Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1205

Sat Dec 02, 2017 01:29 in Ex-Yugoslavia

1211817 Make A Webcam Video Of You Describing Your Thoughts On The CrowdF... lv.1 $0.17
jeste se snimali i uploudali,bojim se flaga,snimiovideo ni 4min.-jer to dovoljno,pošto piše da se snimke nevaljane i koje se ne čuju biti sankcionisane banovanjem;tj.uzimanjem svih znački koje trenutno imate.
zvuk mi dosta loš na videu,pa neznam dali da submittuje tako kratak video sa lošim zvukom-čuje se sve,ali treba pojačat na maximum...-mišljenja?
(mislim da mi nema smisla rizikovat toliko za 17centi).?
l.p.svima.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1204

Sat Dec 02, 2017 01:24 in Ex-Yugoslavia

1211493 Find Url Job1_05a - Find Official Websites For Lawyers Or Law Fir... lv.3 $0.06

pitanje za ovu ekipu što idu na submitt na 3min i manje-kako to uspevate,meni dok sve proverin ode 20min.pa mi se neda radit taj job -premalo love za puno vremena,kviz sam prošao sa90% i još 2odradio bez greške-ugl.od njih 10odvetničkih tvrtki po tasku ima 2-3koje imaju valjani official web link i da se slaže sa adesom koju je TA zadao.
pomoč,iskustvo i savjeti su mnogo dobrodošli...šteta,inače super job,samo smara me too much ljudi-retko da uspijem ispod 20min.na submitt po tasku. :?:
l.p.i hvala unapred.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3568

Tue Nov 28, 2017 08:00 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Super sto radi. :)
Bila sam ti beskorisna, kolega je resio problem. :)

Ispisah ja esej. :D

NIKADA ti nisi beskorisna ovde,budi sigurna u to! :)

l.p. i hvala na pomoči,kao i uvijek.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3566

Tue Nov 28, 2017 07:54 in Ex-Yugoslavia

mickeygrb wrote: koki1983, ja sam takođe imao problem sa blank support pageom, trenutno mogu da otvorim tu stranicu ali nema nijednog ranijeg ticketa. Pokušaj preko ovoga linka, tu vidim moje stare tickete, i one rešene i otvorene:

Support page

radi-hvala kolega.pozz :D

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3563

Tue Nov 28, 2017 06:58 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Imam ovaj mejl, dala ga je jos Alexis dok je bila tu za pisanje njima kada ne moze preko tiketa.

communitysupport @ crowdflower . com

(Ubacila sam razmake svuda, pa to ukinite. :D)

...-vratili su mi support page,ali nemam niti jedan ticket- niti open niti closed,a imao ih nekoliko desetaka,samo su nestali,kao da se restartala stranica,ne smeta mi,ali trebam tvoje mišljenje Incomehomejob...-dali da im napišem tiket(moj prvi po novome :lol: )o navedenom problemu(blank support page i nestali svi prijašnji tiketi) koji sam imao,ili da ostavim kako jest,pošto ne smeta ??
...-hvala unapred i l.p.. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1075

Sun Nov 26, 2017 23:49 in Ex-Yugoslavia

1210073 Rate Youtube Pages With Illegal/Restricted Drugs Related Content ... lv.2 $0.02

(ne znam kakav je jer mi 2videa izbaci "ovaj videozapis nije dostupan u vašoj zemlji") i sl..

l.p.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3554

Sat Nov 25, 2017 03:44 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Desilo im se ovo (koliko se secam) u dva navrata do sada, cak masovnije nego sad, da se dupliraju Quiz-ovi, cak da ne moze da se 'oslobodi' od Quiz-a, kao 'petlja' izlazio je stalno na ponekom ID.

Pisite tiket (kad moze) ne kao zalbu, nego kao info da se za taj odredjeni ID ponovio Quiz. Ne mogu da rese problem ako ne znaju da ga imaju, a mi smo im izvor informacija da postoji problem. :)

...-rado bih im napisao bilo što incomehomejob,ali kada na dashboardu stisnem opciju help-otvori mi se blank page,i tako več3-4dana,imaš li neki mail gde im mogu poslati tiket sa screenshootovima da vide da mi stalno blank page otvara kada stisnem na help.-ima li još itko ovakav problem,ili sam samo ja opet baxuz??
l.p.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3551

Sat Nov 25, 2017 02:40 in Ex-Yugoslavia

leptirmili wrote: Ranije se i meni dešavalo da pusti kviz 2 puta za redom na duplikatima. To mi se desilo ukupno 2 puta na različim id. Neki bug je u pitanju, nije do nas, tako da nema frke. :)

