Please wait...
HomeForumPosts by RichKoko

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by RichKoko

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1766

Mon Jan 01, 2018 08:05 in Ex-Yugoslavia

1199617 Transcribe Information From A Receipt (Walmart) lv.2 $0.03

max.48 samo. :?

Kafana » Post #2672

Mon Jan 01, 2018 07:54 in Ex-Yugoslavia

LJUDI...JEBEM VAM STARU!

...-I SRETNA VAM SVIMA NOVA!! :xlol:

(pod "Staru" mislim na godinu naravno,nikako ne nečiju majku naravno,ako netko nije dobro razumeo da pojasnim eto). ;)

l.p.svima i idemo dalje...ima da ove godine utrostručim zaradu,i da zaradim preko 300$! :lol: :clap: (joke is on me). :$

...-Sretna nek nam je i uspješna baš svima od srca želim. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1727

Sat Dec 30, 2017 11:17 in Ex-Yugoslavia

1220189 Labeling Text As Negative/Positive lv.2 $0.03
l.p. :xsmile:

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3588

Thu Dec 28, 2017 08:38 in Ex-Yugoslavia

1192291 Document recognition and transalation(Cf redesign) lv.1 $0.04

...-hahaha...skoro2meseca me bode u oči i žalim što sam pao na kvizu..stalno je bio aktivan,svaki dan non-stop skoro,a sada nestade čim smo napali na njega svi mi kojima je TA ispravio kviz. :lol: (ma pojavit će se valjda ponovno,mora).
l.p. :)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1707

Thu Dec 28, 2017 08:28 in Ex-Yugoslavia

1011047 Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadershi... lv.1 $0.03

max 357kom.

l.p.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3586

Thu Dec 28, 2017 08:02 in Ex-Yugoslavia

1192291 Document recognition and transalation(Cf Rediseign) tako nekako.

ID-ovi taskova koji ulaze u GA » Post #3583

Thu Dec 28, 2017 06:35 in Ex-Yugoslavia

martin111 wrote:
martin111 wrote:
lordnikola wrote: Jeste, i ja sam upravo pala kviz sa 40% ne mogu se čudu načuditi :mrgreen:

Ja pala sa 60% (prvi put otkad se pojavio - odrađeno stotine !!!). I uvijek mi je najgore što ne DOKUMENTIRAJU gdje sam pogriješila, e da ne bih istu grešku napravila sljedeći put.
Baš žalosno i za tebe i za mene (ipak, vidiš, nisi jedina; najbolje u Kafanu na jednu ljutu! :P ).

Pozivam naravno i ostatak društva koje zakinuše na isti način. Što nas je više brže ćemo se utješiti (kod nas kažu "udri brigu na veselje" :lol:).

Pozz

...ekipo pozdrav-ovaj posao je ispravio TA ako niste znali pa si provjerite..ja sam bio expelled sa kviza 1.11. sa 3/5 60%,sada ukucam bezveze i vidim 5/5 100%..i piše expelled mode(a 100% accuracy),sve dok ne uhvatite prvi task-onda ide normalno u work mode-u,da se ne brinete oko tog. :D
l.p.svima.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1699

Thu Dec 28, 2017 04:17 in Ex-Yugoslavia

1216549 Record Key Information From Facebook Posts lv1 $0,06

...-ne usudim se radit ga-totalni baxuz u zadnje vreme za sve te fb jobove. :-D
l.p.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #848

Wed Dec 27, 2017 06:09 in Ex-Yugoslavia

...-nakon samo 10dana stigao mi Božićni poklon od CF-a,skinut Admin flag. :-)

(hvala vam svima na podršci,a najviše našem Moderatoru Incomehomejob(koja btw.sve ovo radi za đabe,najbolja i najnesebičnija duša koju sretoh unatrag xy godina ljudi)).!Svaka čast i skidam kapu. :-)
L.p.svima. :-)

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #399

Tue Dec 26, 2017 03:50 in Ex-Yugoslavia

...hey ekipo,pozdrav;
...-ovako-koji je,po vama,najbolji antivirusni program za ove naše CS i CF stranice??
...-trenutno imam windows defender(banana-taj nikad ne nalazi ništa :-D ),ESET-taj je ok,ali kompletan pregled računala traje 5+sati,i ClaimWin antivirus free-isto srednja žalost-nisam nešto prezadovoljan sa ova3 pa...dajte predlog neki..i da je besplatan taj AV program koji prepuručate naravno...hvala unapred i l. p. svima. :-)

