Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3421

Thu Sep 28, 2017 08:17 in Ex-Yugoslavia

1192581 Record The Location, Gender And Age Of Facebook Users lv.1 $0.07

...sve isto,osim na 6om tasku korekcija,ali unfair očito kad ima žalbi nekoliko redova,valjda će ispraviti,i nakon toga poruka "You have done the maximum amount of work on this job".-valjda sam išao prebrzo,ili zbog te korekcije,ne znam,vidjet ćemo.

TIP: (na 6-om tasku imate fotografiju dečka od24-35godina,i to samo 1.fotka i to cover photo,TA ju očito nije vidio i tu treba stavit zadnju opciju pod dob-ne može se odrediti dob/nema fotke). ...-možda nekome pomogne,bilo bi mi drago. :)
l.p.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3420

Wed Sep 27, 2017 06:56 in Ex-Yugoslavia

1189919 Vocal Style Embedding - Info Retrieval lv.1 $0.02

...dobro slušati kad uspoređujete stilove klipova pjesama jer traži se i glas i stil i instrumenti,vokali...itd.,ali TA iznimno suradljiv i prati vas u stopu-prvo kviz prošao sa 3/4 75% i odmah na idučem još jedna korekcija i expelled sa 60%,za 5min.popravljeno na 5/5 100%,i na negdje 12om tasku opet korekcija,padnem na 93%-i več na idučem tasku me opet vratio na 100%.(eh da su takvi svi TA barem-ugl.pohvale ovom). :D
l.p.svima. :)

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3416

Mon Sep 25, 2017 00:56 in Ex-Yugoslavia

1193382 Are The Topic And Attributes Relevant To The Query? (New) lv.2 $ 0,10
...-piše da ih ima 62kom. l.p.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3414

Fri Sep 22, 2017 23:26 in Ex-Yugoslavia

1193203 Duplicate Fashion Product Identification lv.3 $0.03

l.p.i ugodan weekend ekipo :$ ;) :$

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3412

Fri Sep 22, 2017 07:04 in Ex-Yugoslavia

ruma45 wrote: 1192428 Game Element Preference Survey
0,07

Ovo je prvi survey koji sam radio a na koji moraš da prođeš kviz.
Neke situacije iz igara su u prvom prozoru i treba da odabereš jednu od dve ponuđene situacije.
Međutim, postoji još jedan prozor u kojem moraš da popuniš osnove podatke (godine, zemlju, ID) i još neku anketu ali bez obzira na to meni nije dozvolio submit jer na jednoj od te dve ankete traži da popuniš samo jednu vrednost na skali 1-5 (a po automatizmu ne možeš i da hoćeš više od dve).
Uglavnom iako nisam popunio anketu, submitovao sam glavnu i dobio expelled 9/10.
Inače ulazi u GA.

Da znate šta vas čeka ako se okušate na ovaj potez. Možda moj računar na poslu nešto brljavi a možda je i task bagovit...

...prošao kviz 10/10 i dao mi još 3,ali za svaki task morate ispuniti prvo survey da vam ga plate,na trečem nisam pa sam dobio plačena samo2 i poruku:"You have done the max.amount of work..."-da znate ekipo,prvo anketa onda task,i tako za svaki task.l.p.

a ovo za submitt je i mene mučilo dok nisam shvatio-moraš poredat osječaje dok igraš na skali od1-6,ali ne možeš stavit npr.sve 3-3-3-3-3-3,več svaki stupac mora drugi broj imati-npr.prvi stupac1,drugi2,treči3 itd.,onda mi je primio tek. :)

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3409

Thu Sep 21, 2017 12:38 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: 1192697 Clothing Categorisation Task $0.01 200

Evo novi, pa tko voli nek' izvoli.

