Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #685

Fri May 12, 2017 12:29 in Ex-Yugoslavia

koki1983 wrote:
martin111 wrote:
maxkiki wrote:
koki1983 wrote: Jel itko još dobio poruku od CF platforme glede onog posla Translate English in to Croatian,gdje vas pitaju sve o vašem obrazovanju jezičnom i podrijetlu i dali bi htjeli češće prevoditi za CF takve poslove..anketa plaćena 0,15$. ?l.p.

Dobio ,odradio,para nigde :$

Isto kod mene . . .

...hvala za info,zato sam i pitao-ista stvar,ispunio anketu i pisalo Your answer's was recorded i sada ništa-nema 0,15$,ali vjerujem da će doči ubrzo.pozz

...meni isplatili maloprije pod 1task i samo 0,10$,ali ok bolje nego ništa svakako.pozz

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #660

Mon May 08, 2017 07:05 in Ex-Yugoslavia

martin111 wrote:
maxkiki wrote:
koki1983 wrote: Jel itko još dobio poruku od CF platforme glede onog posla Translate English in to Croatian,gdje vas pitaju sve o vašem obrazovanju jezičnom i podrijetlu i dali bi htjeli češće prevoditi za CF takve poslove..anketa plaćena 0,15$. ?l.p.

Dobio ,odradio,para nigde :$

Isto kod mene . . .

...hvala za info,zato sam i pitao-ista stvar,ispunio anketu i pisalo Your answer's was recorded i sada ništa-nema 0,15$,ali vjerujem da će doči ubrzo.pozz

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #656

Mon May 08, 2017 04:22 in Ex-Yugoslavia

Jel itko još dobio poruku od CF platforme glede onog posla Translate English in to Croatian,gdje vas pitaju sve o vašem obrazovanju jezičnom i podrijetlu i dali bi htjeli češće prevoditi za CF takve poslove..anketa plaćena 0,15$. ?l.p.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #339

Fri May 05, 2017 02:01 in Ex-Yugoslavia

05 May 2017 04:56 EDT 4s CINT 168434 $0.94 Unavailable

aaaa najjače plačen dosad i "unavailble"-šteta...možda netko drugi bude imao sreče.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2107

Wed May 03, 2017 23:50 in Ex-Yugoslavia

Lutak wrote: 1009530 Anger Rating Task 1 Lev.2 0.28 vrh task
...može malo pojašnjenje kako se radi...i ja bih "ubrao" malo tog haha :$ .Tnx.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2095

Tue May 02, 2017 23:17 in Ex-Yugoslavia

1011381 Transcribe Information From Reciepts LV.1 0,10$

Ekipo pozdrav...kako riješiti ovo tj.prepisati,ako u instrukcijama debelim crnim slovima piše da u polja gdje nečeg nema(u mom primeru bio datum),MORAM upisati N/A,a u quiz modu mi to ne dopušta,več samo otvara kalendar i i kad hoču upisati to N/A crvenim slovima me ispravlja da pišem samo u formatu brojki-zbunilo me to pa da Vas iskusne igrače pitam,ako netko zna?(otišo na Give up-smatram bolje i to nego expelled,a inače se čini jako lagan job i ok plačen,samo to što neće upisati u neka polja N/A).Šteta...ili sam trebao samo ostaviti blank polje,ali instrukcije jasno kažu drugačije..zaista ne znam pa pitam sve Vas.
hvala kao i uvjek svima i l.p. :?:

Surveys, Offers, Video, Games » Post #338

Sun Apr 30, 2017 21:10 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: :lol:

Svaka cast. :)

Ako ces da ga 'mucis' i dalje sa tim, imate i William Hill dve Offers, pod Matomy. :D

(Sad sam tek videla ima neki novi Offer wall - NN Wanards i ima dve Surveys, mozda radi za neku od nasih zemalja. :) Meni otvara novi tab koji je blank.)

