ruma45 wrote:taj task izgleda samo ja debil nisam prošao na kvizu...
evo kolega da te utješim ja sam prošao sa 0/4 0%

lagan,za prolaz 9/10,ali na jednom ne otvara street wiew niti možete kliknuti na dodatne linkove-adrese ispod mape(piše access denied koji god link adrese stisnuo) pa sam stisnuo No,ali po njima sam u krivu pa pripazite na taj jedan,mislim da ima 1kat.
Nadam se da sam nekome pomogao.
L.p.svima
ruma45 wrote:taj task izgleda samo ja debil nisam prošao na kvizu...
incomehomejob wrote:koki1983, uradi re-open, dosta vremena je proslo, nece niko od njih da se buni za re-open posle toliko vremena.
Znas kako radis re-open? Isti taj ticket, gore desno 'I still have an issue ...' i dopisi novo nesto ljubazno.
(Izvini, ako znas kako, ja pisala za svaki slucaj.)
lordnikola wrote:1020937 Verification Of Hebrew Webpages With Gambling Related Content 60 max
Dosadan, ali daj šta daš![]()
Lagan je, samo se malo sporije radi zbog hebrejskog pa je google translate neizbježan.
Ima jedna nefer korekcija, kad se klikne na link, baci te na google search za neki shortcut na windowsima, po njima je to vezano za kockanje mada veze nema, pa tu pazite i samo odaberite yes, ja sam no pa su mi skinuli malo postotak.
maxikiki wrote:...kolega pomoć-jer ima koji link da je opcija 3 onodead link ili nije na matičnome jeziku?1021067 Verification Of Russian Webpages With Gambling Related Content
$0.02 60
Isti kao svi prethodni,dobar za GA
1021067 Verification Of Russian Webpages With Gambling Related Content 60 64 64
Dosadno al ne propustiti
Spee88 wrote:incomehomejob wrote:Spee88 wrote:bassbass12 wrote:1020358 Tell Us What People On Social Media Say About These Motor Companies L3 $0.35
Work mode
100% accuracy
4 tasks completed
$0.35 per task
A u istoriji:
1020358 Tell Us What People On Social Media Say About These Motor Companies 4 4 4 0%
Was ist das?![]()
Da li je i tebi isto? Koliko je uopšte siguran ovaj zadatak, čak i ako damo sve od sebe?!
Salji tiket za ovo, Spee88.
Uslikaj Job Histori, taj ceo red da se vidi, i u slikaj celu stranu kada udjes u zadatak da se vidi i url gore da je od tog taska, tako ce da imaju tacan uvid da se razlikuje.
О, хвала срце драго!! Ево сад ћу, одма'!
leptirmili wrote:srdan99 wrote:1020473 Address Pair Validation
$0.04
1+3 max, lagan
Pusta i dalje.
15 je max, 14+1 a plaćen sam za 13.
Berikai wrote:Neki propali CINT za 40 centa.
Bez ijednog pitanja mi izbaci; We're Sorry! Unfortunately you did not qualify for that survey.