1192697 Clothing Categorisation Task ,ali PLAČEN $ 0.03 -navalite dok stoji ova cena! :D l.p.

EDIT:
...i padne server,naravno. :lol:

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3405

Thu Sep 21, 2017 04:50 in Ex-Yugoslavia

1035412 Validate Year Built For Building_prod1 lv.3 $0.06

"You have done max.amount of...blabla" na 34om tasku,inače ide ali treba 8-12min.po tasku dok nađete godinu,s time da je kod nas u Hrvatskoj Loopnet blokiran(ne znam za okolne zemlje imaju li isti problem),no i bez tog se može,snaći ćete se,ovako-prvo sam uguglao adresu i pitanje"year of built?",te našao godinu,onda kopirao taj blokirani url i dodao https:// ili samo "s" ako uđete na Loopnet i odande kopirate,kasnije sam samo stavljao "No" ako ga i ima na loopnet-u i prolazilo je bez problema.-Nije loš job,kad uđete u štos ide to i brže.

P.S.(Zbilja smo svi majstori za "preživljavanje" ovdje vidim,ali tako moramo)-svaka čast svima nama. :clap:
l.p.svima :)

EDIT:

-dao još2taska nakon gore navedene poruke,vjerojatno radi priznate korekcije i ispravke TA jer mi je skočilo sa 96 na 98%. :D

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3386

Sun Sep 17, 2017 07:07 in Ex-Yugoslavia

1191712 Glavni Sadržaj Facebook Komentara Sa Balkana (2) lv2 $0.14

(čini mi se mnogo težak job i loše objašnjen,dali sudim na temelju cijelog posta ili samo komentara koji se malo zacrveni kad učita fb stranicu)? :?:

l.p.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3351

Fri Sep 15, 2017 07:03 in Ex-Yugoslavia

1191131 Wikipedia Table Extractor lv.3 $0.02

lagan,ali ima jedno tq u kvizu nekorektno,ali 3/5 za prolaz pa možete do čak 60% se spustiti i nastaviti,uspoređujete CF tabelu sa wikipedijskom i odgovarate na 4ponuđena odgovora-samo dobro gledati jer promjene par brojeva u tabeli i onda je opcija 2.-bilo super do 4og taska kada na zadnjem nisam mogao stisnuti ni odgovor niti je postojao submitt,pa sam morao na Give up,i više mi ga nema na list,tj.ona nova poruka od jučer se pojavila Link expired. :x
(odgovori su ugl.pod 1.(cca.70%),i 2(oko 20% i ta su ugl.t.q.),i 3.i4. (10tak %) l.p.

EDIT:

probao još 5 puta i nema submitt-a od 4og taska nikako-ima li još tko ovaj problem?šteta,lak task slabo plaćen ali mi se svidio i sad još i ovo-poslao sam tiket CF-u pa će oni to da riješe kroz mj.do45dana :lol: .pozz

Kafana » Post #2291

Thu Sep 14, 2017 12:11 in Ex-Yugoslavia

ma neeeemoguče,tek sam ugradio ar-nadam se i vjerujem da nešto rade da sa CF platformom,em zbog svega što ste vi naveli,em več 2.job u kviz modu na Transcribe Information From A Receipt -sve samo prazne slike!(eto da vas/nas utješim malo).-živi bili pa vidjeli. :o

EDIT:
...na svim tim Transcribe Information From A Receipt fali po slika ili4čak,i u work modu na starijim jobovima.(pokupio ih tri i sva 3 morao na Give up. :?:

EDT#2
na jednoj drugoj ptc stranici(neki su primetili vjerujem) više ni nema taskova na add on-u,također zanimljivo.

l.p.svima.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #386

Wed Sep 13, 2017 02:23 in Ex-Yugoslavia

CINT (Project #192159) Reward $1.0000 Complete :D

...o sportskom klađenju na internetu i u kladionicama lokalnim.l.p.

Kafana » Post #2240

Sun Sep 10, 2017 03:34 in Ex-Yugoslavia

ekipo,može savjet molim...kako vi pohvatate sve poslove,npr.clothing categ.max100 ili duplicate prod.indentif.max148,a ja max.uspijem izvuči30-50kom-dali vam ar rade non stop cijeli dan, ili kad vidite job da je aktivan na listi??...-neznam gdje grješim,ali znam da gubim lijepe novce bezveze.hvala unaprijed i l.p.svima.