Incomehomejob...-Nažalost,ni za RH taj Wannads i ta 2surveya ne vrede-isto redirect i enchoustas na blank page piše,provjeravam skoro svakodnevno,ali ishod je uvijek isti.
L.P. svima i Sretan Vam 1.Maj-Praznik Rada. :)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #337

Sun Apr 30, 2017 09:53 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: 30 Apr 2017 07:56 EST Complete CINT (Project #165000) $0.4000

Politika, EU, Rusija...itd

30 Apr 2017 12:29 EDT 14m 49s CINT 165000 $0.40 Completed
o izborima RH,omiljenim i neomiljenim domačim i stranim političarima,prijetnje terorizma i migranata za našu regiju...itd.lagan 15min cca.
...opet bili problemi na zadnjoj strani/pitanju-blank page,ali slikao pa refresh i sve iznova mi dao sa prethodno upisanim odgovorima,pa je bilo next-next-next i na kraju opet prazna strana,ali lova je tada sjela več pa nije važno,ali eto da znate-refresh je pomogao u ovom sličaju.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2008

Thu Apr 27, 2017 07:38 in Ex-Yugoslavia

1000838 Select All Products That Are The Same? [Cn-Pet] lv.1 0,01$
iznimno korektni-prvo jedva prošao kviz sa 75%(15 od 20 je za prolaz dalje),žalio se na unfair TQ i vidim sad u jobs history umjesto 75% i 15/20 TQ,prije par sati pisalo 85%(17/20),a sad piše 95% i 19/20 TQ(prvi put da vidim da su nešto priznali i popravili,pohvala CF-u). :clap:

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2007

Thu Apr 27, 2017 05:19 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Jupiii!!! :D :clap: :thumbup:

Bas mi je drago. :)
A hteo si da mi odustajes onomad davno. Nema odustajanja. :D
Budi pazljiv sa expelled i polako do znacke br. 3, ima lepo placenih poslova tu, naucicemo te i objasnicemo ti. Ima ih dosta koje smo mi vec odradili, pa ce tebe da sacekaju. :D

Mnogo hvala Incomehomejob i svi ostali koji pomažete,puno mi pomogne kad vidim lepo objašnjeno kako se neki job pravilno i najlakše i najbrže odradi,samo dajte neke lagane za napumpat accuracy...sad sam na 82,7% i fali samo tih 2,3%(nema onog "Something else is preventing you to level up,keep..."). Tnx.do nebesa! :D

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2006

Thu Apr 27, 2017 05:09 in Ex-Yugoslavia

SemiX387 wrote:
kaioken96 wrote: 999551 Toxicity In Online Comments

Jel radi vama ovaj task? Ja sam ga uradio jednom,samo quiz,posle toga mi se non stop oojavljivao,ali ne mogu da ga radim,nema ono dugme za submit,nzm sta se desava,da li ima novi ID,ili je ovaj bas zabagovao..Inace mnogo lak i dobar zadatak $0.07

I ja sam uspio samo jedan da uradim, sad nemam onog gumba submit uopste...

bježite od tih poslova koji nemaju submitt opciju-meni su značku uzeli tako slično na jedom drugom poslu jer sam kviz riješio uredno sa 90% a kasnije ista stvar-nema submitt uopče i pisalo u lijevom donjem kutu N/A(kao Not Available).

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #2004

Thu Apr 27, 2017 05:01 in Ex-Yugoslavia

koki1983 wrote:
koki1983 wrote: 972977 Transcribe Receipt Information - Business Name, Date, Total, Last... (BROKEN JOB PAZITE).
-Slike se neće otvoriti pa imate prazan tamno-sivi prozor s kojeg bi trebali prepisati podatke,u Quiz mode-u je 1 od 5 to pass...poslao sam tiket CF-u da obavijeste task autora,valjda sam dobro napravio..i pokušao refresh i ništa pa Give up i ponovno-ista stvar svaki put,eto čisto da znate.l.p.

...I UPRAVO SAM IZGUBIO LV.2ZNAČKU ZBOG OVOG POSLA!
i što sad ljudi pomagajte...Išao sam prema lv.3bez onog "Something else is preventing You to level up...",a sada sa največom accuracy ikada (83.7%)sam nakon ovog posla na level1pao i piše mi to"Something else is preventing you...".
ajajaj koja glupost ne mogu da vjerujem,pa ništa nisam loše napravio,barem mislim,ispravite me ako mislite da griješim.

...vratili mi lv.2 incomehomejob :D ...dobio ga 3.4.pa izgubio 19.4.i nočas ga vratili nakon 7dana-zanimljivo.
-sad do lv.3ne stajem,pa ako i uzmu jednu nebitno-meni je lv.2nekako najbolji osobno.
l.p.svima ekipo.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1843

Wed Apr 19, 2017 11:32 in Ex-Yugoslavia

koki1983 wrote: 972977 Transcribe Receipt Information - Business Name, Date, Total, Last... (BROKEN JOB PAZITE).
-Slike se neće otvoriti pa imate prazan tamno-sivi prozor s kojeg bi trebali prepisati podatke,u Quiz mode-u je 1 od 5 to pass...poslao sam tiket CF-u da obavijeste task autora,valjda sam dobro napravio..i pokušao refresh i ništa pa Give up i ponovno-ista stvar svaki put,eto čisto da znate.l.p.