Predlozi za teme na forumu » Post #106

Tue Dec 26, 2017 03:37 in Ex-Yugoslavia

ruma45 wrote: Sve mi OK zvuči osim ovog da ja vodim temu :) tj. treba nešto posebno da se radi osim otvaranja nove teme?
Prvo lista želja, onda krećemo u akciju.
Što se mene tiče, mogu da doprinesem sa objašnjenjem za duplikate (ako uopšte treba, ali obzirom da imam svaki put ili 100 ili 99% nije mi problem), onda ono sa kuhinjama i kupatilom; bill of lading number i sl. Ima ih još ali sad ne mogu da se setim. Čekam listu želja.

jao kolega Ruma45...ovo oko kupatila i kuhinja-Dallas homes ili kako se več danas naziva taj posao...-uvek sve točno odgovorim,osim onog dela zadnjeg-ima li tuš,i dali je odvojen...to nikako da prokljujem više...što i kako gledati,tu me uvek ruše pa ni ne idem dalje od kviza plus par taskova još(do ganice s expelled-om,blizu 70%).
eto moje želje-objasni što i kako ti to gledaš,vidiš i radiš,molim te...-nije hitno pošto imam admin flag,ali jednog lepog dana ako i kada ga uklone,volio bih taj posao razvaliti barem jednom. ;-)
tnx. i l.p. svima. :-)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #1659

Tue Dec 26, 2017 03:27 in Ex-Yugoslavia

evo posla ko u priči ekipo,za lv.0 :-D :

1218677 * Categorize Popular Product Names * $0.03
1214913 Find Earning Release Date $0.03
1218876 Is The Clients Issue Solved? $0.03
1215161 Match Food Items To The Usda Database $0.01
1217342 Paste The Executive Information From Linkedin? - Linkedin Login R... $0.01
1214788 Verify Ingredients/Food Items Names $0.01
1219212 Verify Whether The Person Still Works At The Given Company At Giv... $0.01

...ko voli nek izvoli,moram pohvaliti CF glede lv.0taskova-prije cca.6-8mj.bih čekao i do 2mj.da mi dade ovoliko poslova,a sada stoje stalno njih 6-8kom. :-) (idealno za nove,za hvatanje prve značke...pa novi članovi-šta čekate-napadajte)!
l.p.svima. :-)

Surveys, Offers, Video, Games » Post #459

Fri Dec 22, 2017 08:07 in Ex-Yugoslavia

Berikai wrote: Proradio nakon par refresha. :clap:

22 Dec 2017 11:01 EST Complete CINT (Project #213754) $0.6100

ALELUJA kolega Berikai...reko sad ću opet ispast tamo neki "kralj anketa" hahaha...čestitam(pametno si se snašao sa refreshom). :clap:

l.p.svima :xthumbup:

Surveys, Offers, Video, Games » Post #457

Fri Dec 22, 2017 08:03 in Ex-Yugoslavia

Click ID 384,620,039
Start Time 22 Dec 2017 10:36:58 EST
LOI 24m 46s
Project CINT - 213754
Reward $0.61
Status Completed

...sve o kulturnim,sportskim i sl.događanjima,te koje tvrtke ih sponzoriraju.
l.p.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #453

Fri Dec 22, 2017 04:10 in Ex-Yugoslavia

TrialPay Offerwall (Surveys)
-...pod Offers>Trialpay,imate IQ test,treba ga samo završiti-koliki vam je IQ nije bitno..plačen 0.03$ i korektno sve plačeno odmah. :-)
l.p.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #452

Wed Dec 20, 2017 13:21 in Ex-Yugoslavia

Pod Offers>Clixoffers imate jednu ponudu za 0,05$,samo se reg.sa e-mailom i ispunite podatke(ništa vezano sa kreditnom karticom ;) ),i odmah vam isplate..isprobano maloprije preko mobitela i sve plaćeno i korektno. :-)
L.p.svima.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #847

Mon Dec 18, 2017 05:51 in Ex-Yugoslavia

koki1983 wrote:
CicoSreckovic wrote: @koki1983 Nema ovde zbogom, resice se to, a sve izgleda zavisi od faktora srece. :) Moze da potraje 1 dan skidanje, a moze i 6 meseci, nema nekog pravila, ali uglavnom svi flagovi budu skinuti. Probaj da se logujes preko racunara na CF i proveri stanje ticketa preko ovog linka: Sign In Tu ces videti da li si poslao ticket, i ako jesi da li je open. Kako primecujem da u poslednje vreme flagovi se relativno brzo resavaju u odnosu na prethodnih pola godine. Samo strpljenja, nadam se da ce ti brzo skinuti, a skinuce ga sigurno.