Kafana » Post #2238

Sat Sep 09, 2017 00:37 in Ex-Yugoslavia

...ekipo,ima li vas još s ovakvim problemom?
naime.od 01.090mi se "smrznuo" Contr.dashboard i zapeo sam na 89.8% i isto tako T.Q.correct/answered-kako stoji od 01.09.tako i dan danas-poslao sam tiket jer od tada sam odradio preko 20novih poslova sa high accuracy i preko 350 novih t.q.odgovorio...
-ugl.napokon danas mi stoji poruka od CF-a na contr.dashboard-u i u job's history-u:
"Dashboards not updating properly
We have observed a delay on the statistics dashboard updating. We are aware of the matter and it should be cleared up soon. Please do not submit support tickets about this matter. We apologize for the inconvenience and thank you for your understanding".
l.p. :)

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3244

Thu Sep 07, 2017 23:55 in Ex-Yugoslavia

NOVI ID:

1189777 Duplicate Fashion Product Identification lv.3 $0.06 :D l.p.

Kafana » Post #2231

Tue Sep 05, 2017 06:18 in Ex-Yugoslavia

42-55jobova sa sva 3levela-prestrašno,ko da je nedjelja(a traje od petka ili subote) :lol:

...jedva navukao 12taskova danas,svaki iz nekog drugog,starijeg posla...i to je to,izgleda,za danas...možda večer donese neke novosti-pozitivne bi valjalo,malo za promjenu.

l.p.svima :)

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3188

Mon Sep 04, 2017 08:51 in Ex-Yugoslavia

martin111 wrote:
buchevski wrote:
Kalimero_N wrote: 1188615 Categorize Drink Bottle Products In Images $0.03

Tako lak zadatak, a ja ispadoh sa 40%. :mrgreen:

STETA! Max je 33+1

Ja sa 60 % ??!! :shock: Kao svjetska je nauka prepoznati je li plastika ili staklo, 0,33 ili 0,5 !!???
Može 7-godišnjak kad imaš sliku na kojoj se to dobro vidi . . .

...pogledajte si ponovno u jobs history-ja kviz prošao sa 100% i na 5 i 6om tasku korekcije(1.nefer i žalio se TA),ali expelled sa 8/10 80%...-danas pogledam priznata korekcija i piše 9/10 90%-nastavio i završio sa 97%,dao mi 33kom.
.ugl.mnogo ljepo od TA-tnx.man(or women). :D
...-i hvala Mandi29 također za informaciju za onu treću opciju-empty spot-jesi-nekome si pomogla. :thumbup: l.p.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #384

Mon Sep 04, 2017 08:40 in Ex-Yugoslavia

SentinelOnyx wrote:

Tri ankete mi se nalaze na CS-u niti jednu mi ne dozvoljava da radim. Jel netko imao vise srece od mene jer su jako lijepo placene. :x

...potpuno isto i kod mene,samo onaj zadnji najmanje plačen piše,kao i kod tebe,earned 0.13$,ali to je odprije koji mjesec još.probajte na ovaj cashoffer što sam objavio post prije(TokenAds Offerwall),možda i vi budete imali sreče-nikad mi,u godini dana, nije otvorio na kompu Yours Surveys,jučer na poslu probam preko moba i uspijem od prve. :D
l.p.i sretno svima.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #383

Mon Sep 04, 2017 08:33 in Ex-Yugoslavia

TokenAds Offerwall (3935161) Complete $0.36

...da malo i pohvalimo CS-survey 10tak minuta trajao,ugl.pitanja o sebi i tko donosi večinu odluka o kupnji raznoraznih proizvoda za čišćenje doma i ostalog u kučanstvu,

...-prvi survey rješen preko MOBITELA ekipo. priznat u roku 3min.sve korektno,svaka čast i tnx. :clixsense: :D l.p.svima.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3146

Thu Aug 31, 2017 13:12 in Ex-Yugoslavia

1035390 Transcribe Information From A Receipt (Acme) lv.2 $0.03

...napokon stari transcribe način, samo novi ID i ovogodišnji "friški"recepti(8/2017 edition) :D
P.S....-samo dobro provjerit brojeve i sve još1put savjetujem za svaki slučaj jer kviz je 5/5 100%-inače sve korektno,nakon dugo vremena ok task.l.p.svima.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3123

Tue Aug 29, 2017 13:13 in Ex-Yugoslavia

:oops:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 13:01:46 PST