...-hvala puno leptirmili za info.,sad mi je lakše...stalno gledah do sada u jobs history i očekujem major flag-sad mogu odahnuti,hvala još1put.pozz :D

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3549

Sat Nov 25, 2017 00:27 in Ex-Yugoslavia

bassbass12 wrote: NOVI 1209859 Duplicate Fashion Product Identification L3 $0.03

...jučer napravim kviz sa 80%,danas ga krenem radit i izbaci mi opet kviz-rješim ga sa 100% ovaj put i još jedan-sad mi piše u job's history-u 3taska 6/6 t.q. 100%. :D

...jer se ovo desilo ikada ikome ljudi dragi?mislim nije da se žalim,dapače...samo me strah flaga nekog,ali nisam varao ništa,ja mislio več drugi id preko noči se promjenio i ajmo iznova. :?:

...iskutva.komenari,mišljenja ekipo?

hvala i l.p.. :)

EDIT:
jedan task mi nije platio-kao da je namerno preskočen da se samopopravi,preskočio,i sad se normaliziralo stanje u jobs history-u: 7 11 11 100% :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1048

Fri Nov 24, 2017 13:24 in Ex-Yugoslavia

Vladana964 wrote: Ma nema veze ali mi je krivo jer sam sigurna da sam dobro odradila ali sam primetila da se desava cim izedje task i odmah ga radim uvek padnem, a evo vec ga odavno nema na listi, a prvi i dalje stoji.

neki pali sa 0ili1od5,neki prolaze sa skoro 100%-nevjerojatno...valjda smo pehisti,nikad više ovaj job ne radim ako ga ne poprave sada,kao da su ljudi zaključali ii namerno izmjenili podatke,ili kakva test pitanja dobijemo ovisi,ne znam ni sam više šta bih mislio o ovom poslu,prije sve sa 100%rešavali,predzadnji i ovaj-gore od goreg ispalo-ali da barem TA to rewiew pa vidi i ispravi,ili izbace iz GA bi bilo fer-ili pokažu gde to grešimo po novome...e to bih volio vidjeti(jer smo sigurni da nismo pogrešili,pogotovo ne 0od5-nemoguče)!
l.p.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1046

Fri Nov 24, 2017 13:01 in Ex-Yugoslavia

Vladana964 wrote: Po meni nije OK za tri osobe je pisao datum rodjenja, sto znaci da godine nisam mogla da pogresim, samo jedan nije imao sliku svi ostali su imali i slike i informacije odakle su i gde sada zive i samo 20%. Totalno nekorektno.

ako će da te uteši išta ja(a i još neki) prošli sa 0/5 0%.katastrofa-a sve uredno odradio minimum 80%sam očekivao,ako ne i 100.jbg.,možda poprave,mada sumnjam kad još i prošli stoji 1/5 20%. :oops:
nema veze-glupa AI...idemo dalje. :)

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3546

Fri Nov 24, 2017 12:12 in Ex-Yugoslavia

1209832 20171124 Record The Location, Gender And Age Of Facebook Users 1 0 5 0%

NE RADITE OVAJ JOB!!!
(valjda će da isprave,toplo se nadam...ajmeee 0od5,brukeeee). :oops:

a sve uredno odradio,4/5za prolaz,mislio sam barem 80% da ću imati,prije i 100%-ahahaha,još pogledam na forum dal se itko žalio prije submitta i nije nitko-reko popravljen je onda. :x
sada znate...
l.p.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #437

Fri Nov 24, 2017 11:48 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: 24 Nov 2017 13:54 EST Complete CINT (Project #206713) $0.7300

Dobar! :clap: :clap: :clap: Stranice za oglašavanje i oglašavanje apartmana.

odličan za cca.15tak min.posla,slažem se...

tip:nemojte da kliknete da nemate nekretninu ili da ju ne planirate iznajmiti barem u skoroj budučnosti(anketa je za tripping,airbnb..itd pa zato). ;)

...-i šta je da je-moramo pohvaliti CS u pogledu anketa,krenulo je ohohoho nabolje,mislim da ćete se svi složiti s time. :D
l.p.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3545

Fri Nov 24, 2017 05:29 in Ex-Yugoslavia

...-večina poslova tipa Select All Products That Are The Same- lv.1 je sada podignuta cena na $0.02,a i neki tipa Which Product Is The Best Match,također podignuti na $0.02,pa tko nema što drugo da radi...eto,čisto da znate-napadajte dok traje,nisam vidio več mesecima da su podigli cenu ovako kao sada. :D
l.p.i ugodan Vam svima weekend želim. :) :$ ;)

