj ID sto je postavio Berikai je 'svez', mada je meni i stari na listi, tako da probaj oba.)

Iscitaj obavezno temu Spisak flag-ova, to ti je vazno. :D
I izbegavaj ih u sirokom luku. :D

Svaka cast na 'taktici'. ;) Samo pazljivo i bice para. Super ti je odluka da ucvrstis prvo lvl-e, pa onda da krenes u zaradu. ;)

...trenutna statistika mi je:
JOBS completed: 65
Test questions correct/answered: 403/490
accuracy: 82.4%

...koliko sam shvatio iz CF-a su mi dali "Tip" da je bitno trenutno samo da ne budem expelled sa poslova,accuracy je ok.
Hvala za info.-javljam napredak.pozz ekipo svima i hvala na pomoči,nakon 6mj.na lv.0 ova značka mi zaista mnogo znači i ne bih ju volio izgubiti u par dana ko zadnji put-neiskustvo i neznanje o važnosti Give up opcije me koštala svega toga zadnji put.

Kafana » Post #1697

Thu Mar 30, 2017 04:22 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ubacila sam ti Quotes da se bolje vidi post. :)

Sad cemo mi da ti ispisemo one koji su 'safe', daj nam malo vremena. :)

Evo ovaj:

985834 Transcribe Text From An Image
Mislim da je lvl 1, ne ulazi u GA, pazi na vreme za Submit, posto ide brzo i ima ih samo jedan ili dva na strani.

Evo objasnjenje ovde od pupijevi kako da ga radis. ;) Post 83.

Skriveni taskovi | ClixSense Forum

Ovo ti je prvi za vezbu, ne ulazi u GA, pa da 'premostis' inicijalnu frku. :D

Edit:
Ispravka moje informacije, dao je Berikai novi ID:

1002892 Transcribe Text From An Image lvl_1 $0.14

...a kako da pronađem taj task,znam da ima neka caka ali ne mogu ju pronači na forumu,pomagaj najmodratorice naša...tnx. :)
P.S. okuražio sam se i počeo ove tipa Wich product is the most similar-prošao kviz sa 80%i dosta za danas. :lol: (pomalo,dan po dan-samo da mi vrate lv2značku prvo,a anda ću več lakše "disati" i moći krenut taskirat za zaradu).L.P.

Kafana » Post #1690

Wed Mar 29, 2017 13:03 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Cestitke koki1983!!! :D :clap: :thumbup:

Nema odustajanja. ;) Sledeci put kada bude 'frka', a veruj mi bice ih, i sa ne-fer korkcijama i sa raznim drugim stvarima, nemoj da te nema na forumu, nego odmah pravac ovde i kukas pa da resavamo zajedno, bilo motovacionim pisanjem bilo konkretne probleme. :D
(Sad samo pazljivo do 1.000 taskova da cuvas taj lvl 1 i da dobijes jos neki iznad. ;))

...veruj da me strah krenut sad dalje(i još nisam :) ),stalno mi blinkaju na add onu 30-35availible jobs,ali ovaj put ču te poslušat i pametno-utvrdit položaj -moram lv.2dobit svakako prvo,onda tek krečem na lovu.navukao sam jučer ta 3nova ista joba sa različitim id-om,i danas razvuko onad dev job:confirming if a person is.... na skoro 70kom na milijun refreshova i došla holly značka,napokon! :D
Thanks još 1put-čujemo se svakako dalje da o svemu.Pozzzzzzzzz

Kafana » Post #1688

Wed Mar 29, 2017 11:19 in Ex-Yugoslavia

EKIPO:::DANAS JA ČASTIM:::NAKON 31 novog posla,preko 200novih test pitanja i accuracy 82.4% i više od 3mj.borbe,upravo počeli svirat svi alarmi i došao mi ovaj mail:
Congratulations! You have earned a new Performance Level Badge on CrowdFlower.

You are now level 1.

Contributors who earn Performance Level Badges gain exclusive access to more and higher paying Jobs. In fact, every time you earn another Performance Level Badge more Jobs will become available to you!

It’s possible to lose Performance Level Badges, so make sure to continue submitting your best work. Thank you for being a great Contributor! Task on!

Click here to check out your CrowdFlower stats, and to get more work.

Thanks!
The CrowdFlower Team
...Hvala puno svima,incomehomejob naročito jer mi nisi dala da odustanem,woow van sebe sam još uvijek!
hvala i tebi :clixsense:
Yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Tasks za level 0 » Post #1877

Wed Mar 29, 2017 07:16 in Ex-Yugoslavia

jučer naveče su bila 3taska ista pod različitim ID-om,sva 3ulazila u prosjek:IS this company name actually a persons name,i 2 koja nisu ulazila:Help us identify artictles/authors,tako da...mnogo dobra noč za lv.0 :)

...evo sad i ovaj je opet upravo aktivan:971264 Dev Job: Confirming If A Person Is On The Management Structure Fo...(pušta na refresh do38)

Tasks za level 0 » Post #1843

Tue Mar 28, 2017 11:39 in Ex-Yugoslavia

lordnikola wrote: 971264 Dev Job: Confirming If A Person Is On The Management Structure Fo...

Pušta na refresh

meni dao35komada,al sam se narefreshao mnogo.

Kafana » Post #1657

Fri Mar 24, 2017 05:09 in Ex-Yugoslavia

CicoSreckovic wrote: Database upgrade
Mar 30, 00:00 - 01:00 PDT
Maintenance Details
We will be taking our platform offline for 1 hour to upgrade our database.
Mar 23, 13:13 PDT
This scheduled maintenance affects: Customer Portal and API, Contributor Portal, Enterprise Tools, and Authentication.

Stiglo na mail od crowdflower-a.

...uvijek,a to je često u zadnjr vrijeme kada im se sruši taj API,dolaze mi očigledno na km broken jobovi tipa evo zadnja 2samo unazad 10tak dana:

995959 Matt's Test Job - Do Not Enter,ili ovaj mi najbolji još:
1000020 For Ryota-Do Not Enter Or You Will Bb Banned
...ima toga još,ali samo da pokažem šta se meni dešava na mom laptopu kada mi dođe taj mail od CF-a da se nešto pokvarilo i traže uzrok prvo pa "implementing bug to resolve this issue" pa "monitoring" i onda nekad brzo nekad za par sati stigne mail-Resolved,e onda se ti sumnjivi taskovi povuku/nestanu.Ima li još netko ovdje ovakvih ili sl.problema??

Surveys, Offers, Video, Games » Post #306

Wed Mar 22, 2017 10:34 in Ex-Yugoslavia

22 Mar 2017 13:23 EST Credit Offer Conversion #51971297 Complete - $0.4900

21 Mar 2017 11:39 EDT 23m 41s CINT 159159 $0.49 Completed(ispravili sa "Started",dodali vrijeme ispunjavanja ankete i status-Completed).

EVO NEKAKO ČUDNO,ALI PLATILI SU SURVEY UPRAVO SADA :D (PROVJERITE SI ACCOUNT BALANCE)

HVALA :clixsense: :clap:

...evo i obavijest od CS-a:
Missing Survey Credit Approved
Sent 41 minutes ago
You have now been credited $0.49 for the CINT Project #159159 that you started on 21 Mar 2017 but did not credit at the time. Thank you for your patience.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 13:08:09 PST