pao kviz isto ekipo sa 3/5 60%, a 100% sve točno-broj po broj sam dva puta provjeravao!

kažem vam-pošto je kviz i moralo se upisivati i PO i BOL number-2puta sam zumiro i broj po broj provjeravao-zadnji završio sa 100%-nadam se da će ispraviti,sad više nisam ni u sebe siguran-nekih 98-99%da sam sve točno prepisao-baš su mi digli tlak sa ovim jobom,a još kao"poboljšan" od CF-a....banana
...-mišljenja,komentari...itko?? (ili ćemo samo reći jbg.-sranje)?
l.p.
jevticbozidar wrote:incomehomejob
Sve se slazem sta god uradila.kasnije cu pregledati forum da viidim dal si uspela nesto da smislis a nesumnjam u tebe![]()
a ni u ostale clanove koji se svojski trude da pomognu.najbolji ste.
I malo pre sam imao problem za onaj zadatak od 0.09 da trazis imena i titule,2 zadatka dobijem nepravednu korekciju,skinu tacnost,napisem tiket i kad posaljem dobijem ono vi ste tajm aut i 2 zadatka mi neprizna tj neplate.vec sam im 4-5 tikete poslao u vezi toga pa nek odluce sta ce tj odgovorio sam 4-5 puta na njihov mejl a sve onako ponizno i sa postovanjem sam napisao da sam poslao dokaze da sam u pravu i da je % skinut a da nije placeno ( pa radimo,valda da budemo placeni ).napisao sam da ,sve sto odluce u vez toga,ja cu prihvatiti bez pogovora.a u melju napisu da nepregledaju zadatke u kviz rezimu tj poslate tikete ..kako 27 uradjenih zadataka moze biti u kviz rezimu?nesto su pobrkali ali sam im i to napisao ,da noje kviz vec vork rezim.ma neka rade sta oce,postovacu.
buchevski wrote:koki1983 wrote:maxikiki wrote:1202413 Clothing Categorisation Task
nov ,da stavim i ovde ,tamo se izgubi brzo
oprez-u kvizu prvo pitanje su dve majce kratkih rukava-izgledaju i jesu različite,linkovi ne pomažu,ali po TA ta dva proizvoda/majice su duplikati-nadam se da sam nekome pomogao-užas je krenuti ovaj job sa 80%.![]()
l.p.
Nadam se da pises za duplicate a ne za clothing.
Ako se dobro secam na duplicate ima nekoliko slucajeva sa T-shirst, koje su isti model ali imaju razliciti amblem, na primer na jednu pise Ohio na drugu samo Rygby. Ali ako pogledas naslov ispod slike je isti.
U taj slucaj izaberes da je taj T-shirt duplikat.
maxikiki wrote:1202413 Clothing Categorisation Task
nov ,da stavim i ovde ,tamo se izgubi brzo
notme1206 wrote:Enter The Hours Of Operation For Businesses
$0.28
ja sam pala...iako su svi 100 % tačni i sa glavnog sajta,osim jednog.Ali i taj jedan jedino da im ne odgovara odakle je podatak,ali i tad ne bi trebalo da padnem....nzm verovatno je do mene,ali izgledalo je da nema dvojbe. u odgovorima
buchevski wrote:koki1983 wrote:...-opet smrznut contr.dahboard kao zadnji put-sve radi ok i isplačuju i vide se jobovi uredno na job's history stranici,ali accuracy i t.q.correct/answered ostaju isti,od 26.10.se "smrzo" i ne popravlja se-poslao tiket CF pa ćemo vidjeti šta oni kažu.-ima li vas još s ovim problemom ili sam opet samo ja takav pehist??l.p.
Isto i kod mene
maxikiki wrote:Radim i ja isto što i ti al uhvatim po batchu 5-6 komada ako krenem odmah,jedino ako ga mnogo sporo uradiš ili staviš arp na mnogo sec-treba bar 2-3 sec.
Nisam razumeo dal ti je ovo brzina wi-fi ili interneta,ako je net to je sporo kod mene je odavno 60 mb/s mada mislim da to nema mnogo veze sa ovim.