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3543

Thu Nov 23, 2017 09:12 in Ex-Yugoslavia

1205239 Are These Products Branded Or Unbranded? lv.1 PODIGNUTA CENA na $ 0,02

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3541

Thu Nov 23, 2017 08:38 in Ex-Yugoslavia

TamaraRakovic wrote:
koki1983 wrote: 1209590 Image Classification-Triplets- Dresses- Batch 7 lv.3 $0.03

jer itko prošao kviz?
...-naime,imam dvije skupine tripletsa-obe mi izgledaju kao da se ne može odrediti koja je sličnija anchor slici,a kviz 5/5 pa se ne usudim na submitt,bolje give up,ako več nisam 100%,ajde da sam 80 pa jedno pogađat,ali dva-nemoguča misija,pogotovo jer u instrukcijama piše da je jako retko da se ta opcija "ne može se odreditit sličnost" upotrebljava-možda svega 5% na ukupnom broju taskova u jobu. :?: pomoč,savjet..-itko?
l.p.

Pozdrav Koki.

Odradila samo kviz i batalila jer ne izbacuje slike.
Odradila sam brdo ovih zadataka i iskreno nikada mi nije izbacio korekciju.Svaki sam uradila sa 100% tacnoscu. Uvek sam se trudila da stavim odgovor,retko kad sam isla na tu zadnju opciju.U kvizu tek.
Moj savet bi bio skoncentrisi se i odaberi jednu haljinu. :)

A i jos neki savet bi dobro dosao,posto sam relativno nova,pola kao ti(videh statistiku pre neki dan).
Nadam se da sam iole pomogla. :) Srecno!

...-hvala na savetu i info.Tamara i Duka-neču da ni kviz da uradim ako slike dalje ne otvara,nije mi neka hića,a i imam, kažem ti- 2 odgovora u kvizu za koju bih trebao ovu treču opciju tako retku,pa ipak bolje mir.
---prošli sam rasturao(dresses-batch 6)sa100%,ali imam onaj predosjećaj da će pisat expelled i Your accuracy is to low blabla. :roll:

...-hvala još1put,svako dobro i l.p.. :)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #435

Thu Nov 23, 2017 08:33 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: Ja zakasnio na oba danas, ali nije mi se pojavljivao ovaj za $0.46. Kod mene $0.32 i $0.57 :(

Unavailable 23 Nov 2017 07:47 EST 1s CINT 206052 $0.57
Unavailable 23 Nov 2017 05:12 EST 2m 6s CINT 206155 $0.32

Ponovo sam u negativnoj seriji. :?

ja sam slučajno došao taman iz nočne i u 08:00sati ga je izbacio ovaj prvi o laserskim i tintnim pisačima-odlično plačen za 2i pol min.posla,a drugog mi više ni nema-prespavao sam ga. :lol:

Click ID Status Start Date LOI Project Reward
376,080,032 Completed 23 Nov 2017 02:04 EST 2m 34s CINT 206155 $0.32

l.p.

EDIT:
...-evo izbacio mi ga je sada dok sam pisao,i naravno:
Click ID 376,211,782
Start Time 23 Nov 2017 11:38:50 EST
LOI 8s
Project CINT - 206052
Reward $0.57
Status Unavailable :lol:

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3539

Thu Nov 23, 2017 08:23 in Ex-Yugoslavia

bassbass12 wrote: 1199672 Specific Identity Text Classification L1 $0.06 max 1+95

good work on job 1199672 bassbass-čestitam. :clap:

...-imaš li kakav "tip",kako ga radiš najbrže i najučinkovitije?

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3537

Thu Nov 23, 2017 08:20 in Ex-Yugoslavia

1209590 Image Classification-Triplets- Dresses- Batch 7 lv.3 $0.03

jer itko prošao kviz?
...-naime,imam dvije skupine tripletsa-obe mi izgledaju kao da se ne može odrediti koja je sličnija anchor slici,a kviz 5/5 pa se ne usudim na submitt,bolje give up,ako več nisam 100%,ajde da sam 80 pa jedno pogađat,ali dva-nemoguča misija,pogotovo jer u instrukcijama piše da je jako retko da se ta opcija "ne može se odreditit sličnost" upotrebljava-možda svega 5% na ukupnom broju taskova u jobu. :?: pomoč,savjet..-itko?
l.p.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3535

Wed Nov 22, 2017 14:47 in Ex-Yugoslavia

1208377 Find Company's Twitter Handles lv.1 $0.14

...samo klik na službenu stranicu(dobijete link),srolajte skroz dolje i klik na znak od twittera,pa samo copy/paste bez predznaka"@". ;)

mnogo lagan,dobro plačen-preporučam. :D

l.p.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 12:48:19 PST