...-piše mi pod "New" ticked id,job id i issue type:Admin flag-taj support ticket koji sam naknadno poslao,pošto preko mob.nije prihvatio,a izbacio mi Disputed.

...i kad se otvori početna strana CF-a preko tvog linka,ja nemam više onaj balončić sa (My support tickets),več za tikete moram specijalno preko ovog linka Sign In ,nadam se da i tako vide moj tiket?

...a to je isti link hahaha...sorry moja greška :oops:

l.p.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #846

Mon Dec 18, 2017 05:29 in Ex-Yugoslavia

CicoSreckovic wrote: Samo im nemoj pisati 2 ticketa za isti problem, ne gledaju bas blagonaklono na to. Ako je na New, jos ga niko nije otvorio. Sad moras da cekas dok ti ne odgovore, a ako ne bude ove sedmice posle upadaju i praznici, tako da odgovor ocekuj ako ne ove sedmice, verovatno pocetkom Januara. Opet, nema pravila. Kad vidis na statusu Open, znaci da ti je flag pregledan i da ces uskoro da dobijes odgovor.

...onaj stariji tiket sa tom greškom i bez broja posla i issue type-a sam zatvorio i sad je Resolved,a novi pravilni sa svim podacima točnim sam im poslao i piše "New",tako da nemaju 2ista tiketa.hvala puno na savetu.l.p.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #844

Mon Dec 18, 2017 04:40 in Ex-Yugoslavia

CicoSreckovic wrote: @koki1983 Nema ovde zbogom, resice se to, a sve izgleda zavisi od faktora srece. :) Moze da potraje 1 dan skidanje, a moze i 6 meseci, nema nekog pravila, ali uglavnom svi flagovi budu skinuti. Probaj da se logujes preko racunara na CF i proveri stanje ticketa preko ovog linka: Sign In Tu ces videti da li si poslao ticket, i ako jesi da li je open. Kako primecujem da u poslednje vreme flagovi se relativno brzo resavaju u odnosu na prethodnih pola godine. Samo strpljenja, nadam se da ce ti brzo skinuti, a skinuce ga sigurno.

...-piše mi pod "New" ticked id,job id i issue type:Admin flag-taj support ticket koji sam naknadno poslao,pošto preko mob.nije prihvatio,a izbacio mi Disputed.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #843

Mon Dec 18, 2017 04:35 in Ex-Yugoslavia

Spee88 wrote: Zadaci u cijim se nazivima nalazi "Do not enter", "Bot Testing", "Don't submit" itd. se NE RADE. Prije nekih godinu i po su bili takvi zadaci, tada je i na forumu neko od starijih clanova sve objasnio sta ti zadaci znace i zasto se ne trebaju raditi - na taj nacin se CF rijesava eventualne upotrebe botova i programa za automatsko rjesavanje i svakog ko se oglusi na njihovo upozorenje i krene sa radom dobija admin flag ili deaktivaciju. Mozda nije bas to u pitanju, ali ako je suditi po nazivu zadatka - nadajmo se da ce ukloniti sto prije i da nece biti grubljih sankcija.

...Spee88 -ne znam ni što je bot,kamoli neki program za automatsko rješavanje,nije bilo nikakvog upozorenja uopče niti pretnji flagiranjem,banovanjem i sl.,zato mi je sve ono "WTF se desilo, zašto baš meni"...pehist teški,kako je i naš najmod.rekao da se približavam Garagosu po tom pitanju. :lol:

...-koliko traje i što mogu očekivati,u najgoru ruku,to me zanima??

tnx.ekipo.najbolji ste! :clap:
l.p.svima.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 13:33:30 PST