bizz555 wrote:1551164 NEW ID Duplicate Fashion Product Identification Task
ljudi...gdje su nestali duplikati i clothing

...-od jučer pop, ih ne vidim više nikako

bizz555 wrote:1547601 Single Vs Multiple Pick Item Categorization,level 1 0,01 $ ne ulazi u GA,lagan,nakon workmoda samo jedna slika se vidi,ostale se ne mogu vidjeti,sličan problem sa image categorization jučer niti jedna se slika nije vidjela na 3 browsera na glavnom forumu su pisali da su neki imali slike dok drugi ne,da li je problem sa pojedinim zemljama samo?
galjinka wrote:Ja koliko znam, fee je sada 1%, s tim što maksimum ide do 10$. Nije više fiksno 5$. Bar je u Srbiji tako.
Idjosko wrote:RichKoko wrote:...-vesele vijesti glede paypal-a u RH,
..jučer idem podič novac i vidim da je fees sa standardnih 5 dolara pao na 2 posto,tako da sam pokušao povući 10usd da proverim to, i zaista - na račun mi sjeda 9.98 usd![]()
![]()
![]()
...-to je jedna od tih najavljivanih promjena/izmjena,a koje su stupile na snagu od 01.01.2020.,odlično![]()
l.p.svima
Koki, evo ti jos lepse vesti! Izgleda da je pao na 0,2% jer 2% od 10$ nije nikako 9.98$
bizz555 wrote:1474311 Easy Image Survey - Kit/Set Includes - Check Yes/No,ulazi u GA 5+1 max plaćen 0,005$ po zadatku lagan ako ima na sliki set alata "yes" ukoliko nema "No"
kikimax wrote:Vreme submita ti je ispod koliko sekundi ili minuta ne bi trebao da zavrsavas neki task da ne bi dobio you comleted your work(caw).
Na primer clothing ili duplicate ne smeš ići ispod 30 sekundi ili ćeš automatski biti izbačen i nećeš moći da ga radiš do sledećeg.
To za plavo dugme mi nije poznato,kod mene ne nestaje.