...I UPRAVO SAM IZGUBIO LV.2ZNAČKU ZBOG OVOG POSLA!
i što sad ljudi pomagajte...Išao sam prema lv.3bez onog "Something else is preventing You to level up...",a sada sa največom accuracy ikada (83.7%)sam nakon ovog posla na level1pao i piše mi to"Something else is preventing you...".
ajajaj koja glupost ne mogu da vjerujem,pa ništa nisam loše napravio,barem mislim,ispravite me ako mislite da griješim.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1842

Wed Apr 19, 2017 11:03 in Ex-Yugoslavia

972977 Transcribe Receipt Information - Business Name, Date, Total, Last... (BROKEN JOB PAZITE).

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1841

Wed Apr 19, 2017 07:57 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote:
koki1983 wrote: 991908 Select All Products That Are The Same? [Cn-Paint] lv1 $0.02 (Zaobiđite preporučam)
...-prvo krenuo ravno u Work mode bez accuracy,zatim nakon15tak taskova me prebacio na 25% i nisam bio expelled,onda se popeo iznad 80% i sve ok ,pa pao na 78% i tek onda sam expelled.-zanimljivo&čudno,ali u biti ništa čudnog,vidim da skoro svi ovdje imaju problema s nekim poslovima,ili u work mode-u ili na dashboardu ili u job's history(npr.kada riješite sve u work mode-u sa 100%,a u history piše sve točno osim što umjesto 100% piše 0%).

Ako ne zelis da dobijes admin flag ili cak i ban bolje kani se tih Select All Products That Are The Same? taskova!

Radi ove Which Product Is The Best Match? [Mte-Pn], barem za sada niko se nije zalio.

Hvala puno pupijevi-dobar savjet ovdje mi je uvijek dobrodošao kao "Novopečenom/zelenom taskašu"(Tek sam na prvih 1000 test pitanja došao-i sad gledam tvoju količinu odrađenih taskova, i ...skidam kapu care)!L.p.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1837

Wed Apr 19, 2017 07:43 in Ex-Yugoslavia

991908 Select All Products That Are The Same? [Cn-Paint] lv1 $0.02 (Zaobiđite preporučam)
...-prvo krenuo ravno u Work mode bez accuracy,zatim nakon15tak taskova me prebacio na 25% i nisam bio expelled,onda se popeo iznad 80% i sve ok ,pa pao na 78% i tek onda sam expelled.-zanimljivo&čudno,ali u biti ništa čudnog,vidim da skoro svi ovdje imaju problema s nekim poslovima,ili u work mode-u ili na dashboardu ili u job's history(npr.kada riješite sve u work mode-u sa 100%,a u history piše sve točno osim što umjesto 100% piše 0%).

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1836

Wed Apr 19, 2017 07:30 in Ex-Yugoslavia

995992 Identify The Bill Of Lading Number lv.2 0,04$ pušta do 34 za sada,ali nije max.(ni na refresh neda),samo piše "There is no more work,but it...".

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1834

Wed Apr 19, 2017 07:23 in Ex-Yugoslavia

918000 Find The Quantity And Price For Items. (Walgreens And Duane Reade) lv.2 0,03$ ...do56kom.pušta
i "You have done Max....".

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #1833

Wed Apr 19, 2017 07:20 in Ex-Yugoslavia

lordnikola wrote:
maxkiki wrote: 1007271 Sharpness Comparison Between Two Images
Lako za popravak GA,3+1 max

Meni dao 19+1 :thumbup: jako lagan

1007271 Sharpness Comparison Between Two Images 0,05$ lv.1 19 komada i "You have done Max....".(turbo lagan task-preporučujem za podizanje Accuracy).l.p.

ID-ovi taskova koji ne ulaze u GA » Post #602

Thu Apr 13, 2017 09:26 in Ex-Yugoslavia

986057 Translate English Into Croatian 0,28$ 8 17/17 100% :D
pušta do 9 zasad,sigurno i više -morao sam Give Up i na posao u nočnu.

l.p. ekipo.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 12:14